Jump to content

Ερώτηση για default voltage μνήμης.

nicksoti1442169068

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω την εξής απορία:

Η μητρική μου δεν έχει επιλογές τάσης στο bios για τις μνήμες. Εαν βάλω πάνω dimmακια με rated voltage 2.7, θα τα δώσει αυτόματα, ή θα δώσει μόνο 2,5; Διάβασα κατά τύχη σε ένα review για κάποιες Twinmos Twister που θέλουν 2,7 default, ότι η μητρική θα τα δώσει αυτόματα. Και αν ας πούμε ότι έτσι γίνεται, και τότε βάλω ταυτόχρονα πάνω και ένα dimm που απαιτεί 2,5V, θα πάρει και αυτό 2,7;

Το συγκεκριμενο που ρωτας δε το ξερω παντως εγω οταν αλλαξα σε μνημες με default 2.7 δε μπηκε μονο του το 2.7 αλλα ειχε 2.6..(αυτο ειναι το defaut της mobo)

Και αν ας πούμε ότι έτσι γίνεται, και τότε βάλω ταυτόχρονα πάνω και ένα dimm που απαιτεί 2,5V, θα πάρει και αυτό 2,7;

Ναι ολα τα dimmακια περνουν οσο εχεις ορισει οχι οσο απαιτουν.(ακομα και αν δεν μπορεις να διαλεξεις εσυ)

Με λίγα λόγια η default τάση δεν ορίζεται από chipάκι στη πλακέτα της μνήμης όπως τα timmings σωστά; Και εννοώ πάντα για μητρική που δεν έχει επιλογή, ούτε σου δείχνει πουθενά στο bios πόσο δίνει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.