Jump to content

DI new containers...

GoriLLakos1442169075

Recommended Posts

Εχω παρει καιρο τωρα τα κομματια αλλα σημερα αξιωθηκα να τα καθαρισω κ προφανως(οσο γινεται δηλαδη με αυτες τις φωτογραφιες)θελουν κ lapping....!.....αυριο-μεθαυριο παω να παραλαβω κ τους σωληνες να τα κολλησω πανω κ θα ειναι ready for action.....!

Τα μικρα ειναι για το chipset....!

Τα μεσσαια μεγεθους για την vga...

Κ τα μεγαλα για τη cpu....!;)

post-561-1442173899,1314_thumb.jpg

post-561-1442173899,1591_thumb.jpg

• 3 months later...

OΛα τα προηγουμενα υλικα με κουρασαν και τα εστειλα στο υπογειο...οποιος τα θελει πμ...:p....

τελειωσαν ομως τα δοχεια για cpu+vga, και για chipset δεν εγινε(ετσι και αλλιως δεν χρειαζεται:p)

Οποτε εχουμε και λεμε...

post-561-1442174057,2948_thumb.jpg

post-561-1442174057,351_thumb.jpg

post-561-1442174057,3701_thumb.jpg

Niiiice.

3 ερωτησεις.

1) ποσο στοιχησαν?

2)Που μπορουμε να βρουμε ξηρο παγο και ποιο το κοστος αυτου?

3) Με ποιο υλικο μονωνεται η μητρικη? ειχα δει τα παιδια στο lab που ειχαν ενα περιεργο αυτοκολητο μονωτικο σε φαρδιες ταινιες. Αυτο βαζεις και στην μητρικη???

1)Αρκετα...αλλα δεχομαι παραγγελιες....:):p

2)στην ΕΨΕΜ στην πειραιως στον ταυρο εχει αφθονο και ειναι και αρκετα φθηνο....μπορει να εχει και στον σολδατο στην καλλιθεα(δεν εχω κοιταξει)

3)αρμαφλεξ πισω απο την μητρικη.αρμαφλεξ χοντρο γυρω απο το κανιστρο δεμενο με μονωτικη ταινια,η αυτοκολλητο αρμαφλεξ,η tire-upS η οτιδηποτε αλλο που να δενει:p και φυσικα τσιχλα στο σοκετ

Παιδια δεν ξερω απο extreme cooling, τωρα κανω τα πρωτα μου βηματα αλλα τωρα που ειπες το δεμενο με μονωτικη, θυμαμαι που διαβαζα στο thelab και ο unseen ειπε οτι το να κλεισεις το αρμαφλεξ με μονωτικη δεν ειναι καθολου καλο, γιατι "ιδρωνει" και οτι θελει τον αερα της η μονωση για να δουλεψει...αυτο...οποτε εγω tie raps θα εβαζα και αυτο δεν ειναι απαραιτητο...καλη τυχη με την προσπαθεια...!!!:):):)

oxi οχι οχι...δεν καταλαβες...οπως ακριβως θα εδενες με tire ups την μονωση...με τον ιδιο ακριβως τροπο θα βαλεις και την μονωτικη....δεν θα το τυλιξεις ολο....σε 5-6 σημεια μονο και μονο για να εφαρμωσει-στερεωθει καλα...

Το καλυτερο ειναι να ψαξετε οσοι ασχοληθειται για μονωση την χοντροτερη με την ακριβες διατομη που εχει ο σωληνας του κανιστρου ωστε να μην χρειαζεται ''δεσιμο''...

και ακομα πολλα τιπς για εγκατσταση κτλ...

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.