CmoS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2005 Θελω(ΟΠΟΣΔΟΙΠΟΤΕ)μια ψυκτρα για την συγκεκριμενη καρτα η οποια να ειναι καλυτερη απο αυτην που εχει και φυσικα.....να ειναι αθορηβη...Αν οχι εντελος να εχει τουλαχιστον κανενα ανεμιστηρα πανω...(οχι zalman παρρακαλωω :027: )Eχω τρομερο προβλημα με τον θορυβο...μονο μια καρτα κανει παρα πολυ θορυβο πραγματικα...Ευχαριστω..
AC9800PBA Ιανουάριος 8, 2005 #2 Ιανουάριος 8, 2005 Δεν ξέρω να προτείνω κάπια αλλα γιατί δεν ψάχνεις στα γνωστά μαγαζιά για κάποια και μετά κοίτα κανα review από google
Atari[Xp+] Ιανουάριος 8, 2005 #3 Ιανουάριος 8, 2005 Koiτα εδώ μήπως κάνει τιποτα για την δικιά σου .http://www.checkmate.gr/products.php?cid=8 Για νεράκι επίσης αν έχεις σε cpu , , , βάλε και την vga στο παιχνίδι και είσαι άρχοντας ,. Απ ότι έχω παρατηρήσει πάντως [γιαυτό και πάω σε νερό ] ο αέρας χάνει με τον καιρό [βουλώνουν τα φιν με σκόνη , ο ανεμιστήρας αρχίζει να κάνει θόρυβο,,, δεν αξίζει πιστεύω αν έιναι να δώσεις 20 ευρώ να πάρεις fan και τα λοιπά πάς κατευθύαν σε +1 μπλοκάκι [αν έχεις ήδη νερό]
CmoS Ιανουάριος 9, 2005 Author #4 Ιανουάριος 9, 2005 :D Πωπω αμεσως απαντηση!;p Εψαξα ρε στα γνωστα που λες @@ριες εχουν.... Καμια καλη+αθορηβη δε ξερει καποιος ? Boηθηστε εναν αμοιρο που θελει βραδυ ανοιχτο pc...
CmoS Ιανουάριος 9, 2005 Author #5 Ιανουάριος 9, 2005 Για νεράκι επίσης αν έχεις σε cpu , , , βάλε και την vga στο παιχνίδι και είσαι άρχοντας ,. Καποτε ειχα παντου νερο μεχρι psu...καποτε νερακι εσταξε ις μητρηκην...καποτε ετρεχα για rma και δεν εφτανα...αρα αρχοντας δεν ημουν :D
AC9800PBA Ιανουάριος 9, 2005 #6 Ιανουάριος 9, 2005 Άντε βάλτου νερό εκεί να σωθείς τότε τι άλλο καλύτερο
CmoS Ιανουάριος 9, 2005 Author #7 Ιανουάριος 9, 2005 Koiτα εδώ μήπως κάνει τιποτα για την δικιά σου .http://www.checkmate.gr/products.php?cid=8 Eχει αλλα αυτα ειναι θορυβοδες...και πολυ αγγουρια βρε αδερφε... τα θελω ολα?
AC9800PBA Ιανουάριος 9, 2005 #8 Ιανουάριος 9, 2005 http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=40Δεν παίζει να κάνει θόρυβο αυτή ρε και αν είναι σαν την vga silencer που έχω στην 9800 είναι κορφή...
Atari[Xp+] Ιανουάριος 9, 2005 #9 Ιανουάριος 9, 2005 Αχ επιπόλαιο αγόρι έτσι πίαστηκες και σύ :117: Βάλε έναν αθόρυβο fan απο κάτω στον core , και κάνε και αύτο. αφού θέλεις να παλέυεις με την σκόνη...
outlaw Ιανουάριος 9, 2005 #11 Ιανουάριος 9, 2005 Δεν νομίζω οτι η AS για την 6800 θα κάνουν στην 6600 αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Εμένα πάντως η AS για την 9800ΧΤ (η χάλκινη) δεν ταίριαζε στην 9800pro και έτσι έμεινα με την απλή την αλουμινένια (και έβαλα στον κ@λο μου την χάλκινη). Έχουν φθηνίνει αρκετά οι χάλκινες ψύκτες για cpu, γιατί δεν κάνεις καμια πατεντούλα να το ευχαρηστιθείς κι όλας?
Atari[Xp+] Ιανουάριος 9, 2005 #12 Ιανουάριος 9, 2005 Όσο για το νεράκι που σου έσταξε , μπορεί οι σωλήνες σου να είχανε εφαρμόσει σωστά , σφικτά , αλλά άν χτυπήσει 60c το κύκλωμα έχουμε συστολή - διαστολή και χωρίς αυτά [βλέπε φωτό] την παθαίνουμε , και γυρνάμε πάλι στους ανεμους,,, απο wc PSU . Πλάκα πλάκα , πάντως πιστεύω πώς με το νεράκι θα την ξεζουμίσεις την καρτούλα σου . Μήν πετάς $$$ σε ανεμιστήρες ... ένας ανεμιστήρας με λίγο σκόνη επάνω μετά απο καιρό δεν είναι τόσο αθόρυβος όπως όταν βγηκε απο την ζελατίνα ,. ούτε έχει την ίδια αποτελεσματικότητα. Η γνώμη μου είναι να της περάσεις νεράκι , αφου οι NV φημίζονται και για τις υψηλες θερμοκρασιες τους .... Σε μερικά μηνάκια έχουμε καλοκαίριιιιιιιιι, θα ψηθείς.
spresv Ιανουάριος 9, 2005 #13 Ιανουάριος 9, 2005 Eχει αλλα αυτα ειναι θορυβοδες...και πολυ αγγουρια βρε αδερφε... τα θελω ολα? Tωρα εγω γιατι δεν βλεπω καπου για 6600GT??? :107: :107: Δεν ειναι αθορυβες οι silencer? Λες για πλακα να τις βγαλανε ετσι? :003: :003: Παντως η Ati Silencer που εχω εγω ειναι dead silent...
CmoS Ιανουάριος 9, 2005 Author #14 Ιανουάριος 9, 2005 Ρωρα εγω γιατι δεν βλεπω καπου για 6600GT??? LOL ουτε εγω λαθος εκανα πριν... Αρα αυτα για την AS που ειπες και εσυ και ο AC9800PBA....δε γινεται... @Αταri[xp+] Για νερακι ουτε κουβεντα... Το μοιραιο λαθος ειχε γινει απο εμενα και απο τοτε δε ξαναασχοληθικα με νερα... Πουλησα και το συστημα βασικα οποτε... Καποια αλλη ψυκτρα γνωριζετε παιδια ? Επισεις... Γνωριζετε αν μπορω να βρω απο καπου ψυκτρες για καρτες γραφικων απο αλλες εταιριες?? Εστω και μεταχειρισμενες...(απο flea,e-bay μπα...)
Alkis28 Ιανουάριος 19, 2005 #15 Ιανουάριος 19, 2005 Η μόνη λύση αέρα που υπάρχει αυτή τη στιγμή και ΚΑΝΕΙ για 6600GT AGP είναι αυτή : http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=149&code=013 . Την ψάχνω και εγώ για να την πάρω...το θέμα είναι πού θα την βρούμε...Η Silencer 6 που θα βγει σε λίγο καιρό είναι μόνο για 6600GT PCI-E ... AGP δεν θα βγει !
kerneld Ιανουάριος 31, 2005 #17 Ιανουάριος 31, 2005 Arctic Cooling Silencer με κλειστά τα μάτια.Μόνο που τρώει και την πρώτη θύρα δίπλα στην VGA.
varelasj Ιανουάριος 31, 2005 #19 Ιανουάριος 31, 2005 Πες οτι πηρες 6800le και ανοιξαν και ολα τα pipes με επιτυχια
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.