Γιάννης_84 Ιανουάριος 1, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Άρα είναι σωστό να πούμε ότι όποιος θέλει αθόρυβο ανεμιστήρα είναι λάθος να πάρει ball bearing; Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Ιανουάριος 1, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 firefox να μην ασχοληθεις αλλο με το θεμα αυτο εχω να σου προτεινω ειδικα αν σκοπευεις να πουσαρεις.Την επιλογη αυτη την ειχα ΒΑΝ στον πρωην Α64.Απο εκει και περα εσυ κρινεις αν εχεις τοσο ευαισθητα αυτια και σε πειραζει το βουητο και θες σωνει και καλα πουσαρισμα βαζεις νερακι.@mrseankon: δηλαδή θες να μου πεις ευθέως πως αν δεν πουσάρω τότε θα είναι οντός αθόρυβο? και αν πουσάρω τότε ανάλογα με την ευαισθησία τον αυτιών μου ίσος χρειαστεί να πάρο αλλα μετρα?το κατάλαβα καλά?γιατί Την επιλογη cool η quiet αυτη την ειχes ΒΑΝ στον πρωην Α64? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSeanKon Ιανουάριος 1, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Καταρχας βλεπω οτι εχεις Intel στην υπογραφη σου και ρωτας για AMD....... Για να διασαφηνισω: Αν καποιος χρηστης προφανως δεν ασχολειται με το o/c τοτε προφανως για να τραβηξει ζορια ο επεξεργαστης του πρεπει να χτυπησει τροπικες θερμοκρασιες. Επομενως αν ανηκεις εκει καλυτερα αγοραζεις μια φανα ρυθμιζομενων στροφων και καθαρισες ή συνδεεις την παλιοτερη στα 7 βολτ ενος ελευθερου molex. Αν τωρα θες ησυχια και δυνατουτσικο πουσαρισμα τοτε ξεχνας την αεροψυξη γιατι δεν προκειται να πας ψηλα με χαμηλες στροφες στις φανες και βαζεις νερακι. Εγω βεβαια ειμαι περιπτωση και παρολο που εβαλα νερο τα εχω ολα στο τερμα και βουιζουν...... LOL δες το μπ***λο μου και θα καταλαβεις... Οσο για το Cool n' Quiet ειναι μια τεχνολογια της AMD που υποσχεται χαμηλοτερες temps κλπ (δες στο site της) αλλα επειδη παντα τα θελω ολα τα κανω ΒΑΝ=disabled ο,τι σχετιζεται με τετοιες ρυθμισεις. Γιαυτο κι ειχα ΒΑΝ επισης το throttling στον πρωην Α64 στο δε τωρινο Intel η μικροτερη τιμη ειναι 12% :066: αλλα και παλι δεν αναβει το throttling παρολα τα 1.584Volts σε full load του Prescott τεσπα δεν επεκτεινομαι γιατι θα ξεφυγουμε απο το θεμα θα τα πω αλλου στο μελλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Ιανουάριος 1, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Καταρχας βλεπω οτι εχεις Intel στην υπογραφη σου και ρωτας για AMD.......η υπογραφή ισχύει. γιατί σου κάνει τόσο εντύπωση που ρωτάω για amd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Ιανουάριος 1, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Sean , δεν ειναι ολοι σαν κι εσενα :003: ... ... κανεις ισως :040: LOL σε πειραζωfirefox, μη σκας, παρε αυτα που θες και δοκιμασε τη stock ψυκτρα κατα 99% θα σε καλυψει. Μετα βλεπεις αν χρειαστεις κατι αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSeanKon Ιανουάριος 1, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Δε με απασχολει απλα απορησα τοσο κακο ειναι? :102: Ξαναδες το πρωην post μου γιατι το εκανα edit πολλαπλες φορες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Ιανουάριος 1, 2005 Author #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 sak απλά προσπαθώ να πάρο ένα feeling όσο γίνετε (μέσα από ένα forum) πιο πολύ για το θόρυβο "γιαφτο" και το ζορίζω. δυστυχώς δεν ξέρω κανένα που να έχει amd64 ούτε καν amd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Ιανουάριος 1, 2005 Author #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 @seankon: ναι αλλα το θέμα είναι γιατί απόρησες? εδώ σε θέλω? εκτος και αν πια στα 69 σου εξής γίνει τόσο άπορος!!! χαχαχαχδεν πιστεύω να τίθεται θέμα παρεξηγήσεις έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 1, 2005 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Οι νέοι AMD είναι πραγματικά πολύ καλοί. Εγώ έχω κάνει βασικά ένα μικρό overclocking στα 2100MHz ( λόγο έλλειψης PCI/AGP lock ) με δύο 512άρες μνήμες πάνω και με UNDERvoltage στον επεξεργαστή.Αν είχα μία μόνο μνήμη μπορεί να είχα κανένα 1.3V στο sig με βάση κάποιες δοκιμές!!!Αν θέλεις να κάνεις overclocking από π.χ. τα 2GHz μέχρι τα 2.3GHz ( να μην πω 2.4GHz διότι μπορεί και να το παραξηλώνω! ) μάλλον θα είσαι απόλυτα καλυμμένος με την stock. Από εκεί και πάνω δεν ξέρω. Από εκεί και πάνω ίσως να θέλεις νερό για σχετικά αθόρυβο σύστημα. Αλλά το αξίζει αν δεν κυνηγάς τα benchmarks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Ιανουάριος 3, 2005 Author #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 ok παιδιά ευχάριστο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Ιανουάριος 12, 2005 Author #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 μετά την αγορά επιβεβαιώνω πως το σύστημα είναι οδός εντελώς αθόρυβο από πλευράς CPU! φανταστικό τι να πω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.