Jump to content

Cooler Master Hyper 6

panoc

Recommended Posts

Την παρασκευη αγορασα την παραπανω ψυχτρα.... (Multirama 55ευρω)

ειναι πραγματι πολυ καλη.

Η μεγιστη θερμοκρασια επεσε κατα 17 βαθμους! απο 67 πηγε στους 50 και ειναι και πολυ μα πολυ υσηχη...

cpu P43.0 (northwood) @3.6 1,75volt.

Πραγματι πολυ μεγαλη διαφορα...

Εχεις βαλει και arctic silver ή arctic ceramic?

Αν οχι, αγορασε και βαλε οπωσδηποτε γιατι θα σε βοηθησουν ακομα περισσοτερο στην πτωση της θερμοκρασιας!!!

To ξερω οτι ειναι πολυ καλη ψυκτρα δες εκει αλλα εχει βγαλει αλλη μια λιγο καλυτερη η CoolMaster η οποια ζυγιζει 850 γραμμαρια νομιζω....

Τεσπα οσο ειναι το νερο δεν ειναι τιποτα (αρκει να το στησεις καλα φυσικα)....

Αγορασε μια θερμοαγωγιμη παστα π.χ. Artic Silver, Akasa 8Ε κοστιζουν περιπου...

Οσο για τα 1.75 βολτ επετρεψε μου να αμφιβαλω LOL η Intel δεν ειναι AMD σπανια θα πετυχεις τετοιο κομματι να αντεχει τοσα βολτ....

Το BIOS της καθε μητρικης δειχνει @@ριες ως επι των πλειστων ;)

εδω και 3 χρονια δουλευω εναν P1.8 B0 στα 3.294MHz με 2.11volt,

o συγκεκριμενος P3.0 πηγαινει ανετα στα 4.1+Ghz με 2.05volt...

ειμαι παλιος γνωστος γνωστος κολοφαρδος μς τις cpu και τα volt...

vaios back up me please...

εεε.... δεν ειναι νεος ειναι 1 χρονου... απλα τον δουλευα με default ψυχτρα και ανεμηστηρα thermaltake απο volcano 7+ στις 4500rpm...

17 βαθμοί κάτω είναι σαν να πήρες νέα cpu. Αυτό εννοώ.

Μπορεις να μας δωσεις περισσοτερες πληροφοριες?

Καταρχην πολυμετρησες το Vcore???

Και ποια Intel μητρικη δινει τοσο πολυ ρευμα σε full load?

Αν ειναι ετσι θα πρεπει να εχει φαει μπολικα μονταρισματα....

asus p4be για τον 1.8

abit ic7-g για τον 3.0

monds οχι πολλα, η p4be εγινε με mod στο σπιτι του παλιου pctech και στην ic7-g με αλλαγή bios απο ενα παλιο φιλο στο overclockers.com

τορα αν τα 2.05 volt ειναι στιν οπραγματικοτητα 1.8 τι να πω? λεω μονο οτι δειχνει το bios kai to mbm5

...συνάδελφοι overclockers και beta testers :079:

Ο φίλος panoc....είναι από τα πάρα πολύ ΠΑΛΙΑ μέλη της κοινότητας (από τις αρχές του pctech).

....και τα λεγόμενα του περί τάσεων είναι αληθή....σας διαβεβαιώ :023:

Taso δε μπορω να το ξερω αυτο απλα ειχα εντονη απορια πως μπορει να αντεχει ενας Intel τοσο καιρο με τεραβολτ..

Θα χαιρομουνα να αντεχε ο αναθεματισμενος Prescott που εχω αλλα που να παρει το μαξιμουμ Vcore που κανει POST ειναι τα 1.574 :065:

Η μεχρι τωρα εμπειρια μου σε μπολικες AMD μητρικες αλλα και σε μερικες Intel μου εχει δωσει ενα μαθημα:

Στην πληθωρα των περιπτωσεων το BIOS δε συμφωνει με αυτα που μετραει το πολυμετρο.

LOL τωρα εχω ενα Celeron 2GHz και παιζω λιγακι :082: κι ενω το BIOS της μητρικης δειχνει 1.525 Volts το πολυμετρο εδειξε 1.474....

Σε αλλες μητρικες ειχα δει overvoltage LOL μια Albatron εδειχνε 1.895 μεσω BIOS και στην πραξη ητανε LOL 1.984.. :082:

Γιαυτο δεν πιστευω τιποτα απο τις ενδειξεις των μητρικων.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.