Alkis28 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2005 Παιδιά είναι λίγο περίεργο αυτό που ψάχνω να ανακαλύψω αλλά δεν πειράζει.. Ψάχνω λοιπόν να βρώ την πιο λεπτή σε πάχος TFT (17" ή 19") που υπάρχει. Μεχρι τώρα από όλες όσες έχω δει απόλυτος νικητής είναι η Samsung 172X με πάχος μόλις 1.8 cm ! (http://www.overclockers.com.au/image.php?pic=articles/257238/side.jpg)Εχετε δει εσείς κάποιο άλλο μοντέλο με ανάλογο πάχος ή και πιο λεπτή ? Περιμένω απαντήσεις :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetmanR5 Ιανουάριος 9, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Oχι πιο λεπτη απο την 172x δεν εχω δει αλλα για μενα δεν εχει και πολυ σημασια αν ειναι 1.8cm ή αν ειναι 5cm!Oλες ειναι εξαιρετικα λεπτες σε σχεση με τις crt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alkis28 Ιανουάριος 9, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Oχι πιο λεπτη απο την 172x δεν εχω δει αλλα για μενα δεν εχει και πολυ σημασια αν ειναι 1.8cm ή αν ειναι 5cm!Oλες ειναι εξαιρετικα λεπτες σε σχεση με τις crt!Δηλαδή δεν υπάρχει κανένα μοντέλο έστω το ίδιο λεπτό με την 172x ? Δεν μπορεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetmanR5 Ιανουάριος 9, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Δεν νομιζω να υπαρχει πιο λεπτο!Εξισου λεπτο ναι αλλα δεν ξερω απο ποια μαρκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DVD_GR Ιανουάριος 9, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 και εγω αυτο εψαχνα και κατεληξα σε αυτο το μοντελο,τα εσκασα χοντρα αλλα αξιζε,επισης εχει και wall mount !!!!αντε να ξαλαφρωσει ο χωρος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alkis28 Ιανουάριος 10, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 Δεν νομιζω να υπαρχει πιο λεπτο!Εξισου λεπτο ναι αλλα δεν ξερω απο ποια μαρκα!Και όμως υπάρχει ή τουλάχιστον υπήρξε πιο λεπτή TFT !!! Δες εδώ αυτή τη Sony http://www.theapplecollection.com/design/pcreleased/SonySDM-N50.html Είναι βέβαια 15" παλιό μοντέλο αλλά με πάχος 1.2 cm !! Εγω ψάχνω να βρω αν υπάρχει μοντέλο 17" ή 19" των τελευταίων 2 ετών έστω το ίδιο λεπτό με την 172x ... Υπάρχει κάτι τέτιο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.