Jump to content

LG 1915S Ή LG 1920P???

Braveheart1980

LG 1915S Ή LG 1920P  

37 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

χθες πηρα την 1920P στα χερια μου για να τη δωσω σε ενα πελατη και την εβαλα λιγο να δω πως παει . Τα πρωτα αποτελεσματα ηταν απογοητευτικα. Ειμαι ανθρωπος που συμβιβαζεται πολυ ευκολα με τις ατελειες του εκαστοτε hardware αλλα αυτο που ειδα ηταν το κατι αλλο.

Στην αρχη εβαλα unreal tournament 2004. Ψιλοπραματα εως σχεδον καθολου ghost αλλα σε αχανεις εκτασεις χωρις γρηγορες σκηνες.

Ωραια λεω αναιπεσθητο ghost effect

Μετα εβαλα το bloodlines. εκει ηταν ολο το πανηγυρι βλεπωντας το χαρακτηρα απ εξω και κοιτωντας αριστερα δεξια αυτος που στεκοταν μπροστα μου θολωνε τοσο πολυ που σχεδον εξαφανιζοταν και δε μιλαμε για γρηγορες σκηνες

Απογοητευση

Στη συνεχεια εβαλα το Wings of War αρκετο ghosting κι εκει αλλα το κακο ητανη γη απο κατω τα χρωματα ηταν ολα ενα μαυρο (σε αντιθεση με τη Hitachi 19ara CRT) που φαινοταν κανονικα το εδαφος.

Που να βαζα κανα ραλακι που εκει βλεπεις ghost effect και στις 16ms

Τεσπα αφηνω τα παιχνιδια και πιανω ενα παραθυρακι στα windows κι αρχιζω να το κουναω αριστερα- δεξια πολυ γρηγορα , ολα τα λεφτα Ghost effect και εκει.

Τελος ειδα 2 ταινιες

Το 50 first dates και το Recruit. Με το που ξεκινησε η πρωτη εβλεπα φαντασματα παντου σιγα σιγα το συνιθισα ομως και μεχρι να τελειωσει η δυετερη ουτε καν το αντιλαμβανομουν, Τα χρωματα βεβαια ηταν πολυ καλα.

Παντως στα παιχνιδια ειναι εντονο και δεν ειναι κατι που μπορει καποιος να το συνιθησει. Ειδικα αν παιζετε ραλλυ- FPS- simulators κτλ. Και να σκεφτειτε οτι εγω παιζω κατα κυριο λογο RTS - RPG

Συμπερασμα ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ οθονη αλλα δεν θα την αγορασω τελικα. Καλυτερα να περιμενω λιγο ακομη να βελτιωθουν οι οθονες των <16 MS και εννοω σε χρωματα κι οχι σε response time

πάντως εγώ με τι 1915s ghosting δεν κατάφερα να δω,

ούτε σε fps ούτε σε τίποτα. εντάξει δεν είναι τέλεια ούτε από χρώματα

ούτε από μαύρο, αλλα για οθόνη υπολογιστή πιστεύω είναι πολύ καλή, και σε παρα πολύ καλή τιμή, και από φωτεινότητα μπορεί χαλαρά να παίξει κόντρα στον ήλιο χωρίς πρόβλημα.

Κοίτα εγώ επειδή έχω την 1920, όπως και οι υπόλοιποι ψηφίζω την δικιά μου.

Με games δεν πολυασχολούμαι, δηλαδή μπορεί και να μην λέει, να "σέρνεται",

αλλά από χρώματα είναι κορυφαία...

Να φανταστείς ότι την βάζω σαν δέυτερη οθόνη στο HP to laptop, και έιναι σάν να έχει χαλάσει η οθόνη στο φορητό! σκέτο νέφος!

Και από την 15άρα την daewoo που έχω, πάλι καλύτερη είναι.

Καμμια απο αυτες , παρε την ..... SAMSUNG 173P

Διαμάντι και σχεδιαστικά 800:1 20 ms απιστευτα χρώματα και DVI που τελικά αξίζει τον κοπο.

600 € Διάβασε όποιο review βρεις Ολα στο ιδιο καταλήγουν συμπέρασμα.

Καμμια απο αυτες , παρε την ..... SAMSUNG 173P

Διαμάντι και σχεδιαστικά 800:1 20 ms απιστευτα χρώματα και DVI που τελικά αξίζει τον κοπο.

600 € Διάβασε όποιο review βρεις Ολα στο ιδιο καταλήγουν συμπέρασμα.

Την είχα δει και εγώ. Φοβερή!

Υπάρχει και η 172χ για γρήγορη.

Αλλά νομίζω 25ms και 10(!) πιξελ εγγύηση... Δυστυχώς....

Βγηκε η καινουργια LG με 12 ms response time ΚΑΙ DVI !!!!!!!!

Δειτε τη

http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?catModel=49&actType=&modelName=&globalCode=L1980U&modelPrefix=400000&globalSuffix=000000&currentPage=&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelCategoryId=CTG1000499&page=

To διαβασα στο βημα αρα αναμενονται οσονουπω και ελληνικες τιμες !!

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

Κι εγω ψηφισα την L1915S, λογω των 12ms.

Δεν ξερω αν πρεπει να ανοιξω νεο thread, αλλα ρε παιδια δεν εχει συζητηθει το θεμα των ρυθμισεων αυτης της οθονης γιατι καθοριζουν και την ποιοτητα της. Τι ρυθμισεις εχει ο καθενας και με τι αποτελεσμα. Ποιες ειναι οι ρυθμισεις-κλειδια που πρεπει να προσεξουμε ή και να αλλαξουμε???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.