CmoS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2005 Ισως ειναι απο τα πιο περιεργα προβληματα....Ενω ολα τα τεστ τα παιζει καλα με πολλα loops αμα παω να δοκιμασω το τεστ "mother nature" κολαει το συμπαν σε τυχαιο χρονο κατα την διαρκεια του τεστ.δε μπορεσε να το ολοκληρωσει ποτε.Κολλαει συνηθως οταν αλλαζει εικονα.Γνωριζει καποιος,κατι γιατι θα τρελαθω!Εχω αλλαξει drivers και εβαλα ακομα και τους 71.20 που λενε οτι παει καλυτερα..παλι σε αυτο το τεστ κολλαει.Απο oc στο συστημα και default να τα βαλω ολα παλι τα ιδια....στο ιδιο τεστ... :017:
PlanetmanR5 Ιανουάριος 5, 2005 #2 Ιανουάριος 5, 2005 Aπο οτι μου ειχες πει σηκωνε και τρελες θερμοκρασιες η καρτα σου ε?Μηπως φταινε οι temps?Και στις temps μηπως φταιει οτι δεν εχει πατησει καλα η ψυκτρα στην καρτα απο ο εργοστασιο?Και μην ξεχνας πως το mother nature ειναι βαρυ και ζοριζει την καρτα με αποτελεσμα να σηκωνει λιγο παραπανω temps!
Shidokanjohn1442169079 Ιανουάριος 5, 2005 #3 Ιανουάριος 5, 2005 Aπο οτι μου ειχες πει σηκωνε και τρελες θερμοκρασιες η καρτα σου ε?Μηπως φταινε οι temps?Και στις temps μηπως φταιει οτι δεν εχει πατησει καλα η ψυκτρα στην καρτα απο ο εργοστασιο?Και μην ξεχνας πως το mother nature ειναι βαρυ και ζοριζει την καρτα με αποτελεσμα να σηκωνει λιγο παραπανω temps!Θα συμφωνησω.Το nature ειναι το πλεον ¨βαρυ" και μαλλον κολλαει απο θερμοκρασια.Μηπως εκτος απο το να μην παταει καλα σου εχει κολλησει το ανεμηστηρακι και δεν το εχεις προσεξει?
CmoS Ιανουάριος 5, 2005 Author #4 Ιανουάριος 5, 2005 Μηπως εκτος απο το να μην παταει καλα σου εχει κολλησει το ανεμηστηρακι και δεν το εχεις προσεξει? ολα οκ ειναι Θα κοιταξω να βαλω καλυτερη ψυξη και θα δω. Και εγω αυτο φανταστικα απο την αρχη απλα επειδη δεν ειναι ουτε oced ουτε τπτ λεω αποκλειται...
gfa3 Ιανουάριος 9, 2005 #5 Ιανουάριος 9, 2005 Προσεξε ιδιαιτερα το πατημα της ψυκτρας καθοτι εχει συμβει με ΜΣΙ στο παρελθον σε μενα και διαβασα και σε ξενα σαιτ οτι το παρουσιαζουν και καποιες καινουριες σαν τη δικη σου χωρις ομως να μπορω να το επιβεβαιωσω αφου δεν εχω δει καμια απο κοντα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.