Jump to content

επιτελους ηρθε!! 3200+ 939 0446!!!!

spresv

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μετα απο τριημερη αναμονη και ενα ψιλολαθακι που εγινε στην αποστολη ηρθε ο brand new 939 μου!!! Εχουμε και λεμε:

A64 3200+ 0.09nm socket 939. ΚΑι ερχονται τα καλα(ελπιζω): stepping 0446!!!!!!!!! Παραθετω και φωτο:

Απο δευτερα παω και για MSI K8N Neo2 54G για να δεσει το γλυκο!!!!!

post-56-1442173912,0684_thumb.jpg

Ευχαριστω πολυ παιδια!! Και στα δικα σας!!:D:D

Ααα και κατι αλλο....SLN..... ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ:D:D:D:D:D:D:D:D

Ναι απο e-shop.

Μα καλα τι κανουνε εκει? Ο αδερφος μου πηρε πριν μια βδομαδα απο το ιδιο μαγαζι, και του ηρθε 0436. Τι διαολο τουρλου-τουρλου παρτιδα τους ηρθε? 3 μηνες διαφορα εχουν στην παραγωγη!

Παιδιά συγνώμη αν είναι χαζή η ερώτηση αλλά τι διαφέρει ο 0436 από τον 0446???

Σε overclocking δυνατότητα σε ίδια τάση?

αυτο υποτιθεται και αυτο ελπιζει και ο ευτυχης κατοχος :003:

κι εμεις περιμενουμε να μαθουμε

Καθως περναγαν οι πολυτιμες βδομαδες, η μητερα AMD υποτιθεται οτι βελτιστοποιουσε τον ενσωματωμενο memory controller του. με καλυτερα potentials για overclock φυσικα...:D Τα υπολοιπα στην πραξη! :066: :003: :024: :024:

Ρε παιδια μια απορια... Επειδη ακομα δεν εχω καλες μνημες...Μεχρι ποσο θα παει με διαιρετη???????

Ρε παιδια μια απορια... Επειδη ακομα δεν εχω καλες μνημες...Μεχρι ποσο θα παει με διαιρετη???????

Βασικά θα αλλάξεις γνώμη για τις μνήμες σου μιας και στους AMD64 συμπεριφέρονται πολύ καλύτερα από ότι στο NForce2.

Εδώ οι μνήμες μου δεν τράβαγαν ούτε στην κατηφόρα χωρίς ρεύμα σε chipset ΚΑΙ μνήμες στην ASUS και την Albatron με το NF2 και στο K8T800 πάνε χαλαρά στα 240.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.