giorgos th.1442169073 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2005 παιδια την βοηθεια σας!!!!!!!πηγα να κανω update το bios της καρτας γραφικων.η asus v9520 td ειναι.στο site που κατεβασα το bios και το nvflash ελεγε να σβησω το υπαρχον bios αν μου εβγαζε μηνυμα pci id mismatch και μετα να περασω το αλλο κανονικα χωρις προβλημα.το σβηνω λοιπον,παω να περασω το αλλο και :089: :089: :089: .@#@$%&^$#%#$%@#.νεκρη η καρτα.δεν εμπαινε το αλλο bios.τι κανουμε τωρα?μπορω να το επαναφερω ή να τους γα....... το μ.........@!$@!$!$#!@$#@$?please βοηθηστε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Ιανουάριος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Αν δε σου δειχνει τπτ δοκιμασε με τη δισκετα που ειχες φτιαξει να βαλεις το παλιο... ακομα αι χωρις να βλεπεις (αν παει να μπει στα win το pc) απλα πατα flash NM saveold.rom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rommel Ιανουάριος 8, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Αλλιως βαλε μια PCI καρτα για να φλασαρεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Ιανουάριος 8, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 τελικα αφου δοκιμασα καμια 10αρια bios το μονο που δουλεψε αψογα ηταν της FX5500.δουλευω μ`αυτο τωρα μια χαρα.το τεσταρα και σε διαφορα παιχνιδια και δεν ειχα ουτε γραμμες,artifacts κλπ.ιδωμεν.μια ερωτηση μονο.η 5200 μου exei 128bit διαυλο.αν το bios που εβαλα ειναι καρτας με 64bit τοτε?θα μου το γυρισει στα 64? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.