firefox Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2005 θα ήθελα να ρωτήσω περί θορύβου τις stock amd64 ψήκτρας (amd64 3000+ winchester). σε τι επίπεδα κυμαίνεται ο θόρυβος? κατά ποσο ανεκτά είναι? μπορεί κάποιος να αφήσει το pc κατά την διάρκεια τις νύχτας και να καταφέρει να κοιμηθεί χωρίς προβλήματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιανουάριος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Δεν ακουγεται καθολου.Τωρα σε db δε το εχω ψαξει ποτε Παντως τπτ ειναι εντελως αθορυβο Αν εχεις και Cool 'n' quite χαμηλωνει ακομα πιο πολυ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Ιανουάριος 1, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 καθόλου λες e? απλά μου κάνει εντύπωση πως ένα τέτοιο stock cooler είναι δυνατόν να μην ακούγεται καθόλου? μήπως εxής ακούσει ποτε P3@450? σε σύγκριση με τα επίπεδα θορύβου αυτής τις cpu ο amd που βρίσκετε? το cool η quite το ενεργοποιείς από βίος?το εξής αφήσει ποτε ανοιχτό στο δωμάτιο τι νύχτα?κατάφερες να κοιμηθείς η σε εκνεύρισε?επίσης χέρι κανεις ποτε έρχεται η ΜΣΙ RS480M2-IL με ATI Radeon XPRESS 200 Chipset και σε τι επίπεδα τιμής θα υπάρχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιανουάριος 1, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Tι συγκρινεις ρε σι...το coolερ της intel toυ 98 με το coolερ της AMD του 2004 ??Μπορει να ειναι stock αλλα και καλη ψυξη κανει (εγω ειμαι υπερευχαριστημενος ακομα και oced Που ειναι)και ειναι και αθορυβο.Παντα ανοιχτο ειναι το pc.Βασικα τι να σου πω....δεν ειναι μονο ο cpu...αλλα αν σταματαω την vga (και κλειστα ολα fanaκια)δεν ακουγεται τπτ...((μα καλα που ειναι οι αλλοι amdαδες...????) Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Ιανουάριος 1, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 το συγκρίνω με το pentium 3 γιατί αυτό θεωρώ αθόρυβο και άρα αυτό μπορώ να έχω ως metro σύγκρισης όσο αφορά και πάλι το αθόρυβο. πάντως το ότι μου λες ότι δεν ακούγεται τίποτα (όταν όλα τα fans τα υπόλοιπα είναι κλειστά) μου λέει αρκετά αν όχι πολλά.αυτό με το cool η quiet τι ακριβώς είναι? κάπου διάβασα για drivers και μπερδεύτηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 1, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Βασικά ο εν λόγο επεξεργαστής είναι ότι ποιο κρύο έχω δει στο PC τα τελευταία 2-3 χρόνια. Στις κανονικές στροφές τουλάχιστον του ανεμιστήρα του 3000+ για Socket 754 που έχω, είναι πολύ αθόρυβος. Θα πρέπει να ανοίξεις το καπάκι του PC για να τον ακούσεις. Τώρα στις 2100 που ακόμα και αυτές αρκούν για να τον ψύξουν ε..... ουδέν σχόλιον. Η φωτογραφία αφιερωμένη σε όσους έχουν Prescott ακόμα και default :033: ( μην με :068: παρακαλώ. Ο Dothan άλλωστε έρχεται έστω και έρποντας ). Υ.Γ. Το καλοριφέρ δουλεύει foul αυτή τη στιγμή. Το μεσημέρι είχα cpu 28.5C και system 29C. :026: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Ιανουάριος 1, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Ρε παιδιά σίγουρα είναι αθόρυβο; Εντύπωση μου κάνει για μαμίσιο ανεμιστήρι. Εγώ πήγα και πήρα για τον Pentium 3 μου (τουαλατίν σέλερον) μια ψύκτρα+ανεμ της ΤΙΤΑΝ αποκλειστικά και μόνο για το θόρυβο και την έχω στις χαμηλότερες στροφές για να μην την ακούω. Στις πόσες στροφές είναι ο στοκ της αμδ; Ή μήπως εννοείτε αθόρυβο=όχι ιδιαίτερα ενοχλητικό; Δεν έχω λόγο να μη σας πιστεύω αλλά απλώς ρωτάω γιατί μου κάνει εντύπωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 1, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Στις πόσες στροφές είναι ο στοκ της αμδ; Ή μήπως εννοείτε αθόρυβο=όχι ιδιαίτερα ενοχλητικό; Δεν έχω λόγο να μη σας πιστεύω αλλά απλώς ρωτάω γιατί μου κάνει εντύπωση.3200 στροφές αυτός του 3000+. Αλλά άλλοι στις 3200 ουρλιάζουν και άλλοι όχι. Ένα 8άρι της Titan που έχω ακόμα και στις max 2800 σου σπάει τα νεύρα. Και εννοούμαι αθόρυβο. Αυτή τη στιγμή μόνο οι δίσκοι μου με ενοχλούν ακόμα και όταν αυτοί είναι idle. Άντε και τα ανεμιστήρια του τροφοδοτικού κάπως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Ιανουάριος 1, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Αν και ξεφεύγω λίγο και συγγνώμη, δηλαδή έκανα κοτσάνα που πήρα ΤΙΤΑΝ; Είχα την εντύπωση ότι η κύρια και πιο δυσεπίλυτη αιτία θορύβου στους σύγχρονους υπολογιστές ήταν ο θόρυβος της ψύξης του επεξεργαστή και μετά όλα τ' άλλα. Και τώρα κουφαίνομαι που μαθαίνω ότι με έναν ΑΜΔ 3000+ σε ενοχλεί ο θόρυβος ενός δίσκου που κάθεται, ή του τροφοδοτικού και των λοιπών 8άρηδων, περισσότερο από τον ανεμιστήρα του επεξεργαστή. Αν είναι έτσι, τότε πέφτω απ' τα σύννεφα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Ιανουάριος 1, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 οφείλω να πω πως μένω εκστασιασμένος...μένει να αγοράσω για να το πιστέψω! καμια ιδέα για την ΜΣΙ που ηπα παραπάνω έχει κανένας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιανουάριος 1, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Επιβεβαιώνω κι εγώ την αποτελεσματικότητα του stock HSF της AMD όπως και το γεγονός οτι είναι αθόρυβο. Στους Α64 φαίνεται οτι η AMD πέτυχε ΚΑΙ το cooler.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Ιανουάριος 1, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Μωρέ μπράβο η ΑΜΔ! Αυτό για το θόρυβο ισχύει και για άλλες εκδόσεις του Α64 εκτός από τον 3000+ 754; Κι εγώ που νόμιζα ότι σύγχρονο και αθόρυβο υπολογιστή μόνο με υδρόψυξη μπορείς να έχεις και αν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Ιανουάριος 1, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 τι να πω! από ότι φαίνεται σύντομα θα κάνω αγορά amd αφού kai ο θόρυβος φαίνεται να είναι σε άριστα επίπεδα. ευχάριστο όλους σας!@γιάννης: το thread που άρχισα αναφερόταν σε 939 και όχι σε 754. άραγε πρόκειται για το ίδιο HSF?για MSI κανένας έτσι? λέω μήπως δεν το προσέξατε Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιανουάριος 1, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Ενδεικτικά αναφέρω οτι τον 2800+ τον έτρεχα στα 2205ΜΗζ (σαν 3200+) με την στοκ ψύκτρα έναν μόνο ανεμιστήρα κουτιού 12cm και οι θερμοκρασίες σε full load ποτέ δεν ξεπέρασαν τους 45-46C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Ιανουάριος 1, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 και στο 939 ιδιο HSF εχει, αφου ολα τα A64 socket (754-939-940) ειναι ιδια στις προδιαγραφες. Μονο στα pins διαφερουν. Ολοι οι επεξ/στες απο 3500+ και κατω εχουν το ιδιο απλο αλουμινενιο cooler, με τον πολυ ησυχο ανεμιστηρα. Πιο καλο εχουν οι FX και ισως κανενα αλλο μεγαλο μοντελοΔεν ειναι μονο οι στροφες που παιζουν ρολο, ειναι κι αλλα πραγματαπχ oσους ball bearing εχω δει, μου φαινονται ανυποφοροι ακομα και σε χαμηλες στροφες. Μερικοι ακομα και στα 5V - 1700rpm, και δεν τους μπορουσαο stock σε φουλ ταχυτητα ειναι πιο ησυχος απο αυτους.ΥΓ για την MSI που λες, ειναι νεο το chipset και δεν εχει κυκλοφορησει ακομα. Εδω το nf4 ακομα να ερθει.Αγνωστο το ποτε και το ποσο ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Ιανουάριος 1, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Αυτοί που δεν είναι ball bearing πως λέγονται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Ιανουάριος 1, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 sleeve bearing Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιανουάριος 1, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Αυτοί που δεν είναι ball bearing πως λέγονται;Sleeve Bearing Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Ιανουάριος 1, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 για cool η quite που μπορώ να μαθω τι ακριβώς είναι?δηλαδή αυτός τις amd είναι sleeve bearing? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSeanKon Ιανουάριος 1, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Η φωτογραφία αφιερωμένη σε όσους έχουν Prescott ακόμα και default :033: Σε πληροφορω οτι δεν ειναι τοσο PresHOT οσο φανταζεσαι :098: και ξερεις πολυ καλα οτι δε λεω μουφες οπως καποιοι αλλοι και δε διαφημιζω τιποτα...Οπου βλεπω στραβο ριχνω θαψιμο.......Δωσε κι εσυ τα τεραβολτ που εδινα εγω πολυμετρημενα ομως και τοτε θα δεις ποσους βαθμους εχεις και φυσικα τρεξε CPU Stretcher σε Highest Priority LOL ξερω οτι θα κολλησει τεσπα βαλε Toast....Παμε παρακατω....firefox να μην ασχοληθεις αλλο με το θεμα αυτο εχω να σου προτεινω ειδικα αν σκοπευεις να πουσαρεις.Την επιλογη αυτη την ειχα ΒΑΝ στον πρωην Α64.Απο εκει και περα εσυ κρινεις αν εχεις τοσο ευαισθητα αυτια και σε πειραζει το βουητο και θες σωνει και καλα πουσαρισμα βαζεις νερακι. :040: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.