wilmott Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2004 Λοιπόν λέω εδώ πέρα να συγκεντρώσουμε τισ προτιμήσεις του καθενός και να γίνει σαφής αναφορά στις ιδιότητες του κάθε χαρτιού... Έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής το sample photo paper pro του canon 4000 10χ15 245 g/m με το οποίο είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και αγόρασα και το kodak premium picture paper 10x15 230 g/m 200 microns το οποίο όμως δεν συγκρίνεται με το προηγούμενο γιατί αν και η ευκρίνεια είναι καλή το χαρτί κύρτωσε λίγο άσε που είναι λίγο μεγαλύτερο από το μέγεθος που λέει και από ένα σημείο και μετά αφήνει ένα κενό κάτι που ίσως λύνεται με το λογισμικό που μοιράζει η εταιρεία.Αυτά από εμένα περιμένω και άλλες απόψεις :111: :111: :070: :063: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DVD_GR Δεκέμβριος 31, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 εχεις δει της olympus?αρκετα καλο μου φανηκε αλλα δεν ξερω γιατι δεν μπορεσα ποτε να το συγκρινω σε ιδιες φωτο,οποτε ισως να μην ειμαι αντικειμενικος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Δεκέμβριος 31, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Το θέμα είναι πούσυζητημένο και μικητής βγαίνει πάντα η επσον.(κοστίζει όμως το άτιμο ,γιαυτό κι εγώ χρησιμοποιώ της Kodak Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Δεκέμβριος 31, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Το θέμα είναι πούσυζητημένο και μικητής βγαίνει πάντα η επσον..EPSON Premium Glossy Photo Paper :055: Eγώ το αγοράζω από Γερμανία μόνο 10€ τα 100 φύλλα 10x15 (προσφορά) :041: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilmott Ιανουάριος 1, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 ίσως πρέπει να εξετάσουμε το ενδεχόμενο ομαδικής παραγγελίας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 2, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Προτιμώ Α4.Πρώτον γιατί δεν έχω borderless εκτυπωτή και δεύτερον γιατί δεν τυπώνω μόνο σε ένα μέγεθος-το πιο συχνό μου μέγεθος είναι η Α4 (με 5 ευρώ ανά γέμισμα τυπώνω μόνο τεράστιες φωτό γιατί τόσο μελάνι τι να το κάνω!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Ιανουάριος 2, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Προτιμώ Α4....Έχει αντίστοιχη προσφορά και για Α4. 17€ τα 40 φύλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 2, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Πότε είπαμε τελικά ότι θα γίνει αυτή η ομαδική?Τώρα που το κοίταξα ,πολύ λίγα δεν είναι τα γραμμάρια?Το Κόντακ που χρησιμοποιώ είναι 270.Αλλά με τέτοια τιμή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilmott Ιανουάριος 2, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 EPSON Premium Glossy Photo Paper :055: Eγώ το αγοράζω από Γερμανία μόνο 10€ τα 100 φύλλα 10x15 (προσφορά) :041:Γιατί το παίρνεις από εκεί και πληρώνεις + 20 ευρώ τα μεταφορικά και δεν το παίρνεις από www.pixmania.com/gr/gr/68871/art/epson/xanos-ouoianaosao-premium.html για να πληρώσεις 15 και μάλιστα με παράδωση της DHL στο σπίτι σου εντός 72 ωρών. Έτσι δεν πας ταχυδρομείο ούτε περιμένεις 7-8 μέρες. (Σημείωση: με το εν λόγω γερμανικό site δεν έχω τίποτα και μάλιστα από εκεί αγόρασα τον εκτυπωτή μου απλώς στη συγκεκριμένο περίπτωση είναι πιο συμφέρον το άλλο)Το χαρτί της κόντακ που αναφέρθηκε με τα 270 γραμ. πόσο πάει? :028: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Ιανουάριος 2, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Γιατί το παίρνεις από εκεί και πληρώνεις + 20 ευρώ τα μεταφορικά και δεν το παίρνεις από www.pixmania.com/gr/gr/68871/art/epson/xanos-ouoianaosao-premium.html για να πληρώσεις 15 και μάλιστα με παράδωση της DHL στο σπίτι σου εντός 72 ωρών. Έτσι δεν πας ταχυδρομείο ούτε περιμένεις 7-8 μέρες. (Σημείωση: με το εν λόγω γερμανικό site δεν έχω τίποτα και μάλιστα από εκεί αγόρασα τον εκτυπωτή μου απλώς στη συγκεκριμένο περίπτωση είναι πιο συμφέρον το άλλο) Το χαρτί της κόντακ που αναφέρθηκε με τα 270 γραμ. πόσο πάει? :028: Δεν ήξερα ότι τα έξοδα αποστολής είναι τόσο λίγα. Δεν έχω βρει καπου στο site να το αναφέρει. Πάντως δεν αργούν στο technikhdirekt. Τον εκτυπωτή μου τον παρήγγειλα Πέμπτη απόγευμα και Δευτέρα πρωΐ ήταν στο ταχυδρομείο :023: Συνήθως κοιτάζω να παραγγέλνω διάφορα πράγματα, ώστε τα έξοδα αποστολής να μην μου φαίνονται. Η ιδέα μιας ομαδικής αγοράς από το εξωτερικό είναι καλή πάντως για να μοιραστούμε αυτά τα έξοδα. Τις τελευταίες μέρες ψήνομαι να αγοράσω και DVD+R από εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 3, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Από Καρφούρ το Κόντακ βγαίνει περίπου 85 λεπτά η Α4.Υπάρχει και ελαφρύτερο χαρτί για καθημερινή χρήση αλλά είναι μάπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilmott Ιανουάριος 3, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Δεν ήξερα ότι τα έξοδα αποστολής είναι τόσο λίγα. Δεν έχω βρει καπου στο site να το αναφέρει.Πάντως δεν αργούν στο technikhdirekt. Τον εκτυπωτή μου τον παρήγγειλα Πέμπτη απόγευμα και Δευτέρα πρωΐ ήταν στο ταχυδρομείο :023: Συνήθως κοιτάζω να παραγγέλνω διάφορα πράγματα, ώστε τα έξοδα αποστολής να μην μου φαίνονται. Η ιδέα μιας ομαδικής αγοράς από το εξωτερικό είναι καλή πάντως για να μοιραστούμε αυτά τα έξοδα. Τις τελευταίες μέρες ψήνομαι να αγοράσω και DVD+R από εκεί. Χμμμ ωραία φαίνονται τα verbatim άσε που είναι και printable ότι πρέπει δηλαδή για τον canon 4000 μου.Με βάζετε σε πειρασμό.... Αλλά δύσκολο να αλλάξω τισ 25άδες tdk της κασετεμπορικής με 15,50 και ας μην είναι printable... :017: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Ιανουάριος 3, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Μα .. όλη η φασαρία είναι για τα printable. Για απλά DVD, μόνο ΤΥ από την Ομαδική Αγορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilmott Ιανουάριος 4, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 Τα tdk τα θεωρώ καλύτερα άσε που το αντιγραφικό μου τα γράφει σε υψηλότερη ταχύτητα από ότι τα ΤΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilmott Ιανουάριος 5, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Κάτι χαρτιά Ilford και Tetenal των 290γραμ τα έχει τσεκάρει κανείς?Αν και είναι πανάκριβα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morph1442169076 Ιανουάριος 5, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Υπάρχει φωτογραφικό χαρτί για laser έγχρωμους εκτυπωτές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 7, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Δεν ξέρω για τους λέιζερ αλλα τώρα που γύρισα από Καρφούρ και πήρα το Kodak Ultima 270 gr/m2ultra glossy 250 microns στη μιση τιμήI'M COOOLLLL Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilmott Ιανουάριος 8, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Υπάρχει φωτογραφικό χαρτί για laser έγχρωμους εκτυπωτές?Υπάρχει χτεσ το είδα σε ένα φωτοτυπείο και μάλιστα ήταν 250 γραμ.Δηλαδή schumifer πόσο το πήρες το κόντακ, σε τι μέγεθος και σε ποιό από όλα τα Carrefour? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 8, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Συνήθως όλα τα Καρφούρ τα ίδια έχουν απλά αλλάζει το στοκ τους.Εγώ το πήρα από τους Αμπελοκήπους και το ζήτημα έχει ως εξής.Πριν καιρό που είχα πάρει το ίδιο είχε 12,9 τα 15 Α4. 270 γρ. 250 μικρονςΠέρασα χτες για άλλο λόγο κι έκανα μια βόλτα από το διάδρομο που τα έχουνε αυτά.Στο ράφι υπήρχε ακόμη η 15άδα με την ίδια τιμή.Στο δίπλα ράφι άλλα χαρτιά φωτογραφικά,έγχρωμα κλπ.κλπ.κλπ.κλπ. .Στο παραδίπλα ράφι πάλι τα ίδια Κόντακ με την ίδια τιμή μόνο που έμοιαζε πιο χοντρό.Κοιτάω καλύτερα και τι βλέπω.1+1 ΔΩΡΟ.Μόλις τσέκαρα και την τιμή σε ένα μηχάνημα το πήρα αγκαλιά και πήγα προς το ταμείο.12.9 ευρώ τα 30 φύλλα Α4 με 270 γρ. 250 micron Ultra Glossy kodak Ultima Picture Paper with NEW Colorlast Technology Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilmott Ιανουάριος 8, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Ωραιότατα και εγώ εκεί κοντά μένω θα τρέξω από δευτέρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.