Jump to content

whitewolf v.2

whitewolf1442169066

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Με τον καινουργιο χρονο και νεο pc....

abit as8 πληρως....αμονταριστη

preskot 3.0ghz

ram geil golden dragon pc3500

tagan 480

maxtor 60g

ο ερμος ο 3αρης φενετε να πηγενει καλα και ετσι εχουμε ακομα μελλον,οι geil με 2-3-3-6 πανε πολυ παραπανω απο 217 με τα 3.2 της abit η οποια θελεi επειγοντως μονταρισμα για σταθερο vcore(1,5 απο βιος το guru βλεπει 1.38v)

φιλε hipro5 περιμενω να μας ''φτιαξεις'' :003:

P1010037.JPG

P1010001.JPG

P1010004.JPG

P1010005.JPG

P1010007.JPG

P1010008.JPG

P1010011.JPG

1mspi4050.gif

32mspi4050.gif

4050stable.gif

Εχω την τιμη.....

Να ειμαι ο πρωτος....που εχει μεινει...λαλακας...

Βλεποντας αυτο το τερας......

Παλι εκανες εξαιρετικη δουλεια λυκε.....

Μπραβο....ολα τελεια.....ειδικα το κουτακι και ο σωληνας ειναι ολα τα €....

Μπραβο και παλι...

ΕDIT...

Eσυ δεν εισαι ο κακος ο λυκος...

Εσυ εισαι ο Τρελος ο λυκος....:p

Ακομα χαμηλα τον εχεις τον cpu... Αντε να ανεβαινουμε σιγα σιγα :D:D:D !!! Και μαμω τις δουλειες εκανες παντως παιχταρα μου! ! !

Τα συγχαρητηρια μου! Εξαιρετικη hand-made δουλεια με μερακι. :023:

Δε ξερω τελικα απο επιδωσεις πως θα παει,αλλα απο δουλεια ειναι αψογο!Πολυ μαζεμενο κ ομορφο ;)

Πάρα πολύ όμορφο και συμμαζεμένο. Μπράβο.

Το 44 που φαίνεται στην οθονούλα είναι θερμοκρασία του επεξεργαστή;!

Μπράβο και πάλι! Πάρα πολύ καλή δουλειά

Για πες μας τι ειναι αυτο που μονωσες το socket και που μπορουμε να το βρουμε??? Α και κατι αλλο το 3,2 vdim που ανεφερες ειναι το max της abit??? Επισης βλεπω και ενα αλλο υλικο στη φωτο το οποιο εχεις βαλει εκει που ανοιξες τρυπες στο μονοτικο υλικο για να καλυψεις τις ατελειες του (στην περιπτωση μονοτικες) μετα το τρυπημα...για πες και τι ειναι αυτο?

@Varelasj το μαυρο υλικο γυρω απο το socket ειναι η γνωστη prommiτοτσιχλα.....απαιδη απο το σαιτ του prommeteia ειναι αρκετα ακριβο μπορεις να πας να ζητησεις απο μαγαζια που βαζουν παρμπριζ αυτοκινητων....το αλλο που ειναι σαν σφουγγαρι ειναι μονωτικο υλικο αρμαφλεξ το οποιο μπορεις να βρεις στην εψεμ στην πειραιως η στον σολδατο στην καλλιθεα η οπουδοιποτε αλλου εχουν ψυκτικα....!

@whitewolf...συγχαρητηρια...πολυ καλο...-44 με 404 πολυ καλα νεα....!Γιατι δεν βαζεις R410a....ειναι μιγμα απο 3 αερια κ εχει πληρη αναμικη με το r507 που εχουν κ την ιδια συμπεριφορα...νομιζω τις ιδιες θερμοκρασιες πιανουν στις ιδιες πιεσεις κ τα 2...!

Tip:Φερανε στον σολδατο 507.....!:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.