Jump to content

Θορυβος σε μικρους κια μεγαλους HDD

spresv

Recommended Posts

Καλησπερα.

Περισσοτερο απο φιλολογικο ενδιαφερον ανοιξα αυτο το thread.

Τωρα εχω εναν 40ρη WD που εχει το λειτουργικο, και εναν 80ρη επισης WD sata που λειτουργει σαν αποθηκη. Λογω dsl ομως ο 80ρης εχει αρχισει και τελειωνει...

Και ερωτω: Αν πουλησω αυτους τους 2 που εχω και παρω εναν μεγαλο 200ρη, θα δω μειωση στο θορυβο, η θα ειναι ο ιδιος και χειροτερος? Να σημειωσω οτι αν παρω μεγαλο, θα παρω εναν 200ρη Seagate sata.

Thx for your time

Ο μεγαλυτεροι ειναι και πιο αθορυβοι (εννοω συγκεκριμενα στο seek)

Ιδικα ο Seagate που θες (τον εχω κιολας) δε κανει θορυβο αν και στο seek ακουγεται λιιιγο παραπανω απο τους maxtor.

οι μεγαλυτεροι δισκοι συνιθως ειναι και ποιο αθοριβοι!!πχ ο 120αρης wd sata που εχω δεν ακουγετε σχεδον καθολου!!(το πλαϊνο παραθυρο δεν υπαρχει οποτε φαντασου οτι αν ειναι κλειστο δεν θα ακουγετε καθολου!!)

Αποψη μου ποτε μην εχεις εναν σκληρο στο pc.

Προτιμησε εναν μικρο για τα windows,program files κι εναν μεγαλο για αποθηκευτικο χωρο του οποιου φυσικα τα δεδομενα δεν θα χανονται σε ενα επικειμενο format.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.