Jump to content

Αξιζει η αγορα FX ?

blade_pan

Recommended Posts

γνωμη μου παντα. αν ειναι να παιξεις με αερα η με νερο ειναι πεταμενα λεφτα:)

Αρχική απάντηση από zyx

γνωμη μου παντα. αν ειναι να παιξεις με αερα η με νερο ειναι πεταμενα λεφτα:)

Τεκμιρίωση πλζ

Σε ένα review είδα ότι στα ίδια mhz οι .09 είναι ισάξιοι ή και καλύτεροι από τον fx53. Mάλλον παίζουν ρόλο οι νέες εντολές

τεκμιριωση? δλδ πες μου τι θα καταφερεις παραπανο με ενα fx53? αντε με τον 55 να πιασεις 2850 με 2900 . με εναν 3500+ θα πας κοντα στα 2700 με εναν 53 ομως με νερο θα πιασεις 2600 με 2700 περιπου. η διαφορα απο εναν απλο Α64 939 ειναι οτι εχει αλλα 512cache πιστευεις οτι αξιζει να σκασεις τοτα λεφτα για αλλα 512? αν ειναι να παιξεις για τα οριακα αποτελεζματα με την καταληλη ψυξη ενοειτε αξιζει. τωρα αυτο ειναι δικη μου αποψη τα λεφτα του ο καθενας τα κανει οτι θελει εγω παντος δεν θα τον επερνα

Ισως εχεις δικιο βασικα....Και γω με αερα μαλλον θα τον δουλεψω...εχω το waterchill αλλα θελει αλλαγη block,ξερετε με 2 τρυπες και βαριεμαι...οποτε παει για πουλημα και παιρνω ειτε καλο αερα ειτε μια ετοιμη υδροψυξη...

Με αερα ή ετοιμο νερο που θα φτασω με τον 3500?

Zyx ναι ισως ειναι πολλα χρηματα ακομη για +512....

κοιτα δεν ξερω υπολογιζο και εγω με αυτα που βλεπω δεν εχω βαλει ακομα αερα και να ασχοληθο σε a64 αλλα τα 2600 πιστευο θα τα εχεις ειναι και το κοματι αλλα πετανε αλλα δεν πανε βημα τελιως υποθετικη ειναι η απαντιση μου

δεν αξίζει ο FX53 δεν είναι strained silicon και δε θα πάει καλά με νερό. Πάρε έναν 3500+ είτε είναι 0.6 είτε Wini πιστεύω θα πάει πολύ καλά (Wini κοίτα να είναι όσο πιο μεγάλη βδομάδα γίνεται ;) )

Αρχική απάντηση από Seeker

Πληροφοριακά ο FX53 στα 3GHz πιάνει 28Sec στο SuperPI...

Μαλιστα. Οποτε ας δωσει το παλικαρι 700 για να ποιανει 28sec στο SuperPi ΑΝ φτασει τα 3GHz(χλωμο εως κιτρινο).

Μα τί λέτε ρε παιδιά που δεν αξίζει; Η καλύτερη απόδοση/τιμή αυτή τη στιγμή είναι ο FX-55. Καλά, σοβαρά μιλάτε; 800 περίπου για έναν επεξεργαστή ο οποίος είναι 20% γρηγορότερος από τον 3500+ που κάνει 270.

Καλά ρε παιδιά, μη βαράτε:boxed: :boxed: :boxed:

Πάρε καλήτερα έναν 3500+

fx μονο 55 και αυτός τσούζει, κερδίζεις +512 L2 και επιδόσεις, αλλά πολλά τα φράγκα και αν δεν σου περησέβουν...

Πάνε σε wini....

Πάνο άν θες να τα σκάσεις περίμενε να βγούν οι 3800 σε 0.09(αν βγουν) και πάρε ένα τέτοιο αλλά και με ένα 3500 0.09 θα πας καλά, είδες πώς πάει ο δικός μου.

0445 και μετά είσαι οκ :) και απο οτι έχω δεί η 45 βδομάδα έχει βγάλει πολλές καλές cpu.

Σήμερα πήγα στο πλαίσιο και είδα έναν A64 3400+ 754 και είδα την εβδομάδα και ήταν 45. Και σκέφτηκα, πρέπει να πηγαίνει καλά αυτός εδώ. Τώρα με μπριζώνει με αυτά που λέει ο SkaL.:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.