Jump to content

Tank εύκολα-γρήγορα χωρίς κολλήσεις με 1.5 ευρώ

Atari[Xp+]

Recommended Posts

Έσταζε απο μπροστά,όχι απο το ρακόρ αλλά απο το μεγάλο στρογγυλό πλαστικό που έχει και την φτερωτή κολλημένη πάνω του κι έχει και κάποιο δοντάκι που έρχεται και ταιριάζει με το κυρίως σώμα της αντλίας.Δεν ξέρω για ποιό λόγο,ίσως είχε κανα πρόβλημα η τσιμούχα.

Spurious , αδειάζεις όλη την σιλικόνη πατώντας απο πίσω την τάπα με 1 κατσαβίδι μακρύ π.χ , γιατι έτσι στραγγίζει κιόλας δεν χρειάζεται πολύ πλύσιμο το σωληνάριο , και μετά με το κατσαβίδι αφου το βάλεις απο μπροστά ξαναφέρνεις πίσω την τάπα , την βγάζεις και μετά κόβεις όπου θές το σωληνάριο . Τώρα τελειωμένη η όχι ούτως η άλλως φθηνά έχει πάρε μία καινούρια ~1.5-2.0 ευρώ έχει , εκεί που θα ρωτήσεις πές την πιό φθηνή αφού δεν σε ενδιαφέρει η ποιότητα της σιλικόνης.

Alexandros ok.

Χμ εξαρταται αν προλαβαινεις διοτι οι AMD αποδειχθηκαν σκυλια στα σαδιστικα χερια μου και δεν ψοφαιναν ευκολα.

Η μητρικη σου κανει overvoltage τωρα το ποσο εξαρταται.

Εμενα ας πουμε το +10% μεσω BIOS εδινε 2.095 Volts σε πληρη φορτο.

Οντως μου λειπουν τα τεραβολτ μια κι εγινα :070: Ιντελας....

Αλλα εχω ΗΤ! :077:

2.095???? :031: :073: :031: Θα μας κυνηγήσουν όλες οι ανθρωπιστικες-φιλοζωικές-[μαζι και οι οικολόγοι] οργανώσεις όλου του κόσμου... Δεω το ήξερα αυτό για οvervoltage να σαι καλά. Χμ, γιαυτό με την volcano στο 10% ; έπιανε 55 βαθμούς στα 2.4~ και με την μαμά ψύκτρα μετά απο 5 λεπτά χρησης στα ίδια πάλι ερχόταν το reboot απο την καμινάδα :114:

LOL εδω εχω δωσει 1.987Volts σε full load για 3 ωρες στον πρωην Α64 σκεψου οτι εχει 1.5 μαμισιο ρευμα.

Ποσοστο 1.987/1.5=32.3%!

Το μεγαλυτερο Vcore που εδωσα σε αερα ητανε 2.119 Volts σε Barton.

Δες τις βασεις δεδομενων και θα φρικαρεις! :031:

Είσαι ο de sad των υπολογιστών. . . Και άν οι επεξεργαστές που έχουνε πέσει στα terravoltφορτισμένα χεράκια σου είχανε στόμα θα φωνάζανε ακόμα .

Αν είχανε πόδια θα είχανε φτάσει στην πατρίδα των καγκουρό.

Update ,

Στην ένωση ακροφύσιου [1] με Τάνκ [2] Μπορούμε να βάλουμε μία φλάτζα

[3] για την μέγιστη προστασία διαροής [και χωρίς δεν στάζει πάντως ].

Επίσης στην 2η φωτό βλέπετε πως θα τοποθετηθεί το Τανκ όταν ολοκληρωθεί το σύστημα . Με την διαφορά ότι η Σωλήνα της ανακύκλωσης [5] θα περνάει μέσα απο το Κούπωμα [4].

post-1135-1442173915,8072_thumb.jpg

post-1135-1442173915,9138_thumb.jpg

Εχω μια μικρη αντιρηση ως προς την θεση του τανκ.

Στην θεση αυτη θα ζεσταινεται το νερο επιπλεον απο τον ζεστο αερα του κουτιου και του τροφοδοτικου.

Πιστευω θα ηταν καλυτερο να το βαλεις καπου αλλου.

Έτσι φαίνετε στην φωτό , αλλά ξεγελά , είναι ακριβώς εκεί που πρέπει , μετά απο ~10 ώρες [απο 12 το πρωί ώς 10 το βράδυ] το τανκ ήτανε κρύο όσο και στην κάτω πλευρά του ... Είναι 4cm πιό κάτω απο το κάτω μέρος του ανεμιστήρα του PSU [δεν το ''βρίσκει'' με λίγα λόγια ο αέρας που βγάζει το tagan480 ]. , και 10cm~ πιό πάνω απο την αντλία καλό αυτό ε?

Παρεπιμπτοντως στο θέμα της αντλίας η l20 ακυρώθηκε [λόγω αργοπορίας της παραγγελίας του καταστήματος] και δευτέρα πάω για online shop.

Έχω μερικές ερωτήσεις επειδή l20 δεν βρίσκω online [απο Ελλάδα πάντα]

Να πάρω eheim 1048 ? ~50 ευρώ [Θα αντέχει σε μελλοντική αναβάθμιση + 2 μπλόκ ? +gpu+chipset ? Είναι αθόρυβη-στεγανή ?

L30 στην ίδια τιμή ? Απο θόρυβο πώς πάει ?

Κάτι άλλο ?

Το κουτι εκει που ειναι το τανκ εχει και 2 θεσεις για ανεμιστηρες κουτιου.

Τους εχεις βγαλει?

Ναι Γενικά δεν είμαι των ανεμιστήρων ,, γιαυτό και πάω για νερό [να γλυτώσω απο τον 1 απο τους 3 που έχω που κάνει και πιό πολύ θόρυβο] . 2Χ12αριδες να χτυπάνε ψυγείο θα έχω όλους και όλους στο σύστημα . [τους 2 απο το tagan δεν τους μετράω για ανεμιστήρες, , , αν έχεις ακούσει το συγκεκριμένο psu να δουλεύει θα καταλάβεις γιατί.]

Πάντως αν βάλεις στην μνήμη 1[που είναι της μόδας] στο chipset1 [τον έχω καταργήσει εδώ και καιρό->χωρίς παρενέργειες-προβλήματα] 3-4 στο κουτί , 2-3 στο ψυγείο ΟΣΟ μα όσο αθόρυβοι και να είναι τι να το κάνω ???? καλύτερα να έχω στο case 35c αντί για 28c παρά να βουίζει όλο το tower σαν σφηκοφωλιά. Ειδικά το βράδυ θέλω ησυχία και εμένα προσωπικά με ενοχλεί . Άλλους βέβαια μπορεί να μην τους πειράζει , γνώμες είναι αυτες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.