Linos801442169065 Ιανουάριος 11, 2005 #21 Ιανουάριος 11, 2005 Δεν εχω δοκιμασει διαφορες ποιοτητες για να μπορεσω να σου απαντησω με σιγουρια σε αυτο.Προσωπικη μου γνωμη ομως ειναι οτι οσο καλης ποιοτητας και να ειναι τα αυτοκολλητα, ΠΙΘΑΝΟΝ με το περασμα του χρονου και με τις θερμοκρασιες που αναπτυσσονται στα cd να φθαρουν και να δημιουργησουν προβληματα κατα την αναπαραγωγη των cd.
ThorLite Ιανουάριος 11, 2005 #22 Ιανουάριος 11, 2005 Α μη μου λετε τετοια και εχω σχεδον 1TB σε DVD τη να πρωτο κοιταξω..........LOL
couveland Ιανουάριος 11, 2005 #23 Ιανουάριος 11, 2005 Σε ταινία με ετικέτα και με το δισκάκι ελαφρά γραντζουνισμένο, μου βγήκε η πίστη να τη δω στο laptop. Μετά τη μέση της ταινίας, έπρεπε να βλέπω δέκα λεπτά, να βγάζω το δισκάκι να κρυώσει για 5 λεπτά, μετά να βλέπω τα επόμενα 10, κλπ. Στο τέλος βαρέθηκα και το παράτησα. Συμπέρανα ότι εκτός των άλλων η ετικέτα εμποδίζει και την ψύξη (και μάλιστα ανομοιόμορφα, θερμομονώνει μόνο τη μία πλευρά). Ευτυχώς σα τον Lino την πάτησα νωρίς και από τότε ετικέτες γιοκ. Αν θέλω κάτι να φαίνεται κυριλέ, παίρνω printable δισκάκι και το δίνω σε ένα φίλο με κατάλληλο εκτυπωτή.
tziamanik Ιανουάριος 11, 2005 Author #24 Ιανουάριος 11, 2005 Παιδιά τα dvd που χρεισιμοποιώ είναι διάφορες μάρκες. To 2002 έγραφα σε Creation - R με το Sony DRU500 εαν δεν κάνω λάθος αλλά μετά την πρώτη 20άδα είδα οτι τα creation ήταν καλά μόνο για σούβερ στον φράπε μου. Μετά αγόραζα Phillips καμία 150. Ε λέω Philips μαζί με Sony Aθάνατη εγγύηση άλλα μάλλον μελοθάνατη επρεπε να λέω. Να μην τα πολυλέω Traxdata, Primedisk, Arita, Optodisk, Prodisk, Sony That's write.... και τρεις κορίνες των 100 Τoyo Yuden (τα οποία και αυτά παρούσιαν πρόβλημα σε μικρότερο βαθμό). Οπότε και έγω κάπου έκει είμουν στις εττικετες. Αγορασα λοιπόν εκτυπωτη να τυπώνει απευθείας πάνω σε DVD. Πάω λοιπόν στην μάντρα του λέω το προβλημα δηλαδή να μου δώσει κάτι εγγυημένο. Πάρε Κώστα μου λέει τα Prodisk τα παίρνουν και οι τσοντάδες και κανένα παράπονο. Μάλιστα ή μάλλον κάκιστα. Γράφω μερικές νέες ταινίες τις κάνω verify τις τυπώνω στο R200 άριστα ωραία έλυσα το πρόβλημα μου σκέφτηκα (ο κακομοίρης) πάμε να ανακτισουμε την ταινιοθήκη μας Παίρνω ξανά το Αlien, Aliens, Indiana jones temple of doom. Τα κάνω shrink advanced και ISO και πάω να γραψω με τον decrypter στο verify error ξάνα σε ταχύτητα 2Χ ξανά verify error σε άλλο σημείο Το ΒAD BOYS το 1 όμως που είχε μικρότερο λογο συμπίεσης ή καθόλου κανονικά.Επισης έχω αλλάξει 6 διαφορετικούς τύπους από αυτοκόλλητα 3 διαφορετίκες μάρκες.Συμπέρασμα δεν έχω καταλάβει ακόμα τίποτα.Υ.Σ.Τις κόρης μου τα dvd που είναι του κεράτα συμπιεσμένα τα μικιμαους της, 3 και 4 ταινίες σε ενα DVD για να μην με ζαλίζει μπαμπά τελίωσε έλα. και τα κακομεταχειρίζεται Ρε παιδιά τίποτα μιλάμε 1 στα 50 που μπορεί από κατω είχε γρατζουνίες και δακτυλίες και λαδιές πιο πολλές απο όσες εσκεμένα μπορεί να κάνει άνθρωποςSorry για το ζάλισμα... και ευχαρίστω που το διαβάσατε έως το τέλος.
sa1901 Ιανουάριος 11, 2005 #25 Ιανουάριος 11, 2005 Για printable DVD προτιμώ τα Verbatim. Μπορεί να είναι πιο ακριβά από άλλα, πιστεύω όμως ότι αντέχουν.
tziamanik Ιανουάριος 11, 2005 Author #26 Ιανουάριος 11, 2005 Τα verbatim τα printable τα είχα πάρει όταν δεν είχα τον R200 τα κόλλησα ετικέτα και πάει και ο κύβος <== ταινία
kagelar34 Ιανουάριος 12, 2005 #27 Ιανουάριος 12, 2005 Παιδιά τα philips dvd+-R τι λένε από ποιότητα?Κρατάνε ?Ξέρει κανείς τιποτα σε σύγκριση με τα ΤΥ που έχω ?
tziamanik Ιανουάριος 12, 2005 Author #28 Ιανουάριος 12, 2005 Τα Philips νομίζω οτι τα κανει η ricoh και αυτα με το αυτοκολλητο προβλημα
kagelar34 Ιανουάριος 12, 2005 #29 Ιανουάριος 12, 2005 δε με νοιάζει για αυτοκόλλητα γιατί ποτε δεν βάζω , ρωτάω για ποιότητα απλώς γιατί βρήκ μια 50 αδα στα 11,80 με ΦΠΑ 8χ
Hemispasm1442169066 Ιανουάριος 12, 2005 #30 Ιανουάριος 12, 2005 Τα Philips νομίζω οτι τα κανει η ricoh και αυτα με το αυτοκολλητο προβλημαΕχεις δικιο, κατασκευαζονται απο τη Ricoh με MID code RicohJPNR02 και ειναι αρκετα καλα media
tziamanik Ιανουάριος 12, 2005 Author #31 Ιανουάριος 12, 2005 Ολη την σειρα των X-files την εχω γραψει σε Philips με αυτοκολητα και φοβαμαι να τα κανω τεστ γιατι θα παθω καρδιακη. Πάντως σε μια φετα bluesky που τα εβλεπα ειχαν προβλήματα με τα Menu. Αλλά παει το Bluesky πουληθηκε στον πατερα μαυ στην πολυ καλη τιμή των 250ευρω (μηπως με έριξε
MADKiller7 Ιανουάριος 12, 2005 #32 Ιανουάριος 12, 2005 εμενα παντως ολα τα dvd δουλευουν μια χαρα,γραμενα σε μαπα δισκακια ενος ετους με το lg 4081b που ειχα.τα μονα που εχουν χαλασει ειναι κατι cd intenso(πορτακαλι θηκη) χωρις να τα εχω δουλεψει ποτε,και ειχα ολα τα expansion του HL1 :-(.τωρα με το nec 3500ag θα δειξει ο χρονος.
Hemispasm1442169066 Ιανουάριος 12, 2005 #33 Ιανουάριος 12, 2005 Αλλά παει το Bluesky πουληθηκε στον πατερα μαυ στην πολυ καλη τιμή των 250ευρω (μηπως με έριξεΑν αναφερεσαι σε αυτο το κοστος του οποιου ηταν 50€ στα Carrefour τοτε μαλλον οχι - δε θα ηθελα να ξερω ποσο θα το πωλουσες αν δεν ηταν καν ο πατερας σου
kagelar34 Ιανουάριος 13, 2005 #34 Ιανουάριος 13, 2005 Παιδιά να γράφουμε στο Nero Disc at once ή Track at once? CD kai DVD?
Einstain Ιανουάριος 13, 2005 #35 Ιανουάριος 13, 2005 Γιατί να βάζεις αυτοκόλλητα αφού μπορείς να πάρεις έναν εκτυπωτή π.χ. τον Canon i865 που εκτυπώνει πάνω σε δισκάκια. Έχω ακούσει όμως χωρίς να το διασταυρώσω ότι πολλά home cinema δεν παίζουν τα δισκάκια με αυτοκόλλητο. Έχει κανείς κάποια γνώμη πάνω σε αυτό.
Einstain Ιανουάριος 13, 2005 #36 Ιανουάριος 13, 2005 Εγώ που χρησημοποιώ τον canon i865 δεν έχω κανένα πρόβλημα και το μελάνι οικονομικό αφού μου τα γεμίζει ένας γνωστός μου που έχει φωτογραφείο.
tziamanik Ιανουάριος 13, 2005 Author #37 Ιανουάριος 13, 2005 Αν αναφερεσαι σε αυτο το κοστος του οποιου ηταν 50? στα Carrefour τοτε μαλλον οχι - δε θα ηθελα να ξερω ποσο θα το πωλουσες αν δεν ηταν καν ο πατερας σου Εμαθα στο εμποριο απο μικρος και δεν μπορω να αντισταθω στον πειρασμο εαν δω την ευκαιρια ακομα πιο πολυ οταν ο αλλος εχει... Πήρα εκτυπωτη Epson r200 αλλα θελει printable δισκακια πηρα printable Optodisk και Prodisk οπως γραφω παραπανω εχουν προβλημα σε μερικες ταινιες. Το δικο home cinema οτι παιζει στον υπολογιστη παιζει και αυτο.
tziamanik Ιανουάριος 13, 2005 Author #38 Ιανουάριος 13, 2005 Παιδια αυτη την στιγμη που γραφω αυτες τις γραμμες ο αλλος υπολογιστης κανει decrypt το indiana jones και εχει ειδη κανει το alien 3 succesful.Αγορασα σημερα το πρωι Laber Remover BIZERBA 165gr 30 euro βγαζω ετικετες και κανω decrypt και ζω ενα θαυμα που δεν ξερω για ποσο θα κρατησει.Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.Παντως σε μερικες ταινιες που γραφω (alien) πριν κολλησω αυτοκολητο πριν τυπωσω τις κανω verify σε DVD-R και χτυπανε απο τα 50% και πανω τις γραφω στα ΤΥ και ολα ΟΚ. Γραφω στα ιδια DVD-R τα BAD BOYS ολα καλα.Το ειχα αναφερει και πιο πριν με αυτο δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται?
Hemispasm1442169066 Ιανουάριος 13, 2005 #39 Ιανουάριος 13, 2005 Παιδιά να γράφουμε στο Nero Disc at once ή Track at once? CD kai DVD?Γενικα δε χρησιμοποιω ΤΑΟ πια, αφου ακομα και για audio cd το DAO ειναι απαραιτητο για το CD Text. Πλεον μονο σε αποθηκευση δεδομενων σε multisession CDs. Τα DVDs γραφονται εξ ορισμου σε DAO.
kagelar34 Ιανουάριος 14, 2005 #40 Ιανουάριος 14, 2005 Να σαι καλά man και εγώ έτσι το σκεφτόμουν.Για τα Dvd ούτε που το είχα προσέξει γιατί δεν έχω εδώ dvd-recorder.Παρεπιμπτόντως To Nero Cd-dvd speed πόση ώρα κάνει για να αναφέρει C1-C2 errors έχει τόση ώρα και μ'έχει εκνευρίσει (πάνω από ένα τεταρτο ) έχω ένα LITEON CDRW.Η πρόοδος μένει στο 0% και δεν φαίνεται τίποτα τόσο γρήγορα που αλλάζουν τα νούμεραΝα σου πω αν σου δώσω ένα log από το Kprobe θα καταλάβεις αν πρέπει να αλλάξω media?Από τις γραφικές πάντως που είδα τα c1 ήταν χαμηλά και υπήρχαν αρκετά spikes στα C2. Επίσης παρατήρησα όταν δεν κάνω finalize to cd μου βγάζει στην γραφική ένα πράσινο τμήμα στα C2 και πολλά errors στο log file Επίσης ξέρεις τι είναι αυτά τα errors στο Log και γιατί τα έχει ξεχωριστά από τα C1/c2?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.