CmoS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2005 Ενας φιλος εχει εναν P4 2.8 ΧΩΡΙΣ hyperthread και με το παλιο 533 fsb. Αν αναβαθμισει σε P4 3.2 prescott με ht και 800αρι bus θα δει καμια διαφορα ? Του ειπα οτι το ht και το 800αρι δινουν κατι παραπανω ιδικα το ht.. Απο intel Ομως δε σκαμπαζω και πολλα γι αυτο...ακουω γνωμες... Τhx Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSeanKon Ιανουάριος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Kαλα το σκεφτεσαι??Πρωτα - πρωτα το ΗΤ ειναι αυτο που με εκανε να μεταβω σε Intel........Αλλα προφανως δεν ειδες τον οδηγο για το ΗΤ που εχω κανει http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=1760 κοιτα το λαστ ποστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
benhour Ιανουάριος 1, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 απο το bus στα 800 απο 533 θα δει διαφορα!!κυριως ομως θα δει απο την υπαρξη του ht!!δες τον οδηγο του mr sean ειναι πολυ κατατοπιστικος!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Ιανουάριος 1, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Δεν νομιζω να υπαρχει θεμα....Φυσικα και θα δει...και μαλιστα αρκετα μεγαλη λογο HT... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 1, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Και εγώ νομίζω ότι 800MHz και ΗΤ είναι όλα τα λευτά για τους P4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιανουάριος 1, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Συμφωνώ με τα παιδιά (και welcome back Sean.....ωραίο άβαταρ). Όμως oc έχει κάνει? Δηλ τον έχει ξεζουμίσει? Μήπως το γεγονός το ότι έχει "ξεμείνει" με παλιάς γενιάς Ρ4 συνεπάγεται και κάποιο παλιό chipset (π.χ. 845 στην καλύτερη) το οποίο δεν θα του επιτρέψει 800fsb? Και απ την άλλη θα σηκώνει prosscot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetmanR5 Ιανουάριος 1, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Kαι βεβαια θα δει διαφορα!Επισης αμα κανει και κανα lite overclocking εκει θα ειναι που θα πει οτι αξιζε τον κοπο η αναβαθμιση που εκανε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιανουάριος 1, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Μπααααα.... Οι μνήμες του πιθανότατα να είναι DDR266, η μητρική του παλιά όπως και το chipset και ίσως να χρειάζεται νέο τροφοδοτικό και 5-6 ανεμιστήρια ακόμα στο κουτί. Δηλαδή ένας καινούριος Η/Υ.Ας τον overclockάρει όσο μπορεί τώρα και από του χρόνου κοιτάει για s939. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιανουάριος 1, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Οι μνημες ειναι 1024 DDR3200. Η μητρικη νεα με 865 απλά ειναι της ιντελ και δεν εχει ρυθμισεις για OC. Τροφοδοτικο 350 αλλα πιστευω ειναι αρκετο. Για ανεμιστηρες δε νομιζω αφου δε θα παρει τον δρομο του OC αρα...και με ανοιχτο κουτακι καλα θα ναι. Για το 939 και γενικα AMD του τα πα και εγω αλλα.....:D:DΑΛΛΑΑΑΑΑ:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιανουάριος 1, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Παιδες το ακομα πιο ΠΕΡΙΕΡΓΟ ειναι οτι ο παλιος CPU δεν ειναι northwood αλλα PRESCOTT με 533 χωρις HT και απλα με 1 MB cache..δεν ηξερα οτι υπαρχει καν...:s Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιανουάριος 1, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Ενας φιλος εχει εναν P4 2.8 ΧΩΡΙΣ hyperthread και με το παλιο 533 fsb.Αν αναβαθμισει σε P4 3.2 prescott με ht και 800αρι bus θα δει καμια διαφορα ?O φίλος σου μήπως είναι ο papias και λέμε δύο φορές τα ίδια πράγματα και εδώ ???? :070: :070: :070: Link to comment Share on other sites More sharing options...
papias1442169090 Ιανουάριος 1, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Ναι ρε παιδιά εγώ είμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιανουάριος 1, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Αpotsi αλλο αυτο ρε σι Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιανουάριος 1, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Αpotsi αλλο αυτο ρε σι Τί άλλο αυτό... :021: Έχετε ανοίξει δύο thread για ακριβώς το ίδιο πράγμα και καθόμαστε και γράφουμε και διαβάζουμε πάνω-κάτω τα ίδια πράγματα... Έλεος... Καλωσήρθε το παλικάρι στα forum μας, αλλά αποφασίστε ποιό από τα δύο θα μείνει. Το άλλο θα κλειδωθεί. Μην τα λέμε δύο φορές... Ευχαριστώ, Τόλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
papias1442169090 Ιανουάριος 1, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 ένα άσχετο η λήμνος είναι το χειρότερο μέρος της γης Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιανουάριος 1, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Τί άλλο αυτό... :021: Έχετε ανοίξει δύο thread για ακριβώς το ίδιο πράγμα και καθόμαστε και γράφουμε και διαβάζουμε πάνω-κάτω τα ίδια πράγματα... Έλεος... Καλωσήρθε το παλικάρι στα forum μας, αλλά αποφασίστε ποιό από τα δύο θα μείνει. Το άλλο θα κλειδωθεί. Μην τα λέμε δύο φορές... Ευχαριστώ, Τόλης Μα στο ενα λεω αν αξιζει η αναβαθμιση... Αφου ειδαμε οτι αξιζει ανοιξε ενα ποστ για να δει αν η μητρικη του υποστηριζει αυτον τον επεξεργαστη.. Aν ειμαι λαθος :017: κλειδωσε/σβησε ενα απο τα δυο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιανουάριος 1, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Μα στο ενα λεω αν αξιζει η αναβαθμιση...Αφου ειδαμε οτι αξιζει ανοιξε ενα ποστ για να δει αν η μητρικη του υποστηριζει αυτον τον επεξεργαστη.. Aν ειμαι λαθος :017: κλειδωσε/σβησε ενα απο τα δυο. Μάλλον έχεις δίκιο. Μπορείς να το δείς και έτσι. Ας συνεχίσουμε... :039: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.