Jump to content

το winxp setup κολλαει..

Warlord

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδες εχω το πισι ενος φιλου πουχε προβληματα κ μουπε να τα περασω ολα απτην αρχη.

εσβησα λοιπον το partition πουχε κ εφτιαξα ενα νεο primary dos partition Κ στη συνεχεια εκανα φορματ.μετα βαζω το cd winxp να τα περασω κ παντα κολλαει στο σημειο που λεει setup is loading files στην αρχη αρχη κ συγκεκριμενα στο αρχειο Windows Executive...το cd ειναι μια χαρα.μαλιστα δοκιμασα κ με αλλα 2 κ παλι το ιδιο...αλλαξα κ 3cdrom drives που δε παροθσιαζαν κανενα προβλημα αλλα παλι το ιδιο....τι μπορει να φταιει?

ευχαριστω

Ωχ και σε ενα φιλο μου κωλαγε πριν βγαλει εκεινη την μπλε οθονη για να ξεκινισει το setup και του εβαλα 98 και πανω τους περασα τα χρ οτι ειχα δοκιμασει κι εγω κωλαγε η μουφα!

Μου είχε τύχει το ίδιο όταν ήθελα να βάλω τα ΧΡ στον WD40BB που έχω. Αυτό που έκανα ήταν ένα format με τα utilities που δίνει η western digital το Data Lifeguard tools, όπου έσβησα τα πάντα απ' τον σκληρό (write zeros to drive...κάπως έτσι) και κατόπιν πέρασα τα ΧΡ κανονικά! Σ' εμένα δούλεψε μια χαρά.

Ελπίζω να βοήθησα...

Λίγο καθηστερημένα, αλλά μήπως ο δίσκος είναι πάνω σε controller και θέλει δισκέτα; Δοκίμασε επίσης να βάλεις το δίσκο σε Pio mode, και στη χειρότερη απενεργοποίησε την cache της cpu. Και μόλις τα εγκαταστήσεις και μπουν κανονικά οι drivers, ξαναενεργοποίησέ τα.

Σβύστα όλα και φτιάξτα μέσα από τα ΧΡ.Τα ΧΡ έχουν δυνατότητα και να σου φτιάξουν νέο partition και format και όλα.Μπορεί κάτι κατά την δημιουργία του partition να μην πήγε καλά.

Ερώτηση:είναι ενεργό το partition ή απλώς το έφτιαξες!? :047:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.