victor2004 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2005 Σε τι θερμικρασίες αναμένεται να δουλεύει ένας P4 3,2 ?Το 50-52 είναι πάρα πολύ σε φάση rendering ταινίας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Ιανουάριος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Ειναι φυσιολογικο με την default ψυκτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
victor2004 Ιανουάριος 2, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Μα έχω ένα Zalman Cu πάνωΛές να φτάιει η εγκατάσταση? Μήπως η χρήση της πάστας?το γεγονός ότι ο πυρήνας του είναι στα 9nm είναι πιθανή αιτία για μεγαλύτερες θερμοκρασίες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιανουάριος 2, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Kαι χαμηλά είσαι δεδομένου οτι έχεις Prescott. Link to comment Share on other sites More sharing options...
victor2004 Ιανουάριος 2, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 ωφείλω να πω ότι δεν πουσάρω το Zalman ( γύρω στις 2360-2400 ) δουλεύει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
victor2004 Ιανουάριος 2, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 βέβαια και η mobo είναι γύρω στους 40. Λέτε να έχει καμία σχέση?Asus P4P800 deluxeOriginally Posted by MrSeanKonΟχι φυσικαΚι ο δικος μου τετοιος ειναι και σε πληροφορω (βεβαια εχω νεροψυξη και πολυ δυνατες φανες και ριχνουν μποφωρ επανω στη μητρικη) οτι παιζει χαμηλα σε σχεση με οσα γραφονται οτι ειναι PresHOT...Aν δεν εχεις βαλει Artic Silver ή Akasa (τεσπα μια θερμοαγωγιμη παστα) κανε το.Σε δευτερη φαση κοιταξε αν ακουμπαει καλα η ψυκτρα στον επεξεργαστη.Μετα φροντισε να δημιουργειται καλη ψυξη στο εσωτερικο του κουτιου γιατι η περιβαλλουσα θερμοκρασια επηρεαζει πολυ την αεροψυξη. ¨εβαλα πάστα αλλά ίσως δεν την τοποθέτησα καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Ιανουάριος 2, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 τοτε σιγουρα πρεπει να βελτιωσεις την ροη του αερα στο εσωτερικο του κουτιου σου.40 βαθμοι ειναι πολλοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.