gourdo Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2005 θα ηθελα να μου πειτε τιν γνωμη σας για την εταιρια αυτη.απλα την διαφιμηζουν πολυ ειναι σχετικα φτινη.λεει τιποτα ή οχι? Δεν συζηταμε για ο/c μονο για νormal συνθηκες χωρις πειραγμενα ρευματα κλπ :018: Link to comment Share on other sites More sharing options...
couveland Ιανουάριος 11, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 Η εταιρία αρχικά συστάθηκε από πρώην μηχανικούς της Gigabyte γι'αυτό και τα αντίστοιχα μοντέλα μοιάζουν αρκετά (οπτικά τουλάχιστον). Δυό συστήματα έχω φτιάξει με Albatron χωρίς προβλήματα.Αν δε σε ενδιαφέρει το oc, πάρτη, ότι διαφημίζει το κάνει μια χαρά. Αλλωστε για να τη δουλεύει και το Πλαίσιο τόσο καιρό, μάλλον θα έχει και χαμηλό ποσοστό επιστροφών, άρα αξιόπιστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourdo Ιανουάριος 11, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 εγώ να σου πω άσους έπαιρνα ώσπου απογοητευτικά και πήρα gigabyte.ποτε μα ποτε δεν έχω κάνει ο/c και δεν θα κάνω.απλά ειναι μια φτύνη λύση και είναι για αυτά που προσφέρει.thanks πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιανουάριος 11, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 Tι να πω και εγω.... Τι θες να παρεις?μητρηκη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 11, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 θα ηθελα να μου πειτε τιν γνωμη σας για την εταιρια αυτη.απλα την διαφιμηζουν πολυ ειναι σχετικα φτινη.λεει τιποτα ή οχι? Δεν συζηταμε για ο/c μονο για νormal συνθηκες χωρις πειραγμενα ρευματα κλπ :018:Η Albatron που είχα με το NForce2 αν και με λιγότερο σαφώς εξοπλισμό, ίσως και για αυτό, ήταν ποιο σταθερή και μάλλον ποιο αξιόπιστη από την αντίστοιχη ASUS.Αυτή με το Κ8Τ800 που έχω τώρα είναι απλά απροβλημάτιστη. Πολύ καλή. Αλλά εδώ που τα λέμε μόνο άσχετος κατασκευαστής δεν μπορεί να φτιάξει σταθερή μητρική με VIA chipset.Να την έχεις στα υπόψην σου. Είναι πολύ σοβαρή εταιρία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιανουάριος 11, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 Μη λέμε ότι θέλουμε. Δεν είναι φτηνή η Albatron. Αλλά οι μητρικές τις είναι πολύ καλές. Σε όλους τους τομείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιανουάριος 11, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 Μη λέμε ότι θέλουμε. Δεν είναι φτηνή η Albatron. Αλλά οι μητρικές τις είναι πολύ καλές. Σε όλους τους τομείς.Μονο κατι τελειες ψυκτρες που βαζει σε κατι καινουριες 6600GΤ να μην εβαζε και θα ηταν και στους τομεις των καρτων γραφικων... :019: :019: Κατα τα αλλα και μια χαρα ηταν μια 5700u που ειχα.... :012: Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Ιανουάριος 11, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 Προσωπικα εχω και vga και mobo της Albatron (Δες την υπογραφη...) Απολυτα ικανοποιημενος σε ολους τους τομεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
benhour Ιανουάριος 11, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 με μητρικη albatron ειμαι και ειμαι απολυτα οικανοποιημενος!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourdo Ιανουάριος 12, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 τελικά παίδες πήρα την albatron με το intel 865pe pro.μια χαρούλα είναι και για τα λεφτά τις δίνει αρκετά και καλά.αφού δεν με εδιαφέρει το ο/c όλα kala.to θeμα είναι ότι έχει 6 καναλια" κάρτα ήχου ενώ βγάζει 3 eksodous.ti κάνουμε σε αυτή την περίπτωση? ευχάριστο όλους σας παρα πολύ. :034: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 12, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Αν το chip ήχου είναι της Realtek τότε εγκαθιστάς τους οδηγούς της εν' λόγο εταιρίας και ρυθμίζεις από το αντίστοιχο προγραμματάκι το τι θα είναι η κάθε υποδοχή. Πάντως όποιο και αν είναι το chip/codec ήχου, περισσότερα σίγουρα γράφει αναλυτικά το manual σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kerveros Ιανουάριος 12, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Οι μητρικές που έβγαλε με το nf2 (KX18D PRO 2, KX18DS PRO 2) είναι καλές και σταθερές. Είναι πλήρεις και έχουν ικανοποιητικότατες δυνατότητες για ανέβασμα αμοντάριστες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourdo Ιανουάριος 12, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 το chip του ηχου που εχει ειναι το AC97 Audio Codec : Realtek ALC650.αρα το μονο που κανονιζω ειναι σε τι μορφη ηχειων παιζω.εγω νομιζα οτι μπορω να ακοθω απο τα ηχεια ενα τραγουδι και ταυτοχρονα απο τα ακοθστικα ενα αλλο.αλλα εχει ενα line out.ευχαριστω πολλυ για ολα νασται καλα :025: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.