clochard1442169085 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2004 Σήμερα το πρωί πήγα να ανοίξω τον Η/Υ του αδερφού μουκαι συνέβη το εξής: κάνει από μόνο του συνέχεια επανεκκίνησηχωρίς να μπει καν στα windows.δηλαδή ξεκινά και μετά απο ένα δευτερόλεπτοκλείνει και μετά απο ένα δευτερόλεπτοξανα κάνει restart.Μήπως μπορεί να μου πει κανείς τί συμβαίνει καιπως μπορώ να λύσω το πρόβλημα;το μπρίκι είναι ένας celeron 1200, με gforce 2 400 mx, 128MBμνήμη
Spyrious Δεκέμβριος 31, 2004 #2 Δεκέμβριος 31, 2004 Κάνει κάποιο beep;Μήπως μύρισε τίποτα καμμένο;Δοκίμασε άλλο PSU για αρχή.Η οθόνη ανάβει;
MADKiller7 Δεκέμβριος 31, 2004 #3 Δεκέμβριος 31, 2004 βγαλε το λιγο απο το ρευμα και κανε clrear bios,ενας φιλος μου με μια asus ειχε το ιδιο προβλημα και εστρωσε ετσι,2 φορες το ειχε παθει αυτο με το ρεσταρτ.δοκιμασε και ενα τροφοδοτικο αλλο αν μπορεις.δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο λογω υπνηλιας.
clochard1442169085 Δεκέμβριος 31, 2004 Author #5 Δεκέμβριος 31, 2004 βγαλε το λιγο απο το ρευμα και κανε clrear bios,ενας φιλος μου με μια asus ειχε το ιδιο προβλημα και εστρωσε ετσι,2 φορες το ειχε παθει αυτο με το ρεσταρτ.δοκιμασε και ενα τροφοδοτικο αλλο αν μπορεις.δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο λογω υπνηλιας.για να μην κάνω καμιά βλακεία και τρέχω μήπως μπορείς να μου πεις πως μπορώ να κάνωclear του bios; να αλλάξω zip;
KTM Δεκέμβριος 31, 2004 #6 Δεκέμβριος 31, 2004 για να μην κάνω καμιά βλακεία και τρέχω μήπως μπορείς να μου πεις πως μπορώ να κάνωclear του bios; να αλλάξω zip;2 τροποι υπαρχουν.Η να δεις στο manual της μητρικης σου που δειχνει το αναλογο jumperaki και να του αλλαξεις θεση για λιγο και να το επαναφερεις μετα, η να βγαλεις για 5 λεπτα την μπαταριουλα και να την ξαναβαλεις.
clochard1442169085 Δεκέμβριος 31, 2004 Author #7 Δεκέμβριος 31, 2004 Κάνει κάποιο beep;Μήπως μύρισε τίποτα καμμένο;Δοκίμασε άλλο PSU για αρχή.Η οθόνη ανάβει;καμμένο δεν μύρισε, αλλα beep έκανε το συνιθισμένο!Από την ημέρα που αγοράστηκε εδω και κάποια χρόνια κάθε φορά που ανοιγε το pc έκανε μπιπ!Η οθόνη ανάβει αλλά δεν προλαβαίνω να δω τίποταγιατι κάνει αμέσως επανεκκίνηση
KTM Δεκέμβριος 31, 2004 #8 Δεκέμβριος 31, 2004 Κανε το clear Cmos και ρωτα και τον αδερφο σου μηπως πειραξε τιποτα την τελευταια φορα που τον δουλεψε.
clochard1442169085 Δεκέμβριος 31, 2004 Author #9 Δεκέμβριος 31, 2004 Κανε το clear Cmos και ρωτα και τον αδερφο σου μηπως πειραξε τιποτα την τελευταια φορα που τον δουλεψε.είχε βγάλει την κάρτα γραφικων για να την δοκιμάσει σε έναpc ενός φίλου του
KTM Δεκέμβριος 31, 2004 #10 Δεκέμβριος 31, 2004 Τοτε μπορει να μην εχει πατησει καλα.Δοκιμασε να την ξανακουμπωσεις.
clochard1442169085 Δεκέμβριος 31, 2004 Author #11 Δεκέμβριος 31, 2004 Τοτε μπορει να μην εχει πατησει καλα.Δοκιμασε να την ξανακουμπωσεις.το έχω δοκιμάσει!αυτό είχε γίνει πριν ένα μήνατόσο καιρό το μπρίκι δούλευε κανονικά!κάτι άλλο συμβαίνει!πάντως θα δοκιμάσω να κάνω clear και θα ενημερώσω!
Greek Δεκέμβριος 31, 2004 #12 Δεκέμβριος 31, 2004 Δοκίμασε 2 πράγματα.Να μπείς σε safe mode και να δεις αν ξεκινάει κανένα περίεργο πρόγραμμα και προκαλει πρόβλημα ΄η τουλάχιστον βγάλε όλα τα προγράμματα από το start up και αργότερα αν καταφέρεις να μπεις γυρνάς πίσω σε restore pointΉ βάλε το cd του λειτουργικού και κάνε επανεγκατάσταση (δεν θα χάσεις τίποτα από τα δεδομένα σου) μπας και επανέλθει.Πάντως αν δεις πολύ προσεκτικά θα δεις ότι την ώρα που κάνει επανεκκίνηση ίσως βγάζει στιγμιαια μπλέ οθόνη με το μύνημα λάθους.Επισης δε μας είπες αν πρίν το συμβαν είχε γίνει εγκατάσταση προγράμματος ή αναβάθμιση οδηγών.
sa1901 Δεκέμβριος 31, 2004 #13 Δεκέμβριος 31, 2004 ...Δοκίμασε 2 πράγματα.Να μπείς σε safe mode ...Ή βάλε το cd του λειτουργικού και κάνε επανεγκατάσταση ...Είπε ότι δεν προλαβαίνει να δει τίποτα......Η οθόνη ανάβει αλλά δεν προλαβαίνω να δω τίποταγιατι κάνει αμέσως επανεκκίνηση
clochard1442169085 Δεκέμβριος 31, 2004 Author #14 Δεκέμβριος 31, 2004 έκανα clear , έβγαλα και την μπαταρία αλλα αποτέλεσμα μηδεν!σαν κάτι να έχει βραχυκυκλώσει και κάνει επανεκκίνηση συνέχεια.έβγαλα όλα τα κομματια και τα συναρμολόγησα πάνω στο τραπέζιμήπως βρίσκει πουθενά μέσα στο κουτί (μιας και το συγκεκριμένο κουτιείναι παρα πολυ παλιο)αλλα πάλι τίποτα!Δεν εγκατέστησα τίποτα απο προγράμματα , απλά μετα από πολλες επανεκκινήσεις καταφερα μια φορα να μπω στο bios και να βάλω default ρυθμίσεις και μια ακόμα φορά κατάφερα να κάνω μιαμισο εγκατάσταση των winxpgr!Τέσπα εύχομαι σε όλους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και ευχαριστώ για τις απαντήσειςσας!Τα λέμε του ΧΡΟΝΟΥ!
Greek Ιανουάριος 24, 2005 #15 Ιανουάριος 24, 2005 Ok αφου το πρόβλημα έπαψε να υφίσταται , έστω και όχι όπως θα θέλαμε το θέμα κλείνει εδώ. Ευχαριστώ όσους συμμετείχαν.......
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.