Jump to content

P4 Prescott 3.2 Stock ψυξη ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ?

DogCatcher

Recommended Posts

καλησπερα παιδια !!

Λοιπον τα πραγματα ειναι πολυ απλα !!!

Εχουμε εναν Ρ4 3.2Ε μεχρι ποσο μπορω να τον παω με την στοκ ψυκτρα?

Υ.Γ. Σε κανενα μηνακι, αν ολα πανε καλα, θα βαλω υδροψυξη!!!!!

Μεχρι ποσο μπορει να παει και με αυτην? :041: :041: :041:

+400 πιστευω θα πας χωρις κανενα προβλημα σταθεροτητας!
Εγω θα σου προτινω να κανεις ενα search στο forum και να εισαι σιγουρος ολο και κατι θα βρεις για να παρεις μια γνωμη,αλλα να ξερεις οτι καθε CPU οπως και καθε συστημα γενικοτερα συμπεριφερεται διαφορετικα οποτε αν δεν δοκιμασεις δεν θα το μαθεις ποτε!!!:003:

Εγω θα σου προτινω να κανεις ενα search στο forum και να εισαι σιγουρος ολο και κατι θα βρεις για να παρεις μια γνωμη,αλλα να ξερεις οτι καθε CPU οπως και καθε συστημα γενικοτερα συμπεριφερεται διαφορετικα οποτε αν δεν δοκιμασεις δεν θα το μαθεις ποτε!!!:003:

Aκριβως οπως τα λεει ο φιλος wizard...

Οτι και να σου πουμε θα ειναι τελειως υποκειμενικο...

Οποτε η καλυτερη λυση ειναι η δοκιμη...;)

Καλησπέρα κι από εμένα και χρόνια πολλά σε όλλους. Έπειτα από μεγάλη απουσία ξαναpostάρω στο forum, αν και δεν νομίζω να έλειψα από κανένα, τεσπα....

Όσο αφορά τον 3.2 P4, φίλε μου κατ' αρχήν εξασφάλισε από πριν την όλη προσπάθειά σου για overclocking με καλή ψύξη κουτιού + καλό τροφοδοτικό, εαν δεν το έχεις κάνει ήδη. Οι Prescott δεν συγχωρούν ελείψεις στα παραπάνω. Στα λέω διότι δεν αναφέρεις περισσότερες λεπτομέρειες.

Καλησπέρα κι από εμένα και χρόνια πολλά σε όλλους. Έπειτα από μεγάλη απουσία ξαναpostάρω στο forum, αν και δεν νομίζω να έλειψα από κανένα, τεσπα....

Όσο αφορά τον 3.2 P4, φίλε μου κατ' αρχήν εξασφάλισε από πριν την όλη προσπάθειά σου για overclocking με καλή ψύξη κουτιού + καλό τροφοδοτικό, εαν δεν το έχεις κάνει ήδη. Οι Prescott δεν συγχωρούν ελείψεις στα παραπάνω. Στα λέω διότι δεν αναφέρεις περισσότερες λεπτομέρειες.

Συμφωνω απολυτα!

Και ετσι για να το πουμε και αυτο τι stepping εχει η cpu σου?

οντως παιδια δεν ανεφερα ουτε stepping ουτε τιποτα !!!!! Εχετε δικιο αλλα ρε γ****ο

τον εχω στα 3.5 και δεν εχω κανενα προβλημα! Αλλα οταν το βαζω στα 3.55 ή 3.6 ή θα δουλεψει κανονικοτατα ή δεν θα ανοιγει !!!!!! Και μαλιστα αυτο το εκανε παλια, τωρα τις περισσοτερες φορες οταν τον βαζω στα 3.6 ανοιγει κανονικα αλλα που και που δεν ανοιγει καθολου!!! Και ξανα Clear CMOS κ.ο.κ.

Eγώ θα σου έλεγα να τον αφήσεις default ώσπου να βάλεις νεράκι. Μη τον παιδεύεις τώρα με στοκ ψύξη γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Ο Prescott εκλύει τρομερές ποσότητες θερμότητας. Άσε τον Normal ώσπου να βάλεις την υδρόψυξη για να μην έχεις και τον μπελά με το cold boot.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.