Jump to content

Αγορά νέου υπολογιστή. Τη γνώμη σας παιδιά!

volanis1980

Recommended Posts

Γιατί δεν πάει σε 939 άμεσα; Το 754 είναι παρωχημένο πλέον. Με το 939 έχει και περισσότερα περιθώρια o/c άν πάρει τον Α64 3000+ και δυνατότητες αναβάθμισης αν χρειαστεί. Οι μνήμες της Samsung δεν είναι καλές, φθηνές και δεν ανεβαίνουν αρκετά; Δεν έχουν βέβαια και τους καλλίτερους χρονισμούς αλλά για το κόστος τους είναι άριστες.

Μόνο το NF4 είναι νέο. Της Via είναι τα ίδια με του s754. Και κάπου αναφέρεις οτι ίσως τον πιάσει κάποια "οβερκλοκίτιδα" στο μέλλον. Συνήθως λέμε οτι δεν θα κάνουμε αναβάθμιση αλλά όλο και κάτι θα πειράξουμε στην πορεία, γι΄αυτό λέω για s939. Πάντως τις μνήμες ψάχτες, απ΄ότι έχω δει στο ιντερνετ ανεβαίνουν αρκετά

Εγώ μαζί σου για 754. Έτσι και αλλιώς και τα 939 τώρα είναι ήδη ''παλιά'' γιατί δεν έχουν pci -e , ddr2 klp klp klp.....

εγω παλι προτεινω αυτη τη μητρικη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.523455

με εναν 3000+ γιατι αυτη τη στιγμη ειναι η καλυτερη αγορα σε σχεση αποδοσης προς τιμη.με τα λεφτα που κερδιζεις βαζεις εναν δευτερο 120αρη σατα και δουλευεις raid 0.μνημες τις value cl3 που παιζουν απο 70-80ευρο στο ενλογω καταστημα ειναι 400αρες και ανεβαινουν πολυ καλα ....

κουτι αυτο που εχεις επιλεξει ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του.οπως και το 360 δεν μασαει ευκολα....

καρτα γραφικων περιμενε λιγο....

και οβερκλοκιτιδα να παθει θα εχει να παιζει με το msi .....ισως να προτεινα και ενα chieftech 420 για να ειναι ανετος μεθαυριο σε περιπτωση υπερφορτωματος του pc.

οθονη καμια 17αρα τφτ που εχουν επιτελους πεσει σε λογικα επιπεδα οι τιμες....

αυτα θα επαιρνα εγω

Νομίζω η διαφορά 754 και 939 σήμερα είναι όπως αυτή του ΚΤ600 με το NForce2. Στην μέν πρώτη περίπτωση δεν έχεις Dual channel στη μεν δεύτερη έχεις. Εξαίρεση οι μητρικές για 939 που έχουν PCI-E.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.