n1ck0s Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2005 Έχει ασχοληθεί κανείς με Backup ταινιών σε Dual Layer δισκάκια? Είνια ο μόνος λόγος για να αγοράσω DVD-RW DL αλλά από ότι βλεπω δεν είναι ιδιαίτερα εφικτό ακόμη. Δισκάκια φτηνά άραγε έχουν κυκλοφορήσει ή όχι ακόμη? Παραθέστε οποιεσδήποτε εμπειρίες/απόψεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prokopas1442169067 Ιανουάριος 11, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 Δεν νομίζω να έχει βρει κανένας δισκάκια. Λογικά δεν πρέπει να είναι τπτ διαφορετικό. Απλά στο DVD-Shrink θα επιλέγεις 8,5Gb και μετά θα "ψήνεις" το δισκάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιανουάριος 11, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 Δισκάκια DL υπάρχουν στην αγορά αλλά είναι ακριβά. Νομίζω €8 κάνει το φθηνότερο.Μάλλον θα αργήσουμε να δούμε DL discs με €1 ή €2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Ιανουάριος 11, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 Δεν νομίζω να έχει βρει κανένας δισκάκια. Λογικά δεν πρέπει να είναι τπτ διαφορετικό. Απλά στο DVD-Shrink θα επιλέγεις 8,5Gb και μετά θα "ψήνεις" το δισκάκιΔεν μιλάω για τη διαδικασία... Μιλάω για συμβατότητες με Players, ποιότητα εγγραφής κτλ.Για παράδειγμα έχω το LOTR Extended Edition... Έχω δοκιμάσει να το πάρω backup με τον πατροπαράδοτο τρόπο δηλαδή συμπίεση σε 4.7GB αλλά χάνει αρκετά σε ποιότητα εκτός και αν ξεφορτωθώ το DTS (και μιλάω για hardcore συμπίεση με CCE και όχι DVD-Shrink και τέτοια)... Για μία ή δύο ταινίες δεν θα με χάλαγε να δώσω 8€ για να τις backup-άρω, αλλά δεν έχω ακούσει κανένα να το κάνει αν και τα DL κυκλοφορούν τόσο καιρό.Τι διάολο έχουν αυτά τα DL δισκάκια και είναι τόσο ακριβά? Μήπως είναι αλλού το πρόβλημα? Φανταστείτε τι θα γινόταν αν μπορούσε οποιοσδήποτε να αντιγράφει ταινίες 1:1 με ένα μηχάνημα των 70-100€ και δισκάκια σε λογική τιμή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Ιανουάριος 11, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 εχουν διπλη επιστρωση,ειναι 8,5g,δεν χανεις καθολου σε ποιοτητα κλπ.κατα την γνωμη μου προς το παρων δε λεει.αν σου βγει μια συμπιεση με το shrink για παραδειγμα μεχρι 70-75% ειναι μια χαρα για να το περασεις σε ενα 4,7.δεν βρισκω λογο να δωσεις 8-9 ευρω για ενα DL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tziamanik Ιανουάριος 11, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 νομίζω ότι έχει και 5 ευρω στο πλαίσιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Ιανουάριος 11, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 7.5 εχουν τα φτηνοτερα του πλαισιου (ridata) δε λεει παντως. αν θες να μην κανεις συμπιεση, καλυτερα χωρισε το σε 2 δισκακια με το dvd-fab . ποσο πια αναγκη ειναι να εχεις ολη τη ταινια σε ενα, και ποσο θα σε χαλασει να σηκωθεις να αλλαξεις δισκακι τις καναδυο φορες που θα κατσεις να τη δεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Ιανουάριος 12, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Έλα που το LOTR Extended είναι ήδη 2 δισκάκια π.χ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 12, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Τα επιτραπεζια players να φανταστω οτι δε παιζουν DL εε? Eχω ενα Verbatim DL δισκακι κ λυπαμαι να το καψω!Τι κακο ειναι αυτο πια...!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Ιανουάριος 12, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 κανονικα τα παιζουν.ολες οι ταινιες,τουλαχιστον οι καινουργιες,που υπαρχουν στα Video club σε DL ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefterhs Ιανουάριος 12, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Έλα που το LOTR Extended είναι ήδη 2 δισκάκια π.χ...Και εγω σκεφτομουν να αγορασω DL για το συγκεκριμενο, αλλα τελικα χρησιμοποιησα 2 SL DVD... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 12, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 κανονικα τα παιζουν.ολες οι ταινιες,τουλαχιστον οι καινουργιες,που υπαρχουν στα Video club σε DL ειναι. Iσως η σημαντικοτερη πληροφορια της μερας εως τωρα Thanx man Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Ιανουάριος 12, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Τα περισσοτερα επιτραπεζια δεν εχουνε προβλημα στην αναπαραγωγη DVD+R DL ιδιατερα με την επιλογη για bitsetting σε rom. Ειμαι περιεργος οσον αφορα στη συμβατοτητα των -R DL οταν η εγγραφη αυτων γινει δυνατη στους καταναλωτες (cause bitsetting yok) Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Ιανουάριος 12, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Δηλαδή ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας είναι η τιμή των media? Όλα τα οκ ετσι?Δεν θα πέσουν τα ρημάδια που θα πάει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DVD_GR Ιανουάριος 12, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 και το bit που αλλαζει το layer οπως ειπαν πιο πανω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.