Jump to content

AMD64 + θόρυβος stock ψήκτρας

firefox

Recommended Posts

firefox να μην ασχοληθεις αλλο με το θεμα αυτο εχω να σου προτεινω ειδικα αν σκοπευεις να πουσαρεις.

Την επιλογη αυτη την ειχα ΒΑΝ στον πρωην Α64.

Απο εκει και περα εσυ κρινεις αν εχεις τοσο ευαισθητα αυτια και σε πειραζει το βουητο και θες σωνει και καλα πουσαρισμα βαζεις νερακι.

@mrseankon: δηλαδή θες να μου πεις ευθέως πως αν δεν πουσάρω τότε θα είναι οντός αθόρυβο?

και αν πουσάρω τότε ανάλογα με την ευαισθησία τον αυτιών μου ίσος χρειαστεί να πάρο αλλα μετρα?

το κατάλαβα καλά?

γιατί Την επιλογη cool η quiet αυτη την ειχes ΒΑΝ στον πρωην Α64?

Καταρχας βλεπω οτι εχεις Intel στην υπογραφη σου :confused: και ρωτας για AMD.......

Για να διασαφηνισω:

Αν καποιος χρηστης προφανως δεν ασχολειται με το o/c τοτε προφανως για να τραβηξει ζορια ο επεξεργαστης του πρεπει να χτυπησει τροπικες θερμοκρασιες.

Επομενως αν ανηκεις εκει καλυτερα αγοραζεις μια φανα ρυθμιζομενων στροφων και καθαρισες ή συνδεεις την παλιοτερη στα 7 βολτ ενος ελευθερου molex.

Αν τωρα θες ησυχια και δυνατουτσικο πουσαρισμα τοτε ξεχνας την αεροψυξη γιατι δεν προκειται να πας ψηλα με χαμηλες στροφες στις φανες και βαζεις νερακι.

Εγω βεβαια ειμαι περιπτωση και παρολο που εβαλα νερο τα εχω ολα στο τερμα και βουιζουν...... :D

LOL δες το μπ***λο μου και θα καταλαβεις...

Οσο για το Cool n' Quiet ειναι μια τεχνολογια της AMD που υποσχεται χαμηλοτερες temps κλπ (δες στο site της) αλλα επειδη παντα τα θελω ολα τα κανω ΒΑΝ=disabled ο,τι σχετιζεται με τετοιες ρυθμισεις.

Γιαυτο κι ειχα ΒΑΝ επισης το throttling στον πρωην Α64 στο δε τωρινο Intel η μικροτερη τιμη ειναι 12% :066: αλλα και παλι δεν αναβει το throttling παρολα τα 1.584Volts σε full load του Prescott τεσπα δεν επεκτεινομαι γιατι θα ξεφυγουμε απο το θεμα θα τα πω αλλου στο μελλον. :)

Sean , δεν ειναι ολοι σαν κι εσενα :003: ... ... κανεις ισως :040: LOL σε πειραζω

firefox, μη σκας, παρε αυτα που θες και δοκιμασε τη stock ψυκτρα

κατα 99% θα σε καλυψει.

Μετα βλεπεις αν χρειαστεις κατι αλλο.

Οι νέοι AMD είναι πραγματικά πολύ καλοί. Εγώ έχω κάνει βασικά ένα μικρό overclocking στα 2100MHz ( λόγο έλλειψης PCI/AGP lock ) με δύο 512άρες μνήμες πάνω και με UNDERvoltage στον επεξεργαστή.

Αν είχα μία μόνο μνήμη μπορεί να είχα κανένα 1.3V στο sig με βάση κάποιες δοκιμές!!!

Αν θέλεις να κάνεις overclocking από π.χ. τα 2GHz μέχρι τα 2.3GHz ( να μην πω 2.4GHz διότι μπορεί και να το παραξηλώνω! ) μάλλον θα είσαι απόλυτα καλυμμένος με την stock. Από εκεί και πάνω δεν ξέρω. Από εκεί και πάνω ίσως να θέλεις νερό για σχετικά αθόρυβο σύστημα. Αλλά το αξίζει αν δεν κυνηγάς τα benchmarks?

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.