chros26_ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2005 ηθελα να κανω overclocking... ειχα ακουσει για καψιμο... ετσι και τον εκαψα (κυριολεκτικα...):devil: :devil: :devil: παμε !!!!! !!!!! :eek: :confused: :blink: το ξεκινημα.... αρχη ειναι ακομη... μια μακρυνη χωρις φωτα.... και μια κοντινη χωρις φωτα... σορρυ για την ποιοτητα, αλλα με το κινητο τι να κανεις....
LordOfRings Ιανουάριος 6, 2005 #4 Ιανουάριος 6, 2005 τωρα στεναχωρήθηκα, ,, γιατι τον έκαψες τον καημένο?? :( :( :( :( :(
greekfragma Ιανουάριος 6, 2005 #5 Ιανουάριος 6, 2005 χολι σιτ........!!!!!!μεγενθυνε τις φωτο γιατι αν καταλαβα απο αυτα που ειδα το θεαμα ηταν φρικιαστικο.......κλαψ...........κατι μου λεει οτι ηταν ιντελ.......
LordOfRings Ιανουάριος 6, 2005 #7 Ιανουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από blade_pan Ασχετο η ωρα ειναι 4... οι μεγαλύτερες πυρκαγιές το βράδυ ξεσπούν .. ρε μηπως ειναι μονταζ?? . .
GoriLLakoS Ιανουάριος 6, 2005 #10 Ιανουάριος 6, 2005 Ρε φιλε συγνωμη που στο λεω αλλα αυτο που εκανες χαρακτηριζεται απο χοντρη μ@^&$$$.....! Τι πραγματα ειναι αυτα?Δεν ειχες τι να κανεις κ ειπες...δεν καιω εναν επεξεργαστη να δω πως ειναι......lol......εισαι σοβαρα ιεροσυλος......δεν τον εδινες σε εμενα καλυτερα....αντε...κ ψαχνω για κατεβαστηρι.... Ρε φιλε....τους επεξεργαστες τους λατρευουμε....δεν τους κανουμε θυσια στην φωτια...! Πως ενιωσες αφου τον εκαψες??Ωραια,ωραια? :alien:
vdeseris Ιανουάριος 6, 2005 #11 Ιανουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 13:13] Ρε φιλε συγνωμη που στο λεω αλλα αυτο που εκανες χαρακτηριζεται απο χοντρη μ@^&$$$.....! Τι πραγματα ειναι αυτα?Δεν ειχες τι να κανεις κ ειπες...δεν καιω εναν επεξεργαστη να δω πως ειναι......lol......εισαι σοβαρα ιεροσυλος......δεν τον εδινες σε εμενα καλυτερα....αντε...κ ψαχνω για κατεβαστηρι.... Ρε φιλε....τους επεξεργαστες τους λατρευουμε....δεν τους κανουμε θυσια στην φωτια...! Πως ενιωσες αφου τον εκαψες??Ωραια,ωραια? :alien: Δίκιο έχεις αλλά μπορεί να ήταν και καμμένος ήδη....
fanisk Ιανουάριος 6, 2005 #12 Ιανουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris Δίκιο έχεις αλλά μπορεί να ήταν και καμμένος ήδη.... Μαλλον ηταν ηδη καμμενος...
aristos87 Ιανουάριος 6, 2005 #13 Ιανουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K Μαλλον ηταν ηδη καμμενος... Και καμμένος να είναι τον κάνεις μπρελόκ ή τον χαρίζεις σε άλλον για μπρελόκ δεν τον καίς!
GoriLLakoS Ιανουάριος 6, 2005 #15 Ιανουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 Και καμμένος να είναι τον κάνεις μπρελόκ ή τον χαρίζεις σε άλλον για μπρελόκ δεν τον καίς! Οριστε ενας λογικος ανθρωπος....!χε!χε!
voudas Ιανουάριος 6, 2005 #17 Ιανουάριος 6, 2005 έεετσι... εδώ μου έρχεται να κάψω κι εγώ τπτ για να φτιάξω καμιά μπλούζα.... χμμμ μήπως να βάλουμε τέτοια φώτο στις thelab μπλούζες??? (να τις φτιάξουμε επιτέλους!) και για ατάκα προτείνω αυτή της υπογραφής μου
mortisboy Ιανουάριος 6, 2005 #18 Ιανουάριος 6, 2005 ...χεχε vouda ψημενο σε βλεπω για τα μπλουζακια... ..αληθεια τι εγινε?... παντως καλα του εκανες αν ηταν καμμενος...εναι λιγο βανδαλισμος δεν λεω...αλλα τουλαχιστον ξεσπας ... :P
aristos87 Ιανουάριος 6, 2005 #19 Ιανουάριος 6, 2005 Πάντως αν περισεύει σε κανέναν καμένη cpu (οχι στην φωτιά καμένη ) ας μου την δώσει για μπρελόκ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.