Qlim4X Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2005 Λοιπον παιδια με την αρχη του νεου ετους ελεγα να κανουμε ενα meeting να βρεθουμε αρκετοι και να κουβεντιασουμε για την αγαπημενη μας ασχολια!!! Τι λετε για αυτο????? ????? ????? θα προτινα αν γινει τελικα να το κανουμε στο κεντρο της αθηνας και το σαβατο που ερχετε για να μπορεσουν να ερθουν οσοι περισοτεροι γινετε :) θα παρακαλουσα τα υψηλα μελη του λαμπη να δοσουν το παρον για να μαζευτοι κοσμος!!!!! !!!!! !!!!! Λοιπον για τις 15-012005 μπορουν οι YDinopoulos fANiS_K aristos87 Malkav Isolated Hellrider chill-out tasosmos whitewolf D.J.AleXXX _________ ΣΥΝΟΛΟ 10 οι υπολιποι μπορειτε vagtsil????? gel????? Τζώρτζης????? ison????? fotme????? greekfragma????? giorikas????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagtsil Ιανουάριος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Εμενα η μαμα μου δεν μ'αφηνει..... :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 5, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από vagtsil [Σήμερα, στις 00:11] Εμενα η μαμα μου δεν μ'αφηνει..... :baby: καλα εσυ μην ερθεις αν ερθεις πες στι μαμακα σου να σε φερει μεχρι εκει και θα τις υποσχεθουμε οτι θα σε προσεχουμε:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιανουάριος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 1.Δεν νομιζω πως ειναι απαραιτητο να ερθουν mods για να μαζευτει κοσμος...μπορουν να μαζευτουν...οσοι θελουν και μπορουν! Δλδ οσοι εχουν χρονο ερχονται..2.Μονο για PC πρεπει να μιλησουμε?Σε λιγη ωρα ισως καταντησει κουραστικη..Αυτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 5, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από vagtsil [Σήμερα, στις 00:11] Εμενα η μαμα μου δεν μ'αφηνει..... :baby: :worship: :giveup: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 5, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 λοιπον ακουω πιοι με το καλο θα ερθουν εξερουμενου του φανι γιατι παει ταξιδακι ο τηχερος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 5, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K 1.Δεν νομιζω πως ειναι απαραιτητο να ερθουν mods για να μαζευτει κοσμος...μπορουν να μαζευτουν...οσοι θελουν και μπορουν! Δλδ οσοι εχουν χρονο ερχονται.. 2.Μονο για PC πρεπει να μιλησουμε?Σε λιγη ωρα ισως καταντησει κουραστικη.. στο δευτερο συνφωνω να πουμε γενικα οτι θελουμε και να γινει λιγο χαβαλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 5, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Με ένα ζευγάρι μπρατσάκια αν μου κάνετε δώρο έρχομαι κι εγώ!! Θα γυμνάσω και το εξαίσιο κορμί μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιανουάριος 5, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Αν μαζευτεί κόσμος θα έρθω.. Να είμαστε 2-3 δεν λέει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Ιανουάριος 5, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Και εγω μεσα ειμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 5, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 αντε ρε παιδια αλλες συμετοχες?????????????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιανουάριος 6, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Συμετοχές ?? Ας μαζευτούμε πολοί για να έρθουν και άλλοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 6, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Αν μαζευτουμε το αλλο Σαββ/κο, θα μπορεσω να ερθω κ εγω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Ιανουάριος 6, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 OK...πειτε ποτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιανουάριος 6, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Aς μιλήσει κανένας admin να ορίσει ημερομηνία και ώρα να κώψουμε και πίτα αν είναι Πάλι με καινούργια δώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιανουάριος 6, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Αν μαζευτουμε το αλλο Σαββ/κο, θα μπορεσω να ερθω κ εγω.... Ισως ερθω κ εγω αν δεν εχω κατι αλλο να κανω το επομενο ΣουΚου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Ιανουάριος 6, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Ισως περασω. Αν βεβαια με θελετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 6, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 παιδια ποιοι ειστε μεσα για αυτο το σουκου και ποιοι για το αλλοπεστε για να ξερουμε τι θα κανουμε :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιανουάριος 6, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από tasosmos Ισως περασω. Αν βεβαια με θελετε. Αμα εισαι ασχημος μην ερθεις :rofl: :rofl: Εγω παιδες το αλλο ΣουΚου αν γινει κατι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Ιανουάριος 6, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 και πιτα να κοψουμε και να πιουμε και καμια corona ,ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.