Jump to content

TO ΚΑΛΥΤΕΡΟ overclock σε AMD 64 Απο Εμενα:)

CmoS

Recommended Posts

τα κλασσικα περιλαμβανουν και ενα sp 1m και λιγο prime θα ελεγα....θελω μαρκα μητρικης και μνημων. αν και το νουμερο μου φαινεται αδιανοητο...

τα κλασσικα περιλαμβανουν και ενα sp 1m και λιγο prime θα ελεγα....θελω μαρκα μητρικης και μνημων. αν και το νουμερο μου φαινεται αδιανοητο...

δυστηχως δε τα τρεχει :D

Θα αφησω λοιπον να μας πεις εσυ που εκανες την στουπια σου...;)

ςςς πιο μετα :040:

I love win 64 bit and their Bugs... :033:

• 1 month later...

1ον πως καταφερες να κανεις τον CPU απο 2GHz σε 5.24GHz????!!!!

και 2ον είναι αληθεια οτι υπαρχουν 64bit Windows συγκεκριμένα για AMD CPU???

παντως αξιζει συνχαρητιρια για οτι και να εκανε

Που τα βρικες τα 64αρια windows?Τα θελω και εγω.Καλα πως καταφερες να τον πας τοσο πολυ?Νομιζω δε γινετε με καμια παναγια.Δε σε αμφισβητω αλλα πρωτη φορα ακουω τετοια διαφορα.Μπορει και να κανω λαθος,φυσικα ξερεις παρα πολλα περισσοτερα για o/c απο μενα,αλλα παλι τετεια διαφορα?

Που τα βρικες τα 64αρια windows?Τα θελω και εγω.Καλα πως καταφερες να τον πας τοσο πολυ?Νομιζω δε γινετε με καμια παναγια.Δε σε αμφισβητω αλλα πρωτη φορα ακουω τετοια διαφορα.Μπορει και να κανω λαθος,φυσικα ξερεις παρα πολλα περισσοτερα για o/c απο μενα,αλλα παλι τετεια διαφορα?

μα φιλε μου το ειπε ο cmos,I love win 64 bit and their Bugs... :033:

αμα ειχε τετοιον Α64 στην κατοχη του θα ετοιμαζαμε σχεδιο για ληστεια:033::116:

Μούφα όλη η φάση δηλαδή?Πάντως τα 64 που τα βρήκε?

όλος ο κόσμος τα χει πλέον... πηγαινε στη microsoft και κατέβασε τα. η πες τους να στα στείλουνε σε cd

Ωραία προσπάθεια... :012:

Την επομενη φορα πιάσε κανένα P4 3.6 για να περάσεις τον Fugger(7.2Ghz)

Τώρα πως το έκανε δεν ξέρω... :102:

Θέλω και εγώ... :026:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.