Jump to content

προβλημα με καινούριο ups HELP!!

anonymous-root

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χτες αγόρασα από το πλαίσιο ένα ups το APC back-UPS RS800 με σύνδεση USB. Αφού το σύνδεσα στα 220 που με τόση αγάπη μας προσφέρει η ΔΕΗ το άφησα 8 ώρες όπως έλεγε στο manual να φορτίσει η μπαταρία. Σήμερα συνδέω το πι-σι επάνω όλα καλά. Συνδέω και το καλώδιο USB για την επικοινωνία αλλά ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ! Το βάζω και σε άλλο πι-σι και πάλι δεν το βλέπει!

Το δοκίμασα σε win xp sp1, win xp sp2.

Τι να κάνω; Μου δώσαν σκάρτο πράμα;

Οι υπόλοιπες συσκευές usb δουλεύουν κανονικά!

ειχα και γω το ιδιο προβλημα με ενα MGE ellipse premium 1200VA

μετα το περασμα του sp2,καμποσες αλλαγες στις διαφορες usb που ειχα ελευθερες και με περασμα 2-3 φορες του τελευταιου software απο το σαητ της εταιριας τελικα το εβλεπε κανονικα και εδω και 3μηνες κανενα προβλημα.........πριν 3 μηνες το εβλεπε και το εχανε μετα απο λιγες ωρες.........δοκιμασε διαφορους συνδυασμους των παραπανω..........εγω ενα πραγμα καταλαβα........τα usb ups θελουν υπομονη.....(εαν εχεις σειριακη πορτα δοκιμασε 1α αυτη)

Γενικά έχει διαφορά επί της ουσίας εάν το βάλεις στην απο την εποχή των δεινοσαύρων σειριακή από το να την βάλεις στην usb?

Tα περισσότερα UPS της APC έχουν την μπαταρία αποσυνδεδεμένη. Μου έτυχε παρόμοιο πρόβλημα και πήρα τηλ. την APC στα κεντρικά στην Αγγλία (δεν έχουν εδώ Service) και με καθοδήγησαν ώστε να τη συνδέσω. το τηλ είναι 00800 125 924

Αρχική απάντηση από totally_wired

Μάλιστα...

:OT: Ποιος είναι ο horowitz? :OT:

πιανίστας. (καρα :OT: )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.