Jump to content

Msi vs GB 939

Vagouridis

Recommended Posts

Σημερα πηρα κατι πραγματακια να παιξω.Ως γνωστον το μσι μου εψοφησε , οποτε το αντικατεστησα με αλλα 2 το ενα tawain και το αλλο κορεατικο.Ταυτοχρονα πηρα και ενα gb 939 ultra να δω τι γινετε.Α και μαζι βρηκα και κατι uut twinmos και κατι 3500+....μια φωτο με την σουμα ( και ενα βιος για το παλιο μου msi...χεχεχε)

post-32-1416071507,4037_thumb.jpg

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

και τα υυτ .Εδω να κανω μια παρατηρηση , δυσηχως δεν ειναι η τελευταια παρτιδα που εισαχθηκαν με υυτ αλλα η προηγουμενη .Αυτο σημαινει οτι ειναι ηδη στην αγορα και θελει ψαξιμο.

post-32-1416071507,4236_thumb.jpg

Μεχρι στιγμης η γιγα εχει αφεθει να τρεχει μεμτεστ στα 270 1-1 με tccd και 3-3-3-6 .Δεν εχει βγαλει κανενα λαθος ακομα ( αρκει να βαρα τις μνημες ενα φανακι).Ο μυθος οτι δεν παει σε φσβ μαλλον μπαρουφες του αναντ ειναι παρα πραγματικοτητα.Οι μετρησεις εδειξαν ενα 2728 nbuffered στο μεμτεστ 1.40+ , 2.83 volt στις μνημες καθως τρεχουν μεμετεστ και με ρυμθιση + 0.2 στη μητρικη που φορα το F2 bios και αυτα στα 8*270

Σουηδε το πε η Στελλα θα παει 286 1-1 η ατιμη

Mε 1Τ τρέχει στα 270?

πολύ καλό το ότι δουλεύουν εκεί οι ΤCCD με 3-3-3-6 και "μόλις" 2.83vmem..

τώρα να σου πω ότι όντως οι GB NF-3 πάνε πολύ καλά? και ότι είναι θέμα κυρίως μνημών για το πόσο θα ανέβουν με 1Τ..

πχ ο Sakis πήγε 250 1Τ με 2.63vmem με μια ddr/333!

με τις adata ddr/500 (που δεν ξέρω τι chips φοράνε) δεν μπορώ πάνω από 245 ανεξαρτήτως timings! (με 2Τ βέβαια απογειώνεται)

πολύ ενδιαφέροντα τα παιχνιδάκια σου! :) - και mobo και μνήμες..

αναμένουμε με ενδιαφέρον και τη συνέχεια...

Αρχική απάντηση από kbilly13

Mε 1Τ τρέχει στα 270?

πολύ καλό το ότι δουλεύουν εκεί οι ΤCCD με 3-3-3-6 και "μόλις" 2.83vmem..

τώρα να σου πω ότι όντως οι GB NF-3 πάνε πολύ καλά? και ότι είναι θέμα κυρίως μνημών για το πόσο θα ανέβουν με 1Τ..

πχ ο Sakis πήγε 250 1Τ με 2.63vmem με μια ddr/333!

με τις adata ddr/500 (που δεν ξέρω τι chips φοράνε) δεν μπορώ πάνω από 245 ανεξαρτήτως timings! (με 2Τ βέβαια απογειώνεται)

πολύ ενδιαφέροντα τα παιχνιδάκια σου! :) - και mobo και μνήμες..

αναμένουμε με ενδιαφέρον και τη συνέχεια...

Παντως εναν επαινο για το GB τον αξιζεις ειλικρινα ( εισαι ο μεγαλυερος οπαδος της !!!!) Τα adata μαλλον D43 or D50 hynix πρεπει να φορανε.Ειλικρινα μπιλακο παραπονο απο το ατιμο δεν εχω ακομη.Μενει να στησω και τα win και να μιλησω στα σιγουρα.

Αρχική απάντηση από kbilly13

αν κάνεις κάτι για το vmem (που υπάρχουν τρόποι) σίγουρα ναι!

Οχι απλα υπαρχουν ειναι και ευκολοι .....( μαλιστα παρατηρησα οτι τουλαχιστον για μεχρι 2.85 ταση το vtt ακολουθει κανονικα στο μισο....)

Αρχική απάντηση από Hellrider [Σήμερα, στις 01:38]

Ρε γαμωτο ψαχνω μητρικη για 939 και δεν ξερω τι να παρω καμια ιδεα?

Κάνε λίγο υπομονή... προνόησε για αυτό ο Vagouridis

θα δεις 2 υποψήφιες μητρικές σε αυτό το thread.. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.