Jump to content

Coolermaster Aquagate

SotosLg

Recommended Posts

Αξιζει να παρω το εν λογω συστηματακι υδροψυξης?Ειναι καλο?Εχετε ακουσει καλα λογια για αυτο?Η θα χρειαστει να φτιαξω το δικο μου συστημα?

Εδω "CoolerMaster Aquagate Water Cooler Review" μπορεις να δεις ενα πληρες review.

Ειναι ενα μετριο kit οπως ολα τα ετοιμα του ειδους.

Αν φτιαξεις μονος σου ενα με αυτα τα χρηματα, θα ειναι σαφως ανωτερο.

Όπως σου είπαν τα παιδιά μπορείς να στείλεις pm για μπλόκ . Για υπόλοιπα αντλιά , ψυγείο , σωλήνες , κτλ. κάνε search στο google βάζοντας αποτελέσματα στα Ελληνικά . Κάτι θα βρείς.... Τα ψιλοπράγματα τώρα , ρακόρ σφικτήρες κτλ. μπορείς απο κατάστημα με εργαλεία . Όσο για τάνκ αν δεν βαρίεσαι φτιάξε ένα . Ένας τρόπος είναι αυτός.

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=5111

Όλα σχετικά είναι φίλε μου , . Έχεις σκοπό στο μέλλον για επεκτασιμότητα ?να βάλεις vga& chipset μπλόκ ? αν ναι κοίτα να πάρεις μία δυνατή .Tην 30 θα έπαιρνα εγώ ~50 ευρώ. για την 1250 μου φαίνοντε πολλά τα λεφτά για αντλία .~75ευρά Άν μείνεις σε ένα μπλόκ πάρε μία πιό μικρή η 20 είναι καλά πιστεύω . Πρέπει κατά την γνώμη μου να καταλήξεις σε μπλόκ πρώτα , να δέις τι ροή χρειάζεται μετά σε ψυγείο [ θα είναι μεγάλο? θες πιό δυνατή αντλία , μικρό] ? Κ.Ο.Κ και στο τέλος λές τι αντλία θέλω τώρα για να κινήσω αυτό το κύκλωμα?? και βλέπεις.

Μήν περιμένεις να τα πάρεις όλα σε μία μερα ,'' άντε να τελιώνουμε '' θα κάνεις μαμακίες :038: . Κόιτα κανα review για αντλιές ψυγεία απο google , Μικρό ψυγείο = χωράει και μέσα στο tower + μικρή αποβολή θερμότητας όμως + χρειάζεσαι ένα φαν γομαράκι να φυσά για να δείς προκοπή.

Μεγάλο ψυγείο ? = πρεπει να βρείς τρόπο που θα μπεί + πιό ακριβό . [καλο μέρος είναι να το ξαπλώσεις πάνω στο κουτί , στην πανω μεριά , + αν βάλεις και άλλα μπλόκ αργότερα θα τα αντέχει.

Απο αντιλια, Eheim 1250 = εγγυηση!

Με ενα ψυγειο εξωτερικο με 2-3 12ρηδες θα εισαι super και θα εχεις καλυτερη αποδωση απο ενα εσωτερικο μικρο.

Για σωληνες κοιτα σε καταστημα pet-shop στην περιοχη σου που να εχει ενυδρεια η σε καταστηματα online.

Σφιγκτηρες, πλαστικους η μεταλικους, σε χρωματοπολειο.

Tank, φτιαξε μονος σου για αρχη.

Ριξε μια ματια και εδω: http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=1594

• 3 weeks later...
  • 11 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.