Jump to content

Γιατι?

koulit64

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χαιρετω ολους,λοιπον εχω μια μητρικη gigabyte pro2,amd sempron 3000,και το προβλημα ειναι οτι ενω εχω 2 μνημες στα 256/400 σε dual ddr να δουλευουν μολις βαζω ακομα μια 512/400 ιδιας εταιριας και οι 3 με κανει restart μολις ζοριζεται,οι 2 μνημες 256 μονες τους δουλευουν κανονικα,η 512 μονη της δουλευει κανονικα,μολις τις βαλω και τις 3 γιατι δεν δουλευουν?

Αν δεν παίζει κάτι άλλο τότε μάλλον το chipset τα βρίσκει σκούρα. Δοκίμασε να ανεβάσεις, αν υπάρχει επιλογή, λίγο το ρεύμα στο chipset. π.χ. από 1.6V πήγαινέ το 1.7V.

Κάνε και άλλες δοκιμές. Π.χ. την μία 256 με την 512 ή άλλαζε το socket στην 512 όταν την έχεις και με τις 2 256άρες πάνω να δεις τι παίζει.

Διάβασε και το manual της μητρικής σου.....να δείς άν υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με τη χρήση μνήμης.

πχ....μπορεί το 3ο slot να μην δέχεται double sided μνήμη....και να χρειαστεί απλά να αλλάξεις τη σειρά τοποθέτησης.

Αν βάλεις τις 256αρες στο 1 και 2 και την 512 στο 3 η στο 4?

Η αντίστοιχα.. τις 256αρες στο 3 και 4 και την 512 στο 1 η 2?

Διάβασε και το manual της μητρικής σου.....να δείς άν υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με τη χρήση μνήμης.

πχ....μπορεί το 3ο slot να μην δέχεται double sided μνήμη....και να χρειαστεί απλά να αλλάξεις τη σειρά τοποθέτησης.

Και εγω κατι τετοιο φανταζομαι...

Πχ σε μια asus μου ηταν καλυτερο να βαζω ιδου μεγεθους μνημες στις θεσεις που ηταν για το dual channel Και μια αλλη (ακομα και διαφορετικου μεγεθους)να την βαλω στην θεση που δεν ηταν για το dual..

και παλι ομως δουλευε κανονικα και dual :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.