Jump to content

overclock σε laptop

Dejan

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Hello guyz, έχω ένα Acer laptop LC1304 το οποίο αποτελείται από AMD 1800+ XP, 256 Ram, Vga S3 twister_K 32 MB shared memory.

Ξέρει κανένας κάποιον τρόπο ώστε να ξεκλειδώσει το 32 MB για να ορίσω όσο θέλω εγώ? Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να "τσιτάρω" την κάρτα γραφικών?

Τhx a lot,

Dejan

Hello guyz, έχω ένα Acer laptop LC1304 το οποίο αποτελείται από AMD 1800+ XP, 256 Ram, Vga S3 twister_K 32 MB shared memory.

Ξέρει κανένας κάποιον τρόπο ώστε να ξεκλειδώσει το 32 MB για να ορίσω όσο θέλω εγώ? Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να "τσιτάρω" την κάρτα γραφικών?

Τhx a lot,

Dejan

Μπές στο βιος και δές άμα υπάρχει τέτοια επιλογή. Απο oc μάλλον τίποτα. Βρές τίποτα modded drivers μπας και τσιμπίσεις κανα fps απο εκεί.

Δεν παίζουν τέτοια κόλπα στο ΒΙΟΣ.Όσο για οδηγούς ΛΟΛ μην ελπίζεις!!!Και να τα κατάφερνες δηλαδή ,παιχνίδια που θέλουν μεγαλύτερη κάρτα συνήθως θέλουν και περισσότερη ραμ κι εσύ έχεις ήδη 256-32!!!

Δυστυχώς από bios δεν "παίζει" τίποτα, έψαξα λίγο για πειραγμένους drivers αλλά και πάλι τίποτα :022: .

Οπότε το laptop μάλλον πάει για απόσυρση .... :022:

Πραγματικά αυτή η κίνηση θα σου δείξει τις ικανότητες του φορητού σου καθότι τώρα υπολειτουργεί λόγω ραμ<256

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.