Jump to content

Για 512αρα...ποια συμφερει....??

GoriLLakoS

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά. απλά βρίσκεις σε ποιο σημείο του σπιτιού σου έρχεται το δισύρματo από κάτω. εκεί βάζεις το splitter. βρες την γραμμή που πάει στο δωμάτιο σου, αν είναι αποκλειστική βάζεις τη data γραμμή πάνω και καθάρισες αν δεν είναι πρέπει να τραβήξεις καλώδιο από κει στο δωμάτιο κλπ.

Μακη με μπερδεψες τωρα λιγακι...!:confused:

λοιπον....στο δωματιο μου εχει γραμμη isdn....!πανω εκει δεν θα συνδεσω απλα το router κ ολα τα συνναφη???Χρειαζεται κ φιλτρα κ σπλιττερ κτλ???

Αρχική απάντηση από enduracell

τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά. απλά βρίσκεις σε ποιο σημείο του σπιτιού σου έρχεται το δισύρματo από κάτω. εκεί βάζεις το splitter. βρες την γραμμή που πάει στο δωμάτιο σου, αν είναι αποκλειστική βάζεις τη data γραμμή πάνω και καθάρισες αν δεν είναι πρέπει να τραβήξεις καλώδιο από κει στο δωμάτιο κλπ.

πως να το πω....η γραμμη που εχουμε το isdn(επειδη εχουμε κ αλλον αριθμο ο οποιος δεν ειναι isdn)....εχουνε φερει το κεντρο που συνδεονται οι 2 συσκευες στο δωματιο μου...ενα μικρο ασπρο κουτακι οπου εχουν φερει το καλλωδια απο την κουζινα(οπου ειναι η μια συσκευη)κ φευγει καλλωδιο για το μοντεμ...οπου απο κει με την σειρα του φευγει ενα καλλωδιο για το τηλ του δωματιου μου....!

Αυτα...!

Αρχική απάντηση από RootX

Σπλιτερ ναι, τα υπόλοιπα περί διασύνδεσης, όπως τα είπαμε....

Το σπλίτερ θα είναι δίπλα στο netmod, οπότε μην ανυσηχείς.

οκ......θα σε φωναξω κα μου το κανεις εσυ...αντε να σε κερασω κ το γλυκο που λεγαμε επιτελους....μιας κ θα μου δωσεις την ψηφιακη σημερα στις 21.00....:p

Αρχική απάντηση από Βασιλης

οκ......θα σε φωναξω κα μου το κανεις εσυ...αντε να σε κερασω κ το γλυκο που λεγαμε επιτελους....μιας κ θα μου δωσεις την ψηφιακη σημερα στις 21.00....:p

Δουλέυω μόνο στον χώρο μου Βασίλη.... :rofl:

Αρχική απάντηση από Βασιλης

πως να το πω....η γραμμη που εχουμε το isdn(επειδη εχουμε κ αλλον αριθμο ο οποιος δεν ειναι isdn)....εχουνε φερει το κεντρο που συνδεονται οι 2 συσκευες στο δωματιο μου...ενα μικρο ασπρο κουτακι οπου εχουν φερει το καλλωδια απο την κουζινα(οπου ειναι η μια συσκευη)κ φευγει καλλωδιο για το μοντεμ...οπου απο κει με την σειρα του φευγει ενα καλλωδιο για το τηλ του δωματιου μου....!

Αυτα...!

αν το netmod είναι στο δωμάτιο σου δε χρειάζεται να διαλύσεις τίποτα απλά βάζεις πριν το netmod το splitter, από κει σε netmod και router μόλις το δεις θα το καταλάβεις.

Μη κάνεις καμιά βλακεία και πληρώσεις για εγκατάσταση είναι μια κοροιδία.

Κοίτα αυτό για όλα τα splitter ίδιο είναι.

Έφαγες ένα τοστ ?

Βρήκα τι λάθος κάνω... Διαβάζω το thread και πάω αμέσως και γράφω post ενώ θα έπρεπε πριν αρχίσω να γράφω να κάνω ένα refresh ωστε να δώ αν υπάρχουν τελευταία posts...

Δουλέυω μόνο στον χώρο μου Βασίλη.... :rofl:

[ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ MODE ON]

Αβασάνιστα στο χώρο σας:

''Ώριμος'' admin, προσφέρει πλήρη πακέτα ''εγκατάστασης / περιποίησης'' στον χώρο σας σε ανταγωνιστικές τιμές:

ISDN: 1 Profi 8αρι

ADSL 384: 1 Profi 12αρι

ADSL 512 και πάνω: 1 Profi 15αρι + 5 Black Forest / PC

CALL NOW: 800-THELAB-ROOTX

[ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ MODE OFF]

Αρχική απάντηση από enduracell

γιατί τόσο αργά διαβάζεις? η πιο σωστή μέθοδος είναι να γράφεις αυτό που θες και πριν πατήσεις go πατάς Ctrl+A και Crtl+C και F5, για να δεις αν σε προλάβαν...

Όχι αλλά αν είδες ήταν και λίγο μεγάλο το ποστ και μέχρι να το γράψω...

Αυτό το thread, μέχρι να βάλει adsl ο Βασίλης, θα γίνει όσο τρανό έγινε και αυτό του Jimk με το νερό... να μου το θυμηθείτε :hehe:

Θα πηγαινω παλι στην τατιανα κ τον τριανταφυλοπουλο κ θα πλουτισω απο τα δικαιωματα...!χε!χε!

Αρχική απάντηση από spc

[ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ MODE ON]

Αβασάνιστα στο χώρο σας:

''Ώριμος'' admin, προσφέρει πλήρη πακέτα ''εγκατάστασης / περιποίησης'' στον χώρο σας σε ανταγωνιστικές τιμές:

ISDN: 1 Profi 8αρι

ADSL 384: 1 Profi 12αρι

ADSL 512 και πάνω: 1 Profi 15αρι + 5 Black Forest / PC

CALL NOW: 800-THELAB-ROOTX

[ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ MODE OFF]

χαχαχαχαχ....ενταξει,,,,,,,,θα μου ερθει φθηνη η 512αρα τοτε....!

Ενα εχω να πω ....... ποτε μην εμπιστευεστε admin για στησιμο adsl........

Εμφανιστηκε ενας στο σπιτι μου (ονοματα δεν λεμε μην τον θιξουμε), αφου χτυπησε μια πιτα του παππου , ηπιε και την κοκακολιτσα του , κατεληξε στο συμπερασμα οτι φταιει ο ΟΤΕ και εξαφανιστηκε με ελαφρα πηδηματακια!!!!

Απογοητευση σκετη...!!! :D:D:D:D:D

Sorry για το :OT: :OT: :OT:

Αποσο εχω δει στο adslgr πολυ καλο ειναι και το USR 9105-6. (to 6 εχει και wireless, η μονη διαφορα) με ενσωματωμενο switch και καλη τιμη (περιπου 100)

Παντως η 512 ειναι αναλογικα νομιζω πιο ακριβη απο την 384 δηλαδη αν με α ποσο ο καθενα παιρνετε μια 512, με α+10-20%α παιρνετε 1 384 ο καθενας

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.