benhour Ιανουάριος 14, 2005 #41 Ιανουάριος 14, 2005 ρε παιδια μια φιλοσοφικη ερωτηση!αφου η "τενια" πανω στην οποια γραφει το dvd-recorder ειναι αναμεσα σε δυο πλαστικα φιλα πως στο καλο γινετε και οταν κολαει πανω η ετικετα να επιρεαζει το dvd καταστρεφοντας την "τενεια"!εγω ειμαι της λογικης οτι πληρωνεις περνεις(τουλαχιστον στο 90% των περιπτωσεων ισχυει!!) προτιμω να δοσω κατι παραπανω για να παρω δισκακια verbatim και platinum και dvd-rw sony και να ειμαι καλιμενος!γιατι αυτα τα δισκακια και τα εχω χαραξει και τους εχω βελει ετικετες και δεν παθενουν τιποτα!(δεν μου εχουν βγαλει ποτε σφαλμα κατα τιν εγραφη!)συνιστω εγραφη μεχρι 8χ(ε 9 λεπτα δεν ειναι και πολλα!!)
maddoctor Ιανουάριος 14, 2005 #42 Ιανουάριος 14, 2005 ρε παιδια μια φιλοσοφικη ερωτηση!αφου η "τενια" πανω στην οποια γραφει το dvd-recorder ειναι αναμεσα σε δυο πλαστικα φιλα πως στο καλο γινετε και οταν κολαει πανω η ετικετα να επιρεαζει το dvd καταστρεφοντας την "τενεια"!εγω ειμαι της λογικης οτι πληρωνεις περνεις(τουλαχιστον στο 90% των περιπτωσεων ισχυει!!) προτιμω να δοσω κατι παραπανω για να παρω δισκακια verbatim και platinum και dvd-rw sony και να ειμαι καλιμενος!γιατι αυτα τα δισκακια και τα εχω χαραξει και τους εχω βελει ετικετες και δεν παθενουν τιποτα!(δεν μου εχουν βγαλει ποτε σφαλμα κατα τιν εγραφη!)συνιστω εγραφη μεχρι 8χ(ε 9 λεπτα δεν ειναι και πολλα!!) Είναι απλό.Εάν δεν μπει σωστά η εττικέτα από πάνω, χαλάει το κέντρο βάρους του dvd, με αποτέλεσμα να μην πέφτει σωστά η ακτίνα του λέιζερ,και να μην μπορεί να διαβάσει σωστά τα δεδομένα. :050:
benhour Ιανουάριος 14, 2005 #43 Ιανουάριος 14, 2005 δεν αντιλεγω σε αυτο!!η ενσταση ειταν ως προς το οτι ξε****ντας την ετικετα εφευγε και τμημα της τενιας εγραφης του dvd!
svizi1442169086 Ιανουάριος 14, 2005 #44 Ιανουάριος 14, 2005 Εγώ τελευταία το παρατήρησα με mat +R 4x από Disk Impex. Βγάζουν αρκετές ταινίες κάτι σαν artifacts. Διαπίστωσα ότι το Nec 2510 με Firmware Herrie δεν γράφει και πολύ καλά. Γύρισα λοιπόν στο Pioneer dvr-106. Τα αποτελέσματα ήταν καλύτερα. Δεν ξέρω αν τα κλασσικά ΤΥ σε κουτί είναι διαφορετικά media από τα mat αλλά εγώ γύρισα πίσω σε αυτά με την λευκή επίστρωση.
Tommy Ιανουάριος 14, 2005 #45 Ιανουάριος 14, 2005 Εγω με Plextor PX708A με firmware 1.6και με TDK DVD-R 1-4x και γραφοντας τα σε 2χ(μιση ωρα κανει)Χρησιμοποιω DVD Decrypter και DVD Shrink για απλες ταινιες ή InstantCopy 8 για βαρειες ταινιες.Μονο Nero 6.x.x.x εχω χρησιμοποιησει και 1 φορα του InstantCopy 8.Παιζουν σχεδον παντου (PC,DVD Player Pionner και PAnasonic ,PS2,XBOX) και τα εχω 13 με 14 μηνες... χωρις κανενα προβλημα .....ΕΛΠΙΖΩ για παντα ..αλλιως ΘΑ πεθανωωωωωω......
bourlas1442169067 Ιανουάριος 14, 2005 #46 Ιανουάριος 14, 2005 πιστευω οτι στο προβλημα δεν υπαρχει λυσηοτι και cd και dvd να παρει κανεις οσο και καλες να ειναι οι συνθηκες αποθηκευσης αργα η γρηγορα θα γινει η πατατα για την αντιμετωπιση του προβληματος χρειαζεται κατι σαν το raid των δισκων οπου και ας χαλασει ενα αρχειο μπορει να γινει rebuild για περισοτερες πληροφοριες καθως και 2 προγραμματα για αυτη την δουλεια δειτε εδωhttp://www.quickpar.org.uk/ Και ενα google gia fsraid
n1ck0s Ιανουάριος 14, 2005 #47 Ιανουάριος 14, 2005 Για αυτό τα γουστάρω ρε συ τα Plextor... απο τότε που πήρα Plextor δεν ξαναασχολήθηκα με buffer underrun, καμένα δισκάκια ή δισκάκια που χαλάγανε ξαφνικά μετά από καιρό.Τι να πω μπορέι να μην έχει να κάνει με τη μάρκα και να είμια απλά τυχερός.@Τομμυ: Αν ξεκινήσεις να γράφεις και σε +R βάλε το 1.08 firmware το οποίο έχει bitsetting για τα +R/W για καλύτερη συμβατότητα στις ταινίες σου. Tο bitsetting μπορείς να το αλλάξεις μόνο με 1.08 και τα τελευταία PlexTools
zillakarpen Ιανουάριος 20, 2005 #48 Ιανουάριος 20, 2005 Το αντιγραφικό μου mexri pri 1 μηνα περίπου ήταν το Pioneer το A105 με αυτό έχω γράψει πάνω από 500 dvd και μπορώ να πω ότι στην αρχή πριν ακόμα κατασταλάξω στη ,μέθοδο εγγραφης τους είχα και γω πολλά "προβληματ" ώσπου κατέληξα στα εξής.DVD-R δισκάκια TAIYO ΙΟΥΔΑΊΟΙ with out λόγο κορίνα των 100 τεμαχίων και σαν μέθοδο εγγραφης την εξής:Πέρασμα στο σκληρό με Dvd Shrink και από κει αποκωδικοποίηση με Instant Copy.Μπορεί να αργεί περισσότερο από ότι τα περισσότερα τέτοια προγράμματα αλλα η ποιότητα και η αξιοπιστία που ου δίνω είναι αξεπέραστη!!!!Η αντιγραφή μετά των dvd γίνετε με το Instant CD/DVD(πλέον η έκδοση 8 τα κάνει όλα μονη της πιο εύκολα γιατί πριν "ητελα" και ένα πρόγραμμα ΡΔΊ το οποιο έκανε extract τα αρχεία του instant copy anyway).Αφού τελειώσει η Εγγραφη το αφήνω περίπου για κάνα 5λεπτό να κρυώσει και μετά τοποθετώ πάνω την ετικέτα που έχω φτιάξει με τη βοήθεια του Νερό και με το χαρτί Avery 6074.Δεν ξαναπαρουσίασε πρόβλημα κανένα μου dvd όσες φορες και αν έπαιξε -δοκιμασμένο και σε αλλα Dvd players-
gto234 Μάρτιος 30, 2005 #49 Μάρτιος 30, 2005 Κι εμένα μεχρι στιγμής ενα ΤΥ DVD+R που είχα γράψει σε 16x χάλασε ενώ όταν το είχα πρωτογράψει το είχα χρησιμοποιήσει κανονικά.Από τότε κάνω κανα verify που και που.
jara Μάρτιος 30, 2005 #50 Μάρτιος 30, 2005 τα datawrite grey 8x dvd-r πως σας φαίνονται?διάβασα κάποια reviews και είχαν θετική κριτική.για την ώρα είμαι ευχαριστημένος αλλα δεν ξέρω από αντοχή στο χρόνο πως πάνε...
tziamanik Μάρτιος 30, 2005 Author #51 Μάρτιος 30, 2005 Εγω παντως τα ξεκολλισα τα αυτοκολλητα που ηταν κεντραρισμενα αλλα δεν επαιζαν και τωρα παιζουν μια χαρα.Και κατι ακομα cd backup γραμμενο τo 93 ελλαχιστα χρησιμοποιημενο τωρα δεν παιζει μαρκα mitsui gold
Hemispasm1442169066 Μάρτιος 30, 2005 #52 Μάρτιος 30, 2005 datawrite grey 8x dvd-r Τα συγκεκριμενα μεσα εχουν media IDs FUJIFILM03 ενω βγαινουν και παρτιδες prodiscF01. Και οι 2 κατασκευαζονται απο τη Prodisc και απο οσο γνωριζω δεν εχει αλλαξει το dye απλα το MID. Οπως ο ιδιος ανεφερες τα σχολια ειναι γενικα θετικα, δεν εχω προσωπικη αποψη καθως δεν εχουν πεσει στα χερια μου.
fsbmaniac Μάρτιος 30, 2005 #53 Μάρτιος 30, 2005 καμια σχέση δεν έχει το αυτοκόλλητο όσον αφορά τα dvd !!! το στρώμα εγγραφης είναι εντελώς ανεξάρτητο από το πάνω μέρος στην ουσία είναι 3 στρώματα πλαστικό-υλικό εγγραφης-πλαστικό-επικάλυψη ας δοκιμάσει κάποιος με κατσαβίδι να γρατσουνίσει από πάνω dvd και αν φτάσει στο στρώμα με τα δεδομένα να μου τρυπήσει την μύτη.0.7 ml είναι το πάχος του πλαστικού δεν γίνεται το αυτοκολλητάκι να κάνει κανένα κακό το μονο που μπορεί να κάνει σε πολύ φτηνά δισκάκια είναι ξεκολλήσει από την θερμότητα αλλα στα 700 που έχω γράψει και όλα έχουν αυτοκολλητάκια κανένα δεν είχε πρόβλημα .και και - R .ακόμα και φτηνά. προσωπική άποψη από προσωπική εμπειρία
tziamanik Απρίλιος 2, 2005 Author #54 Απρίλιος 2, 2005 Στα δυο συνημένα αρχεία πυ παρεθέτω θα λύθει ο γρίφος. Το πρώτο αρχειο εαν κολληθεί πανω στο dvd δεν το επιρεάζει γιατι καλυπτει μικρή επιφανεία. Το δευτερο αρχειο εαν κολληθεί πανω στο dvd επιρεάζει το βάρος γιατι έχει μεγαλύτερη επιφανεία. Εγώ έπερνα τα δευτερα σε gloss χαρτί όποτε γι'αυτο και δεν επαιζαν, όταν τα εκανα remove τοτε όλα τα dvd ως δια μαγείας δουλεψαν μια χαρα!
sa1901 Απρίλιος 2, 2005 #55 Απρίλιος 2, 2005 Εγώ πήρα μια φορά από Γερμανία Verbatim 8x printable με 32 ευρώ τα 50 σε κορίνα. Πιστεύω ότι είναι καλύτερα τα printable δισκάκια απο τις ετικέτες.
tziamanik Απρίλιος 3, 2005 Author #56 Απρίλιος 3, 2005 Εγώ πήρα μια φορά από Γερμανία Verbatim 8x printable με 32 ευρώ τα 50 σε κορίνα. Πιστεύω ότι είναι καλύτερα τα printable δισκάκια απο τις ετικέτες.Έχεις απόλυτο δίκαιο και εγω τώρα αγοράζω printable Sony με 0,45 την 50αδα
navigator Απρίλιος 14, 2005 #57 Απρίλιος 14, 2005 Παιδια εδω και 2 χρονια χρησιμοιποιω μονο tdk δισκακια και βάζω ετικετες με το εργαλιο που ειχε το pressit για κεντραρισμα.Μεχρι στιγμης κανενα προβλημα.Ολες οι εγραφες γινοντε 1χ για σιγουρια.
iceman72gr Μάϊος 4, 2005 #58 Μάϊος 4, 2005 Έχω αρκετές ταινίες γραμμένες με το Nero (αφού έχω χρησιμιποιήσει τo DvdShrink), στις οποίες έχω τοποθετήσει αυτοκόλητα. Πολλές από αυτές (συνήθως αυτές που έχουν μη κεντραρισμένο αυτοκόλητο (στην αρχή δεν πολυπρόσεχα κατά την τοποθέτηση)) δεν παίζουν σε επιτραπέζιο Sony, σχεδόν όλες δεν παίζουν σε επιτραπέζιο LG, ενώ καμία δεν μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα στο Nec του υπολογιστή μου !!! Τελευταία έχω αρχίσει και ξεκολάω ορισμένα αυτοκόλητα, και ταινίες που δεν παίζανε, φτιάξανε ως ... δια μαγείας !!!
tziamanik Μάϊος 9, 2005 Author #60 Μάϊος 9, 2005 Με σιλικονουχο σπρέι (σε ρευστη μορφη σαν νερο). Εγω οπως ειπα παιρνω το βιομηχανικο bizerba που δεν ειναι του εμποριου αλλα υπαρχουν και στο εμποριο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.