RootX Ιανουάριος 6, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Μέχρι να κάνω το ποστ.... Έφαγες ένα τοστ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιανουάριος 6, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά. απλά βρίσκεις σε ποιο σημείο του σπιτιού σου έρχεται το δισύρματo από κάτω. εκεί βάζεις το splitter. βρες την γραμμή που πάει στο δωμάτιο σου, αν είναι αποκλειστική βάζεις τη data γραμμή πάνω και καθάρισες αν δεν είναι πρέπει να τραβήξεις καλώδιο από κει στο δωμάτιο κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 6, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Μακη με μπερδεψες τωρα λιγακι...! λοιπον....στο δωματιο μου εχει γραμμη isdn....!πανω εκει δεν θα συνδεσω απλα το router κ ολα τα συνναφη???Χρειαζεται κ φιλτρα κ σπλιττερ κτλ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 6, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Σπλιτερ ναι, τα υπόλοιπα περί διασύνδεσης, όπως τα είπαμε....Το σπλίτερ θα είναι δίπλα στο netmod, οπότε μην ανυσηχείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 6, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης ελεορρρρ....! ???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 6, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά. απλά βρίσκεις σε ποιο σημείο του σπιτιού σου έρχεται το δισύρματo από κάτω. εκεί βάζεις το splitter. βρες την γραμμή που πάει στο δωμάτιο σου, αν είναι αποκλειστική βάζεις τη data γραμμή πάνω και καθάρισες αν δεν είναι πρέπει να τραβήξεις καλώδιο από κει στο δωμάτιο κλπ. πως να το πω....η γραμμη που εχουμε το isdn(επειδη εχουμε κ αλλον αριθμο ο οποιος δεν ειναι isdn)....εχουνε φερει το κεντρο που συνδεονται οι 2 συσκευες στο δωματιο μου...ενα μικρο ασπρο κουτακι οπου εχουν φερει το καλλωδια απο την κουζινα(οπου ειναι η μια συσκευη)κ φευγει καλλωδιο για το μοντεμ...οπου απο κει με την σειρα του φευγει ενα καλλωδιο για το τηλ του δωματιου μου....!Αυτα...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 6, 2005 Author #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Σπλιτερ ναι, τα υπόλοιπα περί διασύνδεσης, όπως τα είπαμε.... Το σπλίτερ θα είναι δίπλα στο netmod, οπότε μην ανυσηχείς. οκ......θα σε φωναξω κα μου το κανεις εσυ...αντε να σε κερασω κ το γλυκο που λεγαμε επιτελους....μιας κ θα μου δωσεις την ψηφιακη σημερα στις 21.00.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 6, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Αυτό το thread, μέχρι να βάλει adsl ο Βασίλης, θα γίνει όσο τρανό έγινε και αυτό του Jimk με το νερό... να μου το θυμηθείτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 6, 2005 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης οκ......θα σε φωναξω κα μου το κανεις εσυ...αντε να σε κερασω κ το γλυκο που λεγαμε επιτελους....μιας κ θα μου δωσεις την ψηφιακη σημερα στις 21.00.... Δουλέυω μόνο στον χώρο μου Βασίλη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 6, 2005 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Η ADSL που δεν μπήκε ποτέ!!! @Βασίλης: Ενωώ το σημείο που έρχεται το πρώτο καλώδιο και από εκεί μοιράζεται σε όλα τα δωμάτια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιανουάριος 6, 2005 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης πως να το πω....η γραμμη που εχουμε το isdn(επειδη εχουμε κ αλλον αριθμο ο οποιος δεν ειναι isdn)....εχουνε φερει το κεντρο που συνδεονται οι 2 συσκευες στο δωματιο μου...ενα μικρο ασπρο κουτακι οπου εχουν φερει το καλλωδια απο την κουζινα(οπου ειναι η μια συσκευη)κ φευγει καλλωδιο για το μοντεμ...οπου απο κει με την σειρα του φευγει ενα καλλωδιο για το τηλ του δωματιου μου....!Αυτα...! αν το netmod είναι στο δωμάτιο σου δε χρειάζεται να διαλύσεις τίποτα απλά βάζεις πριν το netmod το splitter, από κει σε netmod και router μόλις το δεις θα το καταλάβεις.Μη κάνεις καμιά βλακεία και πληρώσεις για εγκατάσταση είναι μια κοροιδία.Κοίτα αυτό για όλα τα splitter ίδιο είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 6, 2005 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Έφαγες ένα τοστ ? rofl!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 6, 2005 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Έφαγες ένα τοστ ? Βρήκα τι λάθος κάνω... Διαβάζω το thread και πάω αμέσως και γράφω post ενώ θα έπρεπε πριν αρχίσω να γράφω να κάνω ένα refresh ωστε να δώ αν υπάρχουν τελευταία posts... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιανουάριος 6, 2005 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 γιατί τόσο αργά διαβάζεις? η πιο σωστή μέθοδος είναι να γράφεις αυτό που θες και πριν πατήσεις go πατάς Ctrl+A και Crtl+C και F5, για να δεις αν σε προλάβαν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 6, 2005 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Δουλέυω μόνο στον χώρο μου Βασίλη.... [ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ MODE ON] Αβασάνιστα στο χώρο σας: ''Ώριμος'' admin, προσφέρει πλήρη πακέτα ''εγκατάστασης / περιποίησης'' στον χώρο σας σε ανταγωνιστικές τιμές: ISDN: 1 Profi 8αρι ADSL 384: 1 Profi 12αρι ADSL 512 και πάνω: 1 Profi 15αρι + 5 Black Forest / PC CALL NOW: 800-THELAB-ROOTX [ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ MODE OFF] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 6, 2005 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell γιατί τόσο αργά διαβάζεις? η πιο σωστή μέθοδος είναι να γράφεις αυτό που θες και πριν πατήσεις go πατάς Ctrl+A και Crtl+C και F5, για να δεις αν σε προλάβαν... Όχι αλλά αν είδες ήταν και λίγο μεγάλο το ποστ και μέχρι να το γράψω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 6, 2005 Author #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Αυτό το thread, μέχρι να βάλει adsl ο Βασίλης, θα γίνει όσο τρανό έγινε και αυτό του Jimk με το νερό... να μου το θυμηθείτε Θα πηγαινω παλι στην τατιανα κ τον τριανταφυλοπουλο κ θα πλουτισω απο τα δικαιωματα...!χε!χε! Αρχική απάντηση από spc [ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ MODE ON] Αβασάνιστα στο χώρο σας: ''Ώριμος'' admin, προσφέρει πλήρη πακέτα ''εγκατάστασης / περιποίησης'' στον χώρο σας σε ανταγωνιστικές τιμές: ISDN: 1 Profi 8αρι ADSL 384: 1 Profi 12αρι ADSL 512 και πάνω: 1 Profi 15αρι + 5 Black Forest / PC CALL NOW: 800-THELAB-ROOTX [ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ MODE OFF] χαχαχαχαχ....ενταξει,,,,,,,,θα μου ερθει φθηνη η 512αρα τοτε....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 6, 2005 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Εντάξει, ορισμένοι δεν σέβονται την ημέρα και συνεχίζουν να θίγουν υπολήψεις... Θλίβομαι πάραυτα. ουπς, ξέχασα να βάλω smileys, δεν πιστεύω να με πήρατε στα σοβαρά?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Ιανουάριος 6, 2005 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Ενα εχω να πω ....... ποτε μην εμπιστευεστε admin για στησιμο adsl........ Εμφανιστηκε ενας στο σπιτι μου (ονοματα δεν λεμε μην τον θιξουμε), αφου χτυπησε μια πιτα του παππου , ηπιε και την κοκακολιτσα του , κατεληξε στο συμπερασμα οτι φταιει ο ΟΤΕ και εξαφανιστηκε με ελαφρα πηδηματακια!!!! Απογοητευση σκετη...!!! :D:D:D:D Sorry για το :OT: :OT: :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Ιανουάριος 6, 2005 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Αποσο εχω δει στο adslgr πολυ καλο ειναι και το USR 9105-6. (to 6 εχει και wireless, η μονη διαφορα) με ενσωματωμενο switch και καλη τιμη (περιπου 100)Παντως η 512 ειναι αναλογικα νομιζω πιο ακριβη απο την 384 δηλαδη αν με α ποσο ο καθενα παιρνετε μια 512, με α+10-20%α παιρνετε 1 384 ο καθενας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.