Atari[Xp+] Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2005 Δέν ξέρω κατά πόσο αυτή η ιδέα είναι σωστή , η αν έχει εφαρμοστεί [ εγώ δεν την έχω εφαρμόσει ακόμη γιατί περιμένω την αντλία -l20- για να ολοκληρώσω το σύστημά μου] . Όσο περιμένω την αντλία πάντως έφτιαξα αυτό το τανκ , 200ml περίπου και έχει ως εξής ,. Σωληνάριο σιλικόνης 1.5 εύρω το οποίο μπορούμε να αγοράσουμε σχεδόν παντού , κομμένο στο σημείο που βλέπετε , απο κάτω κόβουμε και την μύτη εκεί που θέλουμε αναλόγως τι λάστιχο έχουμε , και απο πάνω κάνουμε μία τρύπα στην τάπα του [βλέπε εικόνες] και έχουμε ένα πολύ ωραίο και πάνω απ'ολα στεγανό τανκ χωρίς την παραμικρή κόλληση . Το τανκ θα μπει στο κουτί από πίσω κάθετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Ιανουάριος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Για μια ακομη φορα αποδεικνυεις οτι διαθετεις μεγαλη φαντασια κι ευρηματικοτητα.Πραγματικα ειναι μια πολυ εξυπνη ιδεα αφου το μακροστενο μεγεθος του σωληναριου, το καθηστα κατα τη γνωμη μου ιδανικο για να χωρεσει μεσα στο κουτι.Φροντισε ομως να εισαι σιγουρος για τη στεγανοτητα του και καλη συνεχεια στο project!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Ιανουάριος 1, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Οντως πολυ καλη ιδεα...για οσους θα ηθελαν το w/c μεσα στο κουτι τους....Μπραβο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1442169067 Ιανουάριος 1, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 πολυ καλη ιδεα φενεταικαι με 2 tie-raps (μαλλος δεν το εγραψα σωστα) στηριζεται παντου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Ιανουάριος 1, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Ευχαριστώ πολύ . Αυτό ήτανε πρόχειρο με κάτι που ειχα στο σπίτι .Απο την τρίτη θα πάω σε ένα κατάστημα με χρώματα κτλ. και θα πάρω άλλο σωληνάριο , θα κοιτάξω για διαφανές :049: . Όσο για την στεγανότητα , αυτή έχει δοκιμαστεί [με καυτο νερό μάλλιστα] , είναι 100% στεγανό . Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιανουάριος 1, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 πολυ καλη ιδεα φενεταικαι με 2 tie-raps (μαλλος δεν το εγραψα σωστα) στηριζεται παντου Tire-Ups... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Ιανουάριος 1, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Αυτο που πρεπει να προσεξεις ειναι η εσωτερικη διαμετρος της τρυπας.Οπως το βλεπω με το ματι, μου φαινεται μικρη.Πρεπει να ειναι ιδια με του σωληνα και με τα υπολοιπα ρακορ του συστηματος.Με ενα παχυμετρο μπορεις να την ελεγξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Ιανουάριος 1, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Στην φωτό στο λευκό χαρτί που είδες το σωληνάριο έχει 3 πτερύγια μέσα στην τρύπα για να μήν βγαίνει η σιλικόνη σαν οδοντόκρεμα .... τα οποία 3 πτερυγιάκια τα έκοψα περιστέφοντας απλώς 1 ψαλίδι μέσα . Η εσωτερική διάμετρος του στομίου του σωληνάριου είναι 10mm όσα και των σωληνώσεων όσα και του μπλόκ . Αν λές πάλι για το ακροφύσιο , αυτό κόβεται λίγο ακόμα ώστε να φτάσω την επιθυμητή διάμετρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιανουάριος 1, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Tire-Ups... ενα πυκνο συννεφο αμφισβητησης πλαναται πανω απο το συγκεκριμενο εξαρτημα! Μπορει καλλιστα να ειναι και tie-wraps! Αν το εχεις δει καπου γραμμενο παω πασο... :111: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Ιανουάριος 1, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Ορίστε ένα μίνι review - [sic] Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιανουάριος 1, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 ενα πυκνο συννεφο αμφισβητησης πλαναται πανω απο το συγκεκριμενο εξαρτημα! Μπορει καλλιστα να ειναι και tie-wraps! Αν το εχεις δει καπου γραμμενο παω πασο... :111:Σωστός ο Σταυράκος.... Και εγώ τόσο καιρό νόμιζα ότι ήταν tire-ups...Το δικό σου βγάζει και πιό πολύ νόημα....Π.χ. http://www.xoxide.com/tiewrap.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιανουάριος 1, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Σωστός ο Σταυράκος.... Και εγώ τόσο καιρό νόμιζα ότι ήταν tire-ups...Το δικό σου βγάζει και πιό πολύ νόημα....Π.χ. http://www.xoxide.com/tiewrap.htmlΩραια το διασταυρωσαμε κιολας!!! Glad I could help :059: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Ιανουάριος 1, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Θα ήθελα επίσης κάποιος που έχει την l20 , να μου πεί μέσα στην συσκευασία όταν την αγοράζεις , τι περιέχει , και τι διαμέτρου είναι τα ρακόρ της . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Ιανουάριος 1, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Tί γίνεται τελικά με αυτήν την l20 , , , κανείς δεν μπορεί να μου πεί τι παρελκόμενα :111: βρίσκουμε μέσα στο κουτί της . ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SotosLg Ιανουάριος 2, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Κατι αλλο.Το cpu block απο multirama το πηρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alxandros Ιανουάριος 2, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Εμένα είχε μέσα εκτός απο την αντλία,μία πλαστική βάση,4 βεντουζάκια,2 ρακόρ και 2 μπλέ πλαστικά δακτυλίδια τα οποία δεν χρησιμοποιώ γιατί δεν χωράνε να περάσουν απο το σωλήνα.Κι έχω κι ενα μπλέ φιλτρακι αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν μέσα στην αντλία οταν την πήρα ή ξεχωριστά μαζί με τ'αλλα.Επίσης τσέκαρε τη στεγανότητα της αντλίας άμα τη δουλέψεις εξωτερικά γιατί εμένα έσταζε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Ιανουάριος 2, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Ναι απο Multirama . 10/10 στο κατάστημα για την άψογη εξυπηρέτηση , ταχύτατη [σε μία μέρα ήρθε επαρχία] και επίσης χωρίς μεταφορικά . Η curier δική τους. 2ον . Αλέξανδρε μην μου λές τέτοια τώρα . Απο τα ρακόρ έσταζε , η απο το σώμα ? Άλλος με l20 που να στάζει τώρα που γυρνάαααααει :033: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSeanKon Ιανουάριος 2, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Πριν στησεις το συστημα καλο ειναι να το τσεκαρεις εκτος πισιου για μερικες ωρες.Επισης οι τσιμουχες να μη σφιγγονται παρα πολυ και μπορεις να βαλεις και λιγο τεφλον αν και δεν το κρινω απαραιτητο σε τετοια αντλια την ιδια εχω.Ομως οταν κουμπωσα την αντλια ηταν στεγνη εντελως γιατι αν εχει λιγο υγρασια στις επαφες και τις συνδεσεις παρατηρησα οτι μιναρει....... :077:Για μια αλλη κατασκευη τανκ πηρα ενα δοχειο LOL οπως αυτο που βαζουν οι τυροκομοι μυτζηθρες LOL 4Ε κοστος 8 λιτρα ειναι κι εγινε οχι tank αλλα tanker....... :040: :033: Oσο για τη μητρικη αυτη που εχεις την ειχα πριν εναμισο χρονο αλλα απορω πως εκανα πουσαρισματα με δαυτη τοτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Ιανουάριος 2, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου . Ενοείτε πως το πρώτο [crash]τεστ θα γίνει εκτός κατοικημένης περιοχής. Δεν με ενδιαφέρει και πολύ το mobo sean connery διότι 1ον όταν στήσω το wc . θα παίξω με το multi ώστε να πετύχω το επιθυμιτό agp pci frec . [μην κοιτας τωρα που βαριέμαι και βλεπω κατι νουμερα 70τοσο φεύγα.] σε 157Χ15. Μετά θα βάλω 166Χ14.5 οπότε θα είναι στα 65 αν θυμάμαι καλά [είναι και αργά]. Με socket wire trick αφου ούτε multi change υποστηρίζει το ga7va .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Ιανουάριος 2, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Α! και 2ον κατα το Πάσχα , αντε καλοκαίρι θα πάω σε 939 οπότε .... έχω περίπου 6 μήνες προθεσμία να το φουντώσω το καράβι . Τι λές προλαβαίνω?? :073: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.