Jump to content

λαμπες και καλωδια

louis_gas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

λοιπον εχω εναν controller της vantec απο τον οποιο μπορω να ρυθμιζω 3 φανακια κ στο τεταρτο ποτενσιομετρο συνδεω 2 λαμπες για οn/off/sound activated. λοιπον επειδη οι λαμπες που εχω εχουν πολυ μικρο καλωδιο ειπα να κανω λιγο κοψε/ραψε και να τους μεγαλωσω το καλωδιο.

Λοιπον ενω ειχα μεγαλωσει το καλωδιο στη λαμπα το ειχα μονωσει με μονωτικη και ηταν οκ, το δοκιμαζω ολα καλα. Μετα λεω δε του κανω και ενα sleeving μιας που τα χω τα υλικα και καθονται. Παιρναω λοιπον απο πανω το καλλυμα το δενς στην ακρη με αυτα τα πιαστρακια (δε ξερω πως ακριβως λεγονται) του βαζω και αυτο το θερμοσυστελλομενο στην ακρη για να φαινεται ομορφο, τη συνδεω κ κοντεψα να τη σπασω απο τα νευρα μου διοτι αναβε μεχρι τη μεση...

και σασ ρωταω τι μπορει να φταιει?? πειτε μου γιατι θα τη σπασω τη λαμπα

λεσ να εχει καμια σχεση που τα extra καλωδια ειναι πιο χοντρα?

το λεω γιατι παλιοτερα ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα με κατι αλλεσ λαμπες και οταν τους εβγαζα τα εξτρα κ τισ αφηνα οπωσ στην αρχη δλδ αναβαν κανονικα

οταν εναβει μεχρι την μεσι ειναι σιγουρο οτι περνει λιγοτερο ρευμα αποσο χριαζετε!!αν τα καλοδια δεν ακουμπουν καλα τοτε δεν αναβει καθολου!!το λεω απο δικια μου πηρα!δες και τις φοτο!!αναλογα με το ρευμα που περνουν αναβουν και περισσοτερο!

post-842-1442173900,3501_thumb.jpg

post-842-1442173900,3788_thumb.jpg

post-842-1442173900,4028_thumb.jpg

λεσ να εχει καμια σχεση που τα extra καλωδια ειναι πιο χοντρα?

το λεω γιατι παλιοτερα ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα με κατι αλλεσ λαμπες και οταν τους εβγαζα τα εξτρα κ τισ αφηνα οπωσ στην αρχη δλδ αναβαν κανονικα

Οχι δεν νομιζω....

Καλο ειναι οταν θελουμε να κανουμε μια τετοια δουλεια να κανουμε κολλησεις με λιγο καλαι...και μετα καλι μονωση στα σημεια με μομωτικη ταινια...

και μετα απο πανω κανεις οτι θες....

Τωρα γιαυτο που λεει ο benhour...αφου πριν το sleeving δουλευε κανονικα...δεν νομιζω να υπαρχει θεμα ρευματος....μονο εαν το πανελακι που πηρες τη μια δινει λιγο και την αλλη πολυ ρευμα....

λοιπον πριν λιγο εκανα πιο προσεκτικες ενωσεις τα ξαναενωσα ολα τα κολλησα με καλαι. περασα απο πανω και με μονωτικη το δοκιμαζω δουλευει μια χαρα. του παιρναω το sleeve χωρις να βαλω ομως πιαστρακια στην ακρη μονο το καλλυμα δλδ. το δοκιμαζω και αναβε λιγοτερο. μετα του βγαζω παλι το καλλυμα και δουλευε κανονικα.

παρατηρησα λοιπον οτι ενω την ειχα αναμμενη και δουλευε οκ αν πλησιαζα τα καλωδια που ηταν οι κολλησεις αναβε λιγοτερο.

τι στο καλο γινεται?

παρατηρησα λοιπον οτι ενω την ειχα αναμμενη και δουλευε οκ αν πλησιαζα τα καλωδια που ηταν οι κολλησεις αναβε λιγοτερο.

τι στο καλο γινεται?

μαλον τα καλοδια δεν εχουν καλη μονοση!!(για ελενξε το!!)

μαλον τα καλοδια δεν εχουν καλη μονοση!!(για ελενξε το!!)

ναι κατι τετοιο υποψιαζομαι.. θα δοκιμασω κατι αλλα καλωδια και θα σας πω

ναι αυτο ηταν.... εκοψα τα καλωδια απο κατι παλιες λαμπιτσες κ εβαλα αυτα κ τωρα ειναι οκ.

αν και τα καλωδια που χρησιμοποιουσα πριν ηταν απο ενα παλιο χαλασμενο τροφοδοτικο...

it's ok now! thanx everybody! :023: :023: :082: :082: :002: :038: :038:

Μπα...δεν νομιζω να ηταν λογο μονωσης...εκτως και αν ηταν γυμνο κανενα μεγαλο κομματι και απο τα δυο καλωδια...

Τεσπα αφου βρικες ακρη....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.