Jump to content

LG 1915S Ή LG 1920P???

Braveheart1980

LG 1915S Ή LG 1920P  

37 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Και εγω οπως ο Τακης ψηφιζω αυτην που εχω 1915s!

Oι οθονες ειναι ισοδυναμες (οπως λεει και ο Greek) αν εξαιρεσουμε το DVI που για μενα ειναι πολυ καλυτερο!

Τωρα ειναι θεμα της επιλογης και της τσεπης σου!

Eίμαι και γω στο ίδιο δίλημμα.

Παιχνίδια δεν παίζω, οπότε το μόνο που με προβληματίζει είναι αν τελικά υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά στο DVI που να αξίζει τον κόπο. Σκέφτομαι όμως ότι μπορώ να την συνδέσω με το DVI στο pc μου και με το αναλογικό στο switch που έχω και ελέγχω τα υπόλοιπα pc.

Επομένως μάλλον κλίνω προς την 1920p.

O Τάκης έχει την 1920... την οποία και ψήφισε...

:110: :110: :110:

Το ξερω οτι εχει την 1920!

Βασικα και να μην το ηξερα το εχει και στην υπογραφη του!λολ

Αλλα απλα λεω πως συμφωνω με τη γνωμη του δηλαδη οτι εχει ο καθενας και "τεσταρει" το ψηφιζει κιολας!

κατι ασχετο παιδια απο που πηρατε καλωδιο DVI??γιατι εμενα η samsung δεν ειχε και εκνευριστηκα καπως γιατι εχω δωσει πολλα λεφτα,παντως σαν ποιοτητα πανω κατω τα ιδια ειναι,δεν βρηκα εμφανεις διαφορες.

Οι δυο οθονες που αναφερεις εχουν διαφορετικα panels γι'αυτο και η διαφορα στην τιμη τους.

Η S εχει TN+film -> οχι τοσο καλη ποιοτητα χρωματων ουτε καλη γωνια θεασης. Πλεονεκτημα ο μικρος χρονος αποκρισης πολυ σημαντικος στα games.

Η Ρ εχει PVA -> καλη ποιοτητα χρωματων, καλη γωνια θεασης, «υποφερτο» gaming, αλλα υπαρχουν σκιες.

Για το DVI, υπαρχει διαφορα στην ποιοτητα εικονας, αλλα οχι τοσο τρομακτικη οσο παλιοτερα (πχ στη δικη μου Acer TN+film).

Τα παντα εξαρτονται απο τη χρηση που θες:

για gaming -> S

για ταινιες, office use -> Ρ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.