Jump to content

Κομπρεσερ!!!

casper9

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ειχα ακουσει για το site απο το pcmag.gr και πραγματικα βέπω οτι ειναι μια αρκετα καλη προσπαθεια στον χωρο. Για αυτο συνεχιστε ετσι παιδια! :041:

Αλλα ας ερθουμε τωρα στο πσοβλημα που εχω.

Πρωτον κανει απιστευτο θορυβο , η πλακα ειναι οτι κανει και απο το ανεμιστηρακι του παλιου Celeron 333 και απο τον σκληρο δισκο. Να σας πω την αλληθεια κανει σαν κομπρεσερ!

Δευτερον ανεβαζει υψηλες θερμοκρασιες που το διαπιστωσα κυριως οταν ανοιξα το κουτι και ειδα οτι ο σκληρος εκαιγε αλλα και οι αλλες καρτες δεν πηγαιναν πισω.

Ολα τα υπολοιπα λειτουργουν στο Pc μια χαρα (εκτος του οτι κολλαει συνεχεια, γιατι αραγε :048: ).

Καλωσηρθες!

Βγαζεις το αυτοκολλητακι που εχει στο κεντρο και βαζεις λιγο λαδι μηχανης,θα γινει τελειως αθορυβο...

Ειχα ακουσει για το site απο το pcmag.gr και πραγματικα βέπω οτι ειναι μια αρκετα καλη προσπαθεια στον χωρο. Για αυτο συνεχιστε ετσι παιδια! :041:

Σε ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια...

Νομιζω ο Skinny13 σου εδωσε απαντηση για το fanακι.

Οσον αφορα τα κολληματα, τσεκαρε τις θερμοκρασιες σου και πες μας αν εχεις κανει overclocking...

Καλως ηρθες στο site.

Μια πληρη περιγραφη του συστηματος και του κουτιου θα ηταν χρησιμη επισης.

Καλως ηρθες στο site.

Μια πληρη περιγραφη του συστηματος και του κουτιου θα ηταν χρησιμη επισης.

Το μηχανακι αυτο ειναι το παλιο μου pc καθως με το αλλο δεν εχω κανενα προβλημα. Λοιπον εχει πανω του εναν Celeron 333 σε slot-A,128mb Ram, σκληρος Maxtor 20gb, κουτι πρεπει να ειναι ενα τυπικο atx,το motherboard Qdi Excellent και τροφοδοτικο 233 Αααα και μια Tnt 2 64. Και το λειτουργικο ειναι τα windows 2000. Δεν εχω κανει overclocking.

Δεν με ενοχλει τοσο που κολλαει συνεχεια αλλα τουλαχιστον αφου μου σπαει τα νευρα να μην ακουγεται και σε ολο το σπιτι.

Χθες με πηρε χαμπαρι ο πατερας μου που κα8ομουν καπου οχτω ωρες πανω απο το κουτι και δεν πιστευε στα ματια του. Βλεπετε ειχε παει Εφτα το πρωι.

:107:

Υ.Γ. Αυτο για το φανακι δεν το καταλαβα. Δηλαδη στο Φαν του επεξεργαστη εννοεις! Και τι να ξεκολλησω, απο που; Ασε ειμαι ασχετος σε κατι τετοια!

Βασικα φανταζομαι οτι το κουτακι σου δεν πρεπει να εχει και πολυ καλη ροη...

Και αυτος ειναι ο λογος που ολα εχουν τοσο μεγαλες temps...

Καλο θα ηταν εαν δεν το εχεις κανει να συμμαζεψεις λιγο τα καλωδια κλπ...και να βαλεις κανενα φανακι ωστε να δημιουργησεις σωστη ροη...

Οσο για το φανακι που σου ειπε ο skinny...

Δες τις photos...

Στην πρωτη φαινεται ενα φανακι απο ιντελ...ετσι οπως ειναι ...και στην δευτερη μπορεις να δεις καθαρα το σημειο στο οποιο θα πρεπει να βαλεις λιγο μηχανικο λαδι ωστε να γινει αθορυβο το φανακι....

picture011.jpg

picture45.jpg

Απο οτι βλεπω, ΔΕΝ ειναι επειγον περιστατικο.

Μεταφερθηκε.

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.