Jump to content

Ψυκτρα για 6600GT

CmoS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θελω(ΟΠΟΣΔΟΙΠΟΤΕ)μια ψυκτρα για την συγκεκριμενη καρτα η οποια να ειναι καλυτερη απο αυτην που εχει και φυσικα.....να ειναι αθορηβη...

Αν οχι εντελος να εχει τουλαχιστον κανενα ανεμιστηρα πανω...

(οχι zalman παρρακαλωω :027: )

Eχω τρομερο προβλημα με τον θορυβο...μονο μια καρτα κανει παρα πολυ θορυβο πραγματικα...

Ευχαριστω..

Δεν ξέρω να προτείνω κάπια αλλα γιατί δεν ψάχνεις στα γνωστά μαγαζιά για κάποια και μετά κοίτα κανα review από google ;)

Koiτα εδώ μήπως κάνει τιποτα για την δικιά σου .

http://www.checkmate.gr/products.php?cid=8

Για νεράκι επίσης αν έχεις σε cpu , , , βάλε και την vga στο παιχνίδι και είσαι άρχοντας ,.

Απ ότι έχω παρατηρήσει πάντως [γιαυτό και πάω σε νερό ] ο αέρας χάνει με τον καιρό [βουλώνουν τα φιν με σκόνη , ο ανεμιστήρας αρχίζει να κάνει θόρυβο,,, δεν αξίζει πιστεύω αν έιναι να δώσεις 20 ευρώ να πάρεις fan και τα λοιπά πάς κατευθύαν σε +1 μπλοκάκι [αν έχεις ήδη νερό]

:D:D

Πωπω αμεσως απαντηση!;p

Εψαξα ρε στα γνωστα που λες @@ριες εχουν....

Καμια καλη+αθορηβη δε ξερει καποιος ?

Boηθηστε εναν αμοιρο που θελει βραδυ ανοιχτο pc...

Για νεράκι επίσης αν έχεις σε cpu , , , βάλε και την vga στο παιχνίδι και είσαι άρχοντας ,.

Καποτε ειχα παντου νερο μεχρι psu...καποτε νερακι εσταξε ις μητρηκην...καποτε ετρεχα για rma και δεν εφτανα...αρα αρχοντας δεν ημουν :D:D

Αχ επιπόλαιο αγόρι έτσι πίαστηκες και σύ :117:

Βάλε έναν αθόρυβο fan απο κάτω στον core , και κάνε και αύτο. αφού θέλεις να παλέυεις με την σκόνη...

Δεν νομίζω οτι η AS για την 6800 θα κάνουν στην 6600 αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Εμένα πάντως η AS για την 9800ΧΤ (η χάλκινη) δεν ταίριαζε στην 9800pro και έτσι έμεινα με την απλή την αλουμινένια (και έβαλα στον κ@λο μου την χάλκινη). Έχουν φθηνίνει αρκετά οι χάλκινες ψύκτες για cpu, γιατί δεν κάνεις καμια πατεντούλα να το ευχαρηστιθείς κι όλας?

Όσο για το νεράκι που σου έσταξε , μπορεί οι σωλήνες σου να είχανε εφαρμόσει σωστά , σφικτά , αλλά άν χτυπήσει 60c το κύκλωμα έχουμε συστολή - διαστολή και χωρίς αυτά [βλέπε φωτό] την παθαίνουμε , και γυρνάμε πάλι στους ανεμους,,, απο wc PSU . Πλάκα πλάκα , πάντως πιστεύω πώς με το νεράκι θα την ξεζουμίσεις την καρτούλα σου . Μήν πετάς $$$ σε ανεμιστήρες ... ένας ανεμιστήρας με λίγο σκόνη επάνω μετά απο καιρό δεν είναι τόσο αθόρυβος όπως όταν βγηκε απο την ζελατίνα ,. ούτε έχει την ίδια αποτελεσματικότητα.

Η γνώμη μου είναι να της περάσεις νεράκι , αφου οι NV φημίζονται και για τις υψηλες θερμοκρασιες τους .... Σε μερικά μηνάκια έχουμε καλοκαίριιιιιιιιι, θα ψηθείς.

post-1135-1442173915,4031_thumb.jpg

Eχει αλλα αυτα ειναι θορυβοδες...και πολυ αγγουρια βρε αδερφε...

:D τα θελω ολα?

Tωρα εγω γιατι δεν βλεπω καπου για 6600GT??? :107: :107:

Δεν ειναι αθορυβες οι silencer? Λες για πλακα να τις βγαλανε ετσι? :003: :003: Παντως η Ati Silencer που εχω εγω ειναι dead silent...

Ρωρα εγω γιατι δεν βλεπω καπου για 6600GT???

LOL ουτε εγω λαθος εκανα πριν...

Αρα αυτα για την AS που ειπες και εσυ και ο AC9800PBA....δε γινεται...

@Αταri[xp+]

Για νερακι ουτε κουβεντα...

Το μοιραιο λαθος ειχε γινει απο εμενα και απο τοτε δε ξαναασχοληθικα με νερα...

Πουλησα και το συστημα βασικα οποτε...:(

Καποια αλλη ψυκτρα γνωριζετε παιδια ?

Επισεις...

Γνωριζετε αν μπορω να βρω απο καπου ψυκτρες για καρτες γραφικων απο αλλες εταιριες??

Εστω και μεταχειρισμενες...(απο flea,e-bay μπα...)

• 2 weeks later...

Η μόνη λύση αέρα που υπάρχει αυτή τη στιγμή και ΚΑΝΕΙ για 6600GT AGP είναι αυτή : http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=149&code=013 . Την ψάχνω και εγώ για να την πάρω...το θέμα είναι πού θα την βρούμε...

Η Silencer 6 που θα βγει σε λίγο καιρό είναι μόνο για 6600GT PCI-E ... AGP δεν θα βγει !

Arctic Cooling Silencer με κλειστά τα μάτια.

Μόνο που τρώει και την πρώτη θύρα δίπλα στην VGA.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.