Jump to content

Προς κατοχους MSI K7N2 Delta2-LSR

MADKiller7

Recommended Posts

Οσοι εχετε την ανεφερομενη μητρικη και παρατηρητε μεγαλη ασταθεια (Prime95,memtest,3dmark0X,CPU Stretcher (by MrSeanKon),Souper Pi,κλπ),σε CPU,μνημες (και τα πιο χαλαρα timings ακομα),αποιαδηποτε ρυθμιση στο βιος,και τυχαινει να βαλατε η να ειχε απο το εργοστασιο την εκδοση bios 11.4 (b40).τοτε απλα βαλτε την εκδοση 11.3 (b30) και ως δια μαγειας θα γινει η μητρικη βραχος.κατοπιν ενος προβληματος που ειχα αναφερει με το παραπανω μοντελο σε θεμα που ανοιξα http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=5066 και μετα απο 5 μερες testing και πολλων νευρων βρηκα την λυση.θα μου πειτε γιατι δεν εψαξα στο internet,εψαξα και βρηκα ενα μονο post απο καποιον με παρομοιο προβλημα αλλα χωρις λυση,στην msi δεν αναφεροταν τετοιο προβλημα με αυτην την μητρικη.ακυρη και η αναβαθμιση Α64 προς το παρον.το μονο που δεν δουλευει με την εκδοση 11.3(Β30) ειναι η αλλαγη των timings στις μνημες τρεχει συνεχεια CL3-3-3-9,τουλαχιστων σε μενα.

Update.Χρησιμοποιηστε τις θεσεις DDR 2-3,αν και φαινεται να μην αλλαζουν τα timings,οι αλλαγες γινονται απλα δειχνει τις ρυθμισεις του SPD στο memtest.επισης ειναι πιο σταθερο το συστημα σε αυτες τις θεσεις και απ'οτι παρατηρησα εκει δεχονται πιο σφιχτα timings ΛΟΛ βεβαια αλλα ετσι γινεται σε μενα.

Το παρων θεμα το ανοιξα για να βοηθηθουν οσοι εχουν την ιδια μητρικη και εχουν προβληματα σταθεροτητας (οχι για να ανεβασω τον αριθμο posts).θα ποσταρω για λυσεις και οτι αλλο χρειαζεται.οσοι θελουν βοηθεια πμ.

off topic: maddoctor εσυ που εισαι γιατρος μηπως περνω ειδικοτητα στις MSI και εγω?

MADKiller7 : MSI παθολογος.

off topic: maddoctor εσυ που εισαι γιατρος μηπως περνω ειδικοτητα στις MSI και εγω?

MADKiller7 : MSI παθολογος.

Όλοι έχουμε κάπου μία ειδικότητα.......! :098:

Τώρα επί του θέματος, να σου πω εγώ prime και τέτοια δεν τρέχω.Έκδοση δεν θυμάμαι τι έχω βάλει, αλλά 11.3!?Νομίζω ότι έχω κάτι σε 7 ή θυμάμαι λάθος.Θα δω και θα σου πω.Μάλιστα από τότε που πήρα την νέα MSI (η άλλη πήγε για RMA τελικά γιατί κάηκε), έχω αφήσει το bios που είχανε βάλει μέσα όταν την φέρανε στο μαγαζί.Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ μαζί της.Θέλω πάντως να το κάνω τις επόμενες μέρες.Από σταθερότητα αλλιώς πάντως δεν έχω πρόβλημα. :108:

Ααα κάνει πάντως folding μια χαρά (ενώ συνήθως δουλεύει ταυτόχρονα Ulead DVD Movie Factory 3.5, Tmpeg Express 3.0.4, Nero 6.6.0.3, DVD Decryptor 3.5, Total Commander 6.50 και άλλα απαραίτητα προγράμματα προστασίας) και χωρίς pagefile.

φιλε τρελογιατρε εσυ εχεις την K7N2 Delta-ILSR γι αυτο το βιος σου ειναι 7χχ.εγω εχω τον απογονο της LOL.παντως αν χρειστεις κατι ρωτα,μια εβδομαδα μου εκανε σεμηναρια ασταθειας η μητρικη που εχω.τωρα την εκανα βραχο και με ο/c.

φιλε τρελογιατρε εσυ εχεις την K7N2 Delta-ILSR γι αυτο το βιος σου ειναι 7χχ.εγω εχω τον απογονο της LOL.παντως αν χρειστεις κατι ρωτα,μια εβδομαδα μου εκανε σεμηναρια ασταθειας η μητρικη που εχω.τωρα την εκανα βραχο και με ο/c.
Σωστός...δεν πρόσεξα ότι έχεις LSR και όχι ILSR. :033:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.