Jump to content

SOS ΜΕ VGA!!!!!!

Recommended Posts

παιδια την βοηθεια σας!!!!!!!πηγα να κανω update το bios της καρτας γραφικων.η asus v9520 td ειναι.στο site που κατεβασα το bios και το nvflash ελεγε να σβησω το υπαρχον bios αν μου εβγαζε μηνυμα pci id mismatch και μετα να περασω το αλλο κανονικα χωρις προβλημα.το σβηνω λοιπον,παω να περασω το αλλο και :089: :089: :089: .@#@$%&^$#%#$%@#.νεκρη η καρτα.δεν εμπαινε το αλλο bios.τι κανουμε τωρα?μπορω να το επαναφερω ή να τους γα....... το μ.........@!$@!$!$#!@$#@$?please βοηθηστε......

τελικα αφου δοκιμασα καμια 10αρια bios το μονο που δουλεψε αψογα ηταν της FX5500.δουλευω μ`αυτο τωρα μια χαρα.το τεσταρα και σε διαφορα παιχνιδια και δεν ειχα ουτε γραμμες,artifacts κλπ.ιδωμεν.

μια ερωτηση μονο.η 5200 μου exei 128bit διαυλο.αν το bios που εβαλα ειναι καρτας με 64bit τοτε?θα μου το γυρισει στα 64?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.