Jump to content

Αυτό το είδατε; Κουτί υπολογιστή με 850€

sa1901

Recommended Posts

Πάντως αυτό το κουτί ΕΙΝΑΙ σόμπα (για ultra επιδόσεις χρησιμοποιήστε PressHot). Τι Kerosun και μλκς, σκέψου τι θαλπωρή μπορεί να σου προσφέρει ο υπολογιστής σου μέσα σε αυτό :p

Πάντως αυτό το κουτί ΕΙΝΑΙ σόμπα (για ultra επιδόσεις χρησιμοποιήστε PressHot). Τι Kerosun και μλκς, σκέψου τι θαλπωρή μπορεί να σου προσφέρει ο υπολογιστής σου μέσα σε αυτό :p

Για του κρυους χειμονες.....λολ

Μόνο σε μένα φαίνεται ΠΟΛΥ άσχημο αυτο το κουτί?? (κουτί να το κάνει ο θεος)

Για καλύτερα αποτελέσματα θέλει Prescot 3.4, 2x Geforce 6800 SLI, 2x WD Raptor, 2xDVD-RW. και απο σόμπα γίνεται και φούρνος. Ακουμπάς πάνω το ταψι και το φαί θα είναι έτοιμο μέχρι να τελειώσει το 3DMark05 2-3 loops

εγω για καλυτερα αποτελεσματα λεω να συνδεσω το δικο μου με το peltier πανω!!!(ερε τσαμπα θα περασω το χειμωνα!!) εχει και τις καταλυλες φετες ,τελειο καλορυφερ θα γινει!!!

...και οι δέκα πρώτοι που θα τηλεφωνήσουν στο 90 11 FTOU KAI VGENW θα πάρουν δώρο ένα πυρέξ, ένα βιβλίο συνταγών και ένα πυρίμαχο γάντι :-p

Το κουτί του Trobocob. Ποιός το σχεδίασε ο Gigger? Σαν εξάμβλωμα είναι μην πώ τίποτα χειρότερο. Το είχα δεί σε reviews παλιότερα (πάνω απο χρόνο νομίζω) αλλά έλεγα οτι με δεδομένη την εμπορική αποτυχία του, η τιμή θα ήταν ποιό λογική. Άραγε αυτή η εταιρία θα κατασκευάσει ποτέ τίποτα το σοβαρό?

Για καλύτερα αποτελέσματα θέλει Prescot 3.4, 2x Geforce 6800 SLI, 2x WD Raptor, 2xDVD-RW. και απο σόμπα γίνεται και φούρνος. Ακουμπάς πάνω το ταψι και το φαί θα είναι έτοιμο μέχρι να τελειώσει το 3DMark05 2-3 loops

Κάνεις και κάτι τρελλά BBQ με αυτό :chef: :cheeburga

Ο σκούφος του σεφ δώρο με το εν λόγω κουτί

απαραδεκτο οπως και η τιμη του...απορω αν εστω και ενας το εχει παρει.

θα υπαρχουν ομως πολλα ανηξερα θυματα :(

Και όμως , αυτό το κουτί το είχαν πάνω στον πάγκο στο Πλαίσio στην Στουρνάρη για εφέ.Και για να πώ την αμαρτία μου το ζαχάρωνα χωρίς βέββαια να γνωρίζω την τιμή του. Τώρα ούτε να το βλέπω δε θέλω.....

Άλλη μια υπερβολή της Zalmann. Αν και όντως το έχω δει σε review πάνω από χρόνο, πίστευα ότι μέχρι τώρα θα το είχαν αποσύρει. Έχω ένα φιλαράκο στο ΠΛΑΙΣΙΟ και θα τον ρωτήσω να δει από τα συστήματα τους πόσα έχουν δώσει.

Το έχω δεί φίλε μου και να σου πώ την αλήθεια δν μπορώ να πώ οτι με τρέλανε κιόλας (οχι οτι θα με χαλούσε)αλλα νομίζω οτι δν αξίζει να δώσεισ τόσα λεφτά

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.