Jump to content

Msi vs GB 939

Vagouridis

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Vagouridis

MSI παιζει χωρις μοντ , αρκετα καλη συμβατοτητα με tccd , οχι με ΒΗ-5 και υυτ

Vagouridi τι να πω ... τοοοοσο ατυχος εισαι ρε man? εμενα τα παιζει ολα !

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

να πω και γω κάτι, έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο η MSI να κάνει βελτιώσεις στο mobo και απλά να μην αλλάζει rev. Το λέω γιατί την ψάχνεται στα step του chipset που εμένα δε μου φαίνεται καθόλου λογικό.

βασικά η Abit το κάνει σίγουρα, αλλάζει μερικά πράγματα στη σχεδίαση αλλά δεν αλλάζει αριθμό rev. Kαι σε μας αν δείτε πριν μας hackάρουν ο unseen και άλλοι χρήστες μετά από σύγκριση με φώτο είχαν βρει διαφορες μεταξύ ίδιων Mobo.

τώρα το γιατί είναι ένα καλό ερώτημα...

Αρχική απάντηση από ea6gka

γιατι να το κανει αυτο ομως μλκια δεν ειναι?

Για να μην μπορει ευκολα ο Vag να τραβηξει ενα rma και να παρει την νεα μητρικη .Ειναι αλητες για ονομα του θεου.

Αρχική απάντηση από enduracell

να πω και γω κάτι, έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο η MSI να κάνει βελτιώσεις στο mobo και απλά να μην αλλάζει rev. Το λέω γιατί την ψάχνεται στα step του chipset που εμένα δε μου φαίνεται καθόλου λογικό.

Ρε συ γιαννικο η μητρικη που εχω στα χερια μου εχει μαζεμενα υλικα απο αλλες 3 , τι στο καλο μα τα 1000 δρεπανια του Δρ αφαιμαξη ουτε μια δεν εχει καλα υλικα.

Αρχική απάντηση από enduracell

βασικά η Abit το κάνει σίγουρα, αλλάζει μερικά πράγματα στη σχεδίαση αλλά δεν αλλάζει αριθμό rev. Kαι σε μας αν δείτε πριν μας hackάρουν ο unseen και άλλοι χρήστες μετά από σύγκριση με φώτο είχαν βρει διαφορες μεταξύ ίδιων Mobo.

τώρα το γιατί είναι ένα καλό ερώτημα...

ειναι καλο να μην αλαζεις rev εμπορικα τουλαχιστον γιατι γλυτωνεις απο κακοβουλα RMA :D

Αρχική απάντηση από esdee

ειναι καλο να μην αλαζεις rev εμπορικα τουλαχιστον γιατι γλυτωνεις απο κακοβουλα RMA :D

Δεν υπαρχει κακοβουλο rma.Ολα καλοβουλα ειναι , για το δικο μας καλο.Στο κατω κατω τις γραφης αυτοι το ξεκινησαν οχι εγω , they drew the first blood.

Αρχική απάντηση από enduracell [09-01-2005 13:55]

το εχω παρατηρησει και σε αρκετες albatron "ιδιου" rev αυτο....

Αυτό το "δλδ σε χαμηλα fsb μεχρι 250 πες ολα καλα και μετα γ@μιεται ο κοσμος" μπορ΄ω να το επιβεβεώσω... το έμαθα με τον σκληρό τρόπο... ενώ με 250 ήμουνα με 1.5volt - 1.525volt με το που έβαλα 255 άρχησε να μου ρήχνει ξεκάρφωτες μούτζες ακόμα και με 1.7volt!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.