Malkav Ιανουάριος 6, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 08/01/05 μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 6, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Οχι 8 του μηνου βρε παιδια....Καντε , το άλλο Σαββ/κο για να μπορεσουμε και εμεις !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 6, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 λοιπον για το επομενο σουκου μπορουν οι YDinopoulos fANiS_K D.J.AleXXX_gr Malkav Isolated οι υπολιποι μπορειτε vagtsil greekfragma aristos87 Hellrider chill-out tasosmos whitewolf <<θα εχει και corona για εσενα >> κανεις αλλος συμετοχη αντε να βλεπω κινηση να ερθετε ΥΓ:Hero εσυ ξεκινα κολιμποντας απο τωρα και θα σε περιμενουμε EDITED Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Ιανουάριος 7, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 15/01/05 μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιανουάριος 7, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Ρε παιδία ας μιλήσει κανας αντμίν να γίνει πιο επίσημο!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isolated Ιανουάριος 7, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Εγω μεσα και για τα δυο, αλλα προτιμω το επομενο . Να φερω και μια φιλη μου? :P ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιανουάριος 7, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Πιο επόμενο? Φέρε όποιον θές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isolated Ιανουάριος 7, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 επομενο σαββατο... Μα δε ξερω πως θα το παρει :p ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 7, 2005 Author #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 λοιπον στο ποιο πανο post εκανα edit για το ποιοι θα ερθουν και περιμενο να μαθω και για τουσ υπολιπους αντε ρε παιδια ξυπνηστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Ιανουάριος 7, 2005 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Εγω δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα αλλα προτιμω το επομενο και δη κυριακη. Απο ωρα τι γινεται? Εγω προτεινω απογευματακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 7, 2005 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Αντι για τριανταφυλλο προτεινω ο καθενας να κραταει απο ενα mouse πληκτρολογιο usb hub κλπ ετσι για να αναγνωριστουμε ευκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Ιανουάριος 7, 2005 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K [Χθες, στις 22:00] Αμα εισαι ασχημος μην ερθεις :rofl: :rofl: Εγω παιδες το αλλο ΣουΚου αν γινει κατι... Καλα δεν ειμαι και ο Jack Lemon... Παντως μην εχεις ελπιδες... ειμαι ερωτευμενος με αλλην Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Ιανουάριος 7, 2005 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Δεν εχω προβλημα για οποιο σ/κ ...εκτος αν βγει κατι (δυσκολο βεβαια )count me in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gel Ιανουάριος 7, 2005 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Παιδιά μέσα και γώ, αλλά θα προτιμούσα Κυριακή, αυτή ή την άλλη, όποια θέλετε εσείς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 7, 2005 Author #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 λοιπον για το επομενο σουκου μπορουν οι YDinopoulos fANiS_K D.J.AleXXX_gr Malkav Isolated tasosmos chill-out gel οι υπολιποι μπορειτε vagtsil greekfragma aristos87 Hellrider whitewolf κανεις αλλοσ ειναι μεσα????? ????? ????? αμα ξεχασα καποιον ενημεροστεμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 7, 2005 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 εγω δεν ειμαι μεσα.........σορυ παιδες αλλα ξεκιναει εξεταστικη....θα με χασετε και απο το λαμπη αρκετα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιανουάριος 8, 2005 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Μέσα και γω με κάποια επιφύλαξη λόγω εξεταστικής.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιανουάριος 9, 2005 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Κατα πασα μεσα και εγω, για που λετε το meeting και τι ωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιανουάριος 9, 2005 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Ολα χίμα είναι... PLz ας μηλισει κανας admin..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Ιανουάριος 9, 2005 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από fotme Κατα πασα μεσα και εγω, για που λετε το meeting και τι ωρα? 'Εχουμε μαζευτεί αρκετοί οπότε καλό θα ήταν να αρχίσουν οι προτάσεις για μέρος, ώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.