Jump to content

LG, eizo, samsung: Ποιά να πάρω?

fonzi

Recommended Posts

Πρέπει αύριο, μεθαύριο να παραγγείλω οθόνη διότι μόλις πούλησα την παλιά μου!

Καθότι σε όλα αναποφάσιστος στην οθόνη λέτε να έκανα εξαίρεση???

Δεδομένα: Χρήση ότι κάνετε όλοι σας + ότι είμαι λίγο στραβός (μυωπία, αστιγματισμός κλπ).

Δίνω μέχρι 500-600 ευρώ το πολύ.

Λοιπόν τις έχω δει όσες παίζουν αυτόν τον καιρό και έχω τις εξής απορίες:

1)Αξίζουν οι 19" εφόσον ανεβάζουν ίδια ανάλυση με τις 17"? (Αρα βλέποντας 17" απο κοντά είναι το ίδιο με το να κοιτάς λίγο μακρύτερα μιά 19"). Σωστός?

2) Από όσες είδα μου άρεσε σαφώς καλύτερα η ακριβή 17" samsung (172 νομίζω) αλλά δεν ξέρω τι παίζει από εγγύηση... Tην έχει κάποιος?

3) Από LG ακόμα και η 1730 μου φάνηκε πολύ καλή αλλά δεν την έχω δει δίπλα σε 1720p. Αξίζει η διαφορά για την δεύτερη;

4) Αν είναι να ανεβώ στα λεφτά της 1720p μήπως συμφέρει καλύτερα να πάω σε 19" (πχ 1915)???

5) Η eizo 17" (η φθηνή) δίνει μάλλον 0 πιξελ εγγύηση. "Λέει" καλύτερα από τις LG?

Βοηθάτε ρε!!!

12ms και σε όλα πάει μια χαρά. Εχει 2 τρόπους να την ρυθμίσεις. Μια από το πάνελ της και έχει 7 mode ( text - photo - movie ) για ημέρα και νύχτα και ένα use mode , αλλά και μέσα από τα windows πχ αν θες για game ή ταινία όπου φαντάζομαι αλλάζει τα responce timmings αν έχεις ghosting .

• 4 weeks later...

Φίλε τις είδα σχεδόν όλες.

Μακράν καλύτερες (όχι όμως σε χρόνο απόκρισης) είναι οι eizo και οι samsung.

Δες 193π, 172χ, 768 και θα καταλάβεις.

Κολλάω μόνο από εγγυήσεις και χρόνο απόκρισης. Αλλά απο εικόνα-χρώματα δεν παίζονται... Δεν ξέρω βέβαια τι θα γίνει με τις νεες ειζο με pva & rt 12ms!

Και γω από τότε που δοκίμασα τη samsung και το μοντέλο Syncmaster 171p πραγματικά έπαθα πλακα .Έχω δει πολλές οθόνες και όμως η εικόνα που είδα σε αυτή είναι απίστευτη .κοίτα και δω βεβαια για ένα review http://reviews.cnet.com/Samsung_SyncMaster_171P_Silver/4505-3174_7-9685551-2.html?tag=top

Εγώ έχω Lg 1730 αλλά θα σου έλεγα πήγαινε για eizo κι ας έχει 25ms response time.Δεν θα δείς μεγάλη διαφορά.Για τις samsung δεν ξέρω.Α, και είδα διπλα δίπλα την lg 1915 με μια αντίστοιχη με DVI νομίζω η 1910(αν υπάρχει,δεν είμαι σίγουρος) και η 1915 είχε πολύ χειρότερες γωνίες θέασης,ένα πράμα σάν την 1730 που έχω(προσωπικά δεν έχω μείνει ευχαριστημένος με τις γωνίες θέασης).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.