Jump to content

Το χαρτί το σωστό το φωτογραφικό...

wilmott

Recommended Posts

Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση;

Εγώ τυπώνω με έναν Canon MP360 σε ΗΡ everyday foto 170γρ.

Οι φωτογραφίες μου φαίνονται τρομερές (Α4).

Και έχω δοκιμάσει και σε HP photo paper glossy 240γρ

καθώς και σε HP plus photo paper glossy 280γρ

αλλά είχαν ελάχιστη διαφορά.

Τί παίζεται; Μήπως είμαι τυφλός;

Σίγουρα υπάρχει τεράστια διαφορά στην ποιότητα του χαρτιού, το λεπτό

τσακίζει, διπλώνει, ξεθωριάζει και καταστρέφεται 100 φορές πιό γρήγορα,

αλλά εγώ έτσι κι αλλιώς τις φωτογραφίες τις πλαστικοποιώ πάντα.

Για πείτε μου τί συμβαίνει;

Μήπως αρκούμαι στο "ολίγα"

και δεν έχω καταλάβει τί χάνω;

Σίγουρα υπάρχει τεράστια διαφορά στην ποιότητα του χαρτιού, το λεπτό

τσακίζει, διπλώνει, ξεθωριάζει και καταστρέφεται 100 φορές πιό γρήγορα,

αλλά εγώ έτσι κι αλλιώς τις φωτογραφίες τις πλαστικοποιώ πάντα.....

Aν όλα τα παραπάνω δεν σε ενοχλούν τότε γιατί να αλλάξεις συνήθεις?Ο καθένας ότι γουστάρει!!!!

Hello παιδες.

Εχω να κανω και γω μα ερωτηση: Προσφατα πηρτα τον HP7260 (πολυ καλος by the way) Και ψαχνω ενα χαρτι (Α4) καλλυτερης ποιοτητας απο το απλο, οχι για φωτογραφιες, αλλα για εξωφυλλα ταινιων και cd. Οταν ειχα παει στο Πλαισιο, ο απροθυμος υπαλληλος ειχε να μου δειξει κατι connect οπου ηταν χαραγμενα για να μπαινουν μονο σε DVD και ειχε γυρω στα 15 ευρω τα 10 κομματια. Ελεος δηλαδη.

εσεις τι προτεινετε? Εαν κανετε καποια ομαδικη η κατι τετοιο ειμαι και γω μεσα.

Ξαναβρήκα την προσφορά της Κόντακ 30 φύλλα 270 γρ. Α4 250 microns 12.9 ευρώ σε άλλα Καρφούρ.Όσοι προλάβουν είναι τελικά!!!

Της Κόντακ τα χαρτιά εκτός από τα Ultima δεν μου έχουν γεμίσει το μάτι.Το Everyday Picture Paper δεν λέει τίποτα κατά την ταπεινή μου άποψη.

@Wilmot έχεις βρει πουθενά γθηνό πλαστικοποιητή ή απλά τα έσκασες κανονικά και είπες δεν πειράζει μια φορά τον αγοράζω!???

Εγκώ δεν έχω πλαστικοποιητή καρδιά μου...ο spresv έχει!!!(που έλεγε και μιά διαφήμιση κάποτε)

τι εχω λεει? :031:

Πηγα και πηρα για ενα φιλο σημερα το hp everyday photo paper semi glossy στα 5 ευρω τα 25 φυλλα, για να τυπωσουμε κατι εξωφυλλα, και μου φανηκε πολυ καλο!!

Μπορείς να σπάσεις κάθε ρεκόρ οικονομίας χρησιμοποιώντας απλό χαρτί. Ω ναι! και μετά αφού στεγνώσει καλά το περνάς 1-2 χέρια σπρέυ βερνικιού! Τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν .Έχω γεμίσει το δωμάτιό μου φωτογραφίες καθότι τα χύμα μελάνια που χρησιμοποιώ μου μηδενίζουν το κόστος εκτύπωσης.Μόλις έμαθα να χρησιμοποιώ και αυτό το κολπάκι ξεπεράστηκε και το ζήτημα του κόστους του χαρτιού

ΟΦΦ ΤΟΠΙΚ .Συγγνώμη που ρωτάω ρε μορφ αλλά έχεις 4 ΤΕΣΣΕΡΙΣ ράπτορες?

Λοιπόν παιδιά σήμερα παρέλαβα το το χαρτί της epson από Γερμανία το Premium Glossy photo paper 200 φύλλα με 40€ (ειχε και 1 πακετο δώρο το καθένα).

Έβγαλα μια εκτύπωση και όντως είναι τρελα το χαρτί, αυτό που "ητελα" να ρωτήσω όμως είναι στους Canon και συγκεκριμένα στον Pixma 5000 σε ποια ρύθμιση χαρτιού το βάζετε:

1.Photo Paper Προ

2.Photo Paper Plus Glossy

3.Glossy Photo Paper

Λοιπόν παιδιά σήμερα παρέλαβα το το χαρτί της epson από Γερμανία το Premium Glossy photo paper 200 φύλλα με 40€ (ειχε και 1 πακετο δώρο το καθένα).

Έβγαλα μια εκτύπωση και όντως είναι τρελα το χαρτί, αυτό που "ητελα" να ρωτήσω όμως είναι στους Canon και συγκεκριμένα στον Pixma 5000 σε ποια ρύθμιση χαρτιού το βάζετε:

1.Photo Paper Προ

2.Photo Paper Plus Glossy

3.Glossy Photo Paper

Photo Paper Προ

Η ιστοσελίδα της έπσον πρέπει να λεει για του περισσότερους εκτυπωτές τι ρύθμιση πρέπει να βάλεις για τα χαρτιά της. Η κόντακ πάντως λέει.

20 λεπτά το φύλλο ????Είναι Α4?????????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.