Jump to content

Προβληματικα κομματια 6600GT απο Nvidia.

CmoS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εδω και καιρο ειχα καποια προβληματα με την 6600GT.

Συγκεκριμενα...

Κολουσε στο 3dmark03(συγκεκριμενα στο 4ο τεστ mother nature)

Ζεσταινοταν υπερβολικα (100+C)

Κολλουσε σε ασχετες στιγμες χωρις να κανω κατι σιγκεκριμενο και καποιες φορες εμφανιζε για λιγο οριζοντιες γραμμες στην οθονη.(σαν να σβηνει εκεινο το σημειο)

Στην αρχη νομιζα πως ολα ηταν απο τους drivers...αλλαξα καμια 5αρια...τα προβληματα παρεμειναν...

Μετα καποιοι μου ειπαν για ψυξη...εκει εμαθα και ποσους βαθμους ειχε η καρτα σε full χρηση και απλα σκεφτικα να την ψυξω καλυτερα...

Tα προβληματα περιοριστικαν και τα εκανε πιο συχνα...οχι ομως για πολυ...

πλεων κολλαει σε οτιδοιποτε 3d μετα απο 10 λεπτα.

Απο οτι εμαθα απο φορουμ καρτων γραφικων και ιδικα στης ALBATRON που με βοηθησαν οι admin του site η ιδια η nvidia εχει κανει ΤΙΣ μ@λ@κιες με την συγκεκριμενη σειρα και οποιος εχει τετοιο προβλημα μονο η αντικατασταση της καρτας και μονο αν ειναι τυχερος και παρει απο τα νεα chip 6600GT δε θα εχει προβλημα...

Οποιος εχει τα παραπανω προβληματα καλο ειναι οπως μου ειπαν να στειλει την καρτα πισω στην ιδια την εταιρια μιας που η καθεμια πλεων ελεγχει τις καρτες αυτης της σειρας...

Δεν αξιζει ουτε να ασχοληθει καποιος με την ψυξη της ουτε τπτ αλλο.

Εγω αυριο μαλλον με το καλο θα την παω πισω στο πλαισιο και θα απαιτισω την επομενη να μου την τεσταρουν για 10 λεπτα 3dmark03 (που ξερω οτι το εχουν :p )

Aυτα....ηθελα απλα να ενημερωσω οποιον τυχων εχει πεσει "θυμα" των προβληματικων 6600GT chip της nvidia..

Τα νεα απο την απομενη καρτα συντομα :)

δυστυχώς, ψάχνοντας πληροφορίες για την pixelview 6600GT ,βρήκα σε αρκετά forums παράπονα για την συγκεκριμένη σειρά καρτών της NVIDIA..

ας περιμένω με αγωνια την δικη μου, να δω αν είμαι από τους "τυχερούς"..

δε νομίζω ότι είναι απλά θέμα θερμοκρασίας. Είναι γενικό πάντως το πρόβλημα και αφορά τις 6600γτ όχι απλά κάποια συγκεκριμένη μάρκα.

Παιδια.....τωρα οτι και να σας πω δε θα με πιστεψετε...

Κατεβασα (οχι για να τεσταρω αν δουλεψει καλα η καρτα αλλα εντελως τυχαια)

τα windows Xp pro x64..

Τα περασα(με αυτα ποσταρω :p (ασχετο ωραια....) )τα περασα που λετε....κατεβαζω τους 64 bit forceware 66.96 δεν κατεβαζω για chipset και @@ριες...και ετσι οπως ειναι ΜΟΝΟ με τους οδηγους τις καρτας γραφικων γραφω και το 3dmark03 και ξεκιναω τεστ....

Πρωτο τεστ...λεω γελωντας...αντε σε λιγο οπου να νε.....

Δευτερο τεστ....πιανω την ψυκτρα....κρυα...λεω παλι γελωντας..αντε σε λιγο θα παρει φωτια....

Τριτο τεστ(συνηθως εδω ειχε 90C )η καρτα ακομα cool...

Τεταρτο τεστ(το περασε με τα πρωιν drivers kai xp μονο 4 φορες και αυτο...)τεταρτο τεστ που λετε...το περναει χαλαροτατα η καρτα ακομα cool.....

ΜΕ λιγα λογακια....τρεχω συνεχεια 3dmark (20 φορες ετρεξα περιπου)ουτε κιχ η καρτα...

Score εχω λιγο πιο μικρο 7100 (απο 7500 με τα παλια)

Τωρα τι παιζει παιδες.....δε ξερω ακομα...εφταιγαν μονο οι drivers???

Και αυτοι τι μου λεγανε οι φτενε τα chip Και @@ριες στο τετραγωνο ??....

Το θεμα το ερευνω...;)

post-74-1442173916,3967_thumb.jpg

Vadergr ειναι για 64 βιτ ?Η nvidia στο site δεν εχει τπτ :)

PS...NON_OFFICIAL ΔΕ ΞΑΝΑΚΟΥΜΠΑΩ :044:

40-45 full μετριμενο με εξωτερικο θερμομετρο..

Α κατι ασχετο...υπαρχει τροπος να ενεργοποιηθει το θερμομετρο σε οσες 6600 δεν εχουν...με αλλαγη bios..πολλες εταιριες ετοιμαζουν νεα :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.