abarth Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2005 α) εχω ενα trascend usb stick 256MB ... μεχρι τωρα ολα καλα. Το βαζω στο λαπτοπ (σε καθε θυρα usb) και αν ΔΕΝ το παταω με το χερι αρχικα το βλεπει και μετα ξαναχανεται (σαν να μην κανει καλη επαφη) Με αλλες usb συσκευες στο λαπτοπ ΔΕΝ συμβαινει αυτο Το ιδιο το usb stick το βαζω σε διαφορα αλλα pcs σε netcafes και δεν εχει το παραμικρο προβλημα! τι μπορω να κανω? Επιπλεον σκεφτομαι να παρω ενα του 1ος GB ... αξιζει τα λεφτα του και σε σχεση με την ταχυτητα του (90ευρωπουλα περιπου) β)απο που, ποια , και ποσο αξιζει να αναβαθμισω τη μνημη του laptop μου (Αmilo 1630 , βασικα chos απο εσενα περιμενω more info) ... μηπως ειναι better να το παω σε Πλαισιο απο οπου το πηρα για απευθειας αναβαθμιση εκει? γ)(ναι ξερω ειπα 2 θεματα αλλα θυμηθηκα και αλλα).... τροφοδοτικο για το amilo απο που μπορω να αγορασω ? το πλαισιο δεν εχει δ)καρτα γραφικων, αν θελησω να αλλαξω μετα απο κανα χρονο μπορω? ε)chos εσυ ειχες αλλαξει σκληρο αν δεν κανω λαθος... ειδες ουσιαστικη διαφορα? αυτα, αν θυμηθω θα ρωτησω και αλλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από abarth [Σήμερα, στις 01:06] Επιπλεον σκεφτομαι να παρω ενα του 1ος GB ... αξιζει τα λεφτα του και σε σχεση με την ταχυτητα του (90ευρωπουλα περιπου) Ω ναι! Τουλαχιστον εγω που το εχω πανω απο ενα χρονο, τα εχει βγαλει τα λεφτα του. Με το προηγουμενο που ειχα (512Mb) ενιωθα πολυ περιορισμενος σε συγκεκριμενες κατηγοριες αρχειων (DivX, AVI κλπ) Αρχική απάντηση από abarth [Σήμερα, στις 01:06] β)απο που, ποια , και ποσο αξιζει να αναβαθμισω τη μνημη του laptop μου (Αmilo 1630 , βασικα chos απο εσενα περιμενω more info) ... μηπως ειναι better να το παω σε Πλαισιο απο οπου το πηρα για απευθειας αναβαθμιση εκει? Οχιιι! Ειναι οι παν-ακυροι. Ειχα περασει απ'αυτους και για μνημες και για DVDRW DL (οταν τα εψαχνα) και δεν ξερουν που παν τα τεσσερα. Μου ειχανε πει μαλιστα για το DVDRW που βαζουν αυτοι στα Πλαισιο-φορητα τους οτι ειναι "διαφορετικης διασυνδεσης" (μπαρουφ). Καλυτερα μονος. Μνημες, ξερεις απο που τις πηρα, ποσο τις πηρα (ειχε και με 255) και ποσο πανε. Τι αλλο εχει να σου πω; Αν αξιζει να βαλεις ενα γιγα στο φορητο; εγω που εβαλα δε το μετανιωσα. Και για τις υπαρχουσες 2Χ256Mb, πριν παρω το γιγα δεν εβρισκα αγοραστη. Μολις το πηρα, σε τρεις μερες ειχανε φυγει οι αλλες και η αναβαθμιση μου κοστισε 135-140 (512Mb -> 1Gb)Αρχική απάντηση από abarth [Σήμερα, στις 01:06] γ)(ναι ξερω ειπα 2 θεματα αλλα θυμηθηκα και αλλα).... τροφοδοτικο για το amilo απο που μπορω να αγορασω ? το πλαισιο δεν εχει Γιατι;!Αρχική απάντηση από abarth [Σήμερα, στις 01:06] δ)καρτα γραφικων, αν θελησω να αλλαξω μετα απο κανα χρονο μπορω? Οχι. Μονο κατι καινουρια Dell εχουνε επιλογη λογω της customιας που εχουν κανει με το agp, αλλα κι αυτο δεν ξερω αν αξιζει (450$ ειχε η Mobility 9800 Pro, και μιλαμε για Dell proprietary μπινια, δεν παιζει για αλλα φορητα)Αρχική απάντηση από abarth [Σήμερα, στις 01:06] ε)chos εσυ ειχες αλλαξει σκληρο αν δεν κανω λαθος... ειδες ουσιαστικη διαφορα? Μεγαλυτερη απο την διαφορα που ειδα με τη μνημη. Η μνημη βελτιωσε ταχυτητες επανα-φορτωματος (τι ειπα παλι) παιχνιδιων και λοιπων μεγαλων applications, καθως και ταυτοχρονων ανοικτων applications, ενω με τον σκληρο ειδα τρομερες διαφορες παντου. Και το ωραιο ειναι οτι το αλμα στις επιδοσεις απο 4.200 στροφες στις 5.400 ειναι πολυ μεγαλυτερο απο αυτο απο 5.400 στις 7.200, και ετσι γλιτωσα και τις τυψεις που δεν πηρα 7.200Κατα τ'αλλα, καμια διαφορα σε θορυβο, αυτονομια (ενταξει, μικρη διαφορα εδω) και εννοειται, βαρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.