kkouinis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2005 Αρχικά να αναφέρω την σύνθεση του συστήματός μου.Abit NF7-S v2.0Barton 2500+-->11x200Mhz2x512 Geil Low Latency 11-2-2-22xMaxtor 120Gb 8MbWindows XP Pro SP2Abit bios 26SATA BIOS v4.2.47SiliconImage 3112 SATA Driver v 1.0.0.47 τώρα που τους έχω έναν-ένανSiliconImage 3112 SATA Driver v 1.0.0.50 όταν τους είχε σε raid-0Κάποια μέρα έπεσε το ρεύμα και μαζί πήρε και το τροφοδοτικό. Ευτυχώς δεν έχασα τίποτα άλλο. Αλλά μου είχε καταστραφεί το raid-0. Έτρεξα τότε το powermax και ο ένας σκληρός είχε πρόβλημα το οποίο όμως λύθηκε, σύμφωνα πάντα με το powermax, μετά από low level format που του έκανε. (Low level format έγινε αφού επικοινώνησα με την maxtor)Ξαναστήνω λοιπόν τα πάντα από την αρχή και όλα καλά για λίγο καιρό και μετά corrupt. Πάει το raid πάνε και τα δεδομένα.Τρέχω ξανά το powermax κανένα πρόβλημα. Λέω δεν πάει άλλο θα τους βάλω έναν έναν. Ξανά όλα από την αρχή αλλά λέω επιτέλους θα ησυχάσω. Off course not. Ξανά corrupt από τον έναν δίσκο μόνο. (συγκεκριμένα σε δύο nero image files) Ξανά check τους σκληρούς.powermax ok και οι δύοHD-tune ok και οι δύοSpeedFan ok και οι δύοNorton disk doctor ok o c: 2 orhant files o d τα οποία και έγιναν repair. (δεν θυμάμαι καλά αλλά κάτι τέτοιο μου έβγαλε)Το θέμα είναι το εξής. Εντάξει ο ένας σκληρός είναι προβληματικός. Πως μπορώ να το αποδείξω για να τον στείλω για rma; Αφού μετά το repair από το checkdisk δεν βγάζει πρόβλημα.Συγνώμη για το πρήξιμο και το μέγεθος του μηνύματος αλλά έχω χάσει τρεις φορές δεδομένα σημαντικά και δεν πάει άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefterhs Ιανουάριος 12, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Ε ναι σου χτυπησε.Στο λεω και εδω... Τι αλλο θες? :003: Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Ιανουάριος 12, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Να ρωτήσω κάτι άσχετο? Γιατί λες:SiliconImage 3112 SATA Driver v 1.0.0.47 τώρα που τους έχω έναν-ένανSiliconImage 3112 SATA Driver v 1.0.0.50 όταν τους είχε σε raid-0Γιατί άλλους drivers στις δύο περιπτώσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkouinis Ιανουάριος 12, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Να ρωτήσω κάτι άσχετο? Γιατί λες:SiliconImage 3112 SATA Driver v 1.0.0.47 τώρα που τους έχω έναν-ένανSiliconImage 3112 SATA Driver v 1.0.0.50 όταν τους είχε σε raid-0Γιατί άλλους drivers στις δύο περιπτώσεις?Γιατί σύμφωνα με την SiliconImage ο πρώτος είναι για single sata drive και ο δεύτερος για sata raid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.